e unutra je kiceraj
M5 Sa 560 Ks PostiŽe 327 Km/h
http://www.autogodine.hr/vijesti/200...la_clr_500_rs/
Jes vala, a subjektivno govoreći ni spolja nije bolje (spojleri i izduv sami po sebi ok) ali kompletan dojam mi je nekako kičerast :roll: Možda je to zato što ovaj kontrast crno-narandžasto suviše bode oči... i ove zadnje štopaljke zatamnjene uz brdo narandžaste prosto viču "ja sam sreća ciganska" j*** ga... (da da znam da je auto ubica, proždirač male dece i slični pridevi)![]()
E izem ti forum na kojem mogu i signature da ti menjaju bez pitanja ;)
vrati se na 13 stranicu pa pogledaj onoga m5 sa 810 ks pa kazi nesto za njega.
mada i ovaj je ubica mora se priznat.
2fast 4U
Auto je zvek samo bi bio ljepshi masu u nekoj drugoj boji, ja npr. kod ovako agresivnih kola najvishe volim crnu boju![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
pazite ova boja je stvarno ono da privuce paznju maksimalno..ebiga zato se zove tuning. nekome ce ovo dobro naplatit ali zato imas unikat..ipak mislim crna i crne felme da su zakon![]()
f6
jarko crveni,felme crne.
mislim da je glupo komentarisat tjunirane modele, to sasvim nesto drugo jer ta se kola prave da privuku paznju![]()
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
valjda 2009 BMW M3 Coupe-Cabrio
http://www.motorauthority.com/wp-con..._M3_Cabrio.jpg
ova m3 sto dolazi izgleda zvek.bas je dobar izgled.sad za motore ne znam koji ce bit i od koliko ks ali izgled.uf
2fast 4U
4.0 V8 420ks pri 8400 o/min 400Nm pri 3900 o/min
0-100km/h za 4.8s
Dont miks grendmas end frogs.
Ljepsi je bio onaj prosli m3...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
jos nesto,nema vise cuvenog r6,sad je v8...
extra je i ovaj novi bogomi
meni licno samo otpozadi se ne svidja previse
a bmw na putu svi ionako otpozadi gledaju samo
zato ima lijepe auspuhe vazda
stvarno umiju da naprave dobar auto..
Treba mi brzi odgovor...
BMW 520d za ~35.000 novi (ima neki spec. popust)... Jedan poznanik je jako zainteresovan i interesuje ga koja je njegova regularna cijena posto su mu rekli da kosta izmedju 40 i 50k... Glavne karakteristike ovog auta ako ga je neko vozio? Vrijedi li ove pare?
Last edited by Igi; 16-05-07 at 23:41.
Originally Posted by Nk-001
prijatelj ima e90 320d isti motor, mnogo dobro auto
nevjerovatno brzo a minimalan potroshach
da mi ga je...
Originally Posted by my name is ...
taman i vrijedi toliko:devil: ...Salim se naravno...taj auto je dzaaaaabe.neka uzima odma:yipiiii:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks