Page 218 of 652 FirstFirst ... 118168208214215216217218219220221222228268318 ... LastLast
Results 5,426 to 5,450 of 16299

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

bili su uski jer su widescreen prenosili ladno pola kvalifikacija. A mi bas i nemamo widescreen TVe

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

opet FELIPE MASSA WINNER!!!!
    sta ce reci?iskusno je izbacio alonsa na start trke i to je bilo to
    zao mi je raikonnena sto nije uzeo nijedan bod

hamilton opet dobar,svaku mu cast

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

1 Lewis Hamilton British McLaren-Mercedes 30
    2 Fernando Alonso Spanish McLaren-Mercedes 28
    3 Felipe Massa Brazilian Ferrari 27
    4 Kimi Räikkönen Finnish Ferrari 22

no koment

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

show se radi

takuma sato 1)

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

i mercedes bjezi ferariju 9 bodova

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

Massa fenomenalan. Voznja bez greske.
    Steta za Kimija. Problem sa elektronikom je kostao Ferrari i samog Kimija masu ovu trku.
    Alonso los. I taktika meke - tvrde - meke gume nije bila bas najbolja.
    Hamilton fenomenalan.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    6,708
    Thanks Thanks Received 
    6,401
    Thanked in
    2,688 Posts

odustao sam od gledanja trke cim je kimi parkirao bolid.

A izgleda da se nista nije promjenilo.
    Stvarno je potreban jos jedan dobar vozac iz nekog treceg tima da ucini sampionat zanimljivijim.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo je najbolja trka felipea odkad je ferrariju.odlicno je zatvorio alonsa,mada ova staza nije ni dozvolila preticanje ali svejedno bio je odlican.hamilton je opet bio maestralno, vozi kao da mu je deseta a ne prva sezona....alonso je bio nazalost prosjecan.morace mnogo bolje ako misli da odbrani titulu.kimiju je cini mi se puklo vjesanje naprijed a za elektroniku ne znam, na HRT sam gledao i oni su pominjali vjesanje ali vjerovatno da je i elektronika...opet za njega iste stvari.stvano je covjek maler....
    Last edited by Senna; 14-05-07 at 06:17.
    bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Počeću da vjerujem da je ovaj Raikonen baksuzan za koji god tim vozio Pa otkad se Ferrariju nije desio peh i evo ga sad. Ja sam prošlih sezona mislila da je to do Mclarena, ali više nijesam sigurna. Ni sama ne znam zašto, ali od dvojice Ferrarijevih vozača, miliji mi je Raikonen. Još dok je Šumi vozio, Raikonen mi je bio No2.
    Massa je samo održao prednost koju je imao polpozicijom. Alonso prosječan, hamilton dobar. Po meni se niko nešto posebno istakao. Hamilton možda veliko izennadjenje, jer rijetko da je ko postigao ovo u debitantskoj sezoni i da će to uskoro uraditi.
    Zna li se tačno što je bilo sa kimijem?
    Last edited by montenegrina; 14-05-07 at 08:08.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Počeću da vjerujem da je ovaj Raikonen baksuzan za koji god tim vozio Pa otkad se Ferrariju nije desio peh i evo ga sad. Ja sam prošlih sezona mislila da je to do Mclarena, ali više nijesam sigurna. Ni sama ne znam zašto, ali od dvojice Ferrarijevih vozača, miliji mi je Raikonen. Još dok je Šumi vozio, Raikonen mi je bio No2.
    Massa je samo održao prednost koju je imao polpozicijom. Alonso prosječan, hamilton dobar. Po meni se niko nešto posebno istakao. Hamilton možda veliko izennadjenje, jer rijetko da je ko postigao ovo u debitantskoj sezoni i da će to uskoro uraditi.
    Zna li se tačno što je bilo sa kimijem?
    alonso je cijelu trku vozio sa bolidom kome je poremecen balans,tako da ovo sto je on uradio je extra rezultat.i ja sam bio pomalo razocaran,ali sam upravo procitao da se od ovoga sa takvi kolima nije moglo bolje:twist:
    a sto se tice kimija istorija se ponavlja....to be continue...nazalost
    Last edited by Senna; 14-05-07 at 10:05.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Kimi je magarenko koji samo yebava majku bolidu, $edne i vozi, a bolid mora da izdrzi. Ne interesuje ga tehnika, finese, cuvanje. Isto ka Montoja. Zato je Mclaren prosle godine bio onoliko "nepouzdan". A ove nikakvih problema, bez ovo sto je Masa izgurao Alonsa, a Alonso ga je vec bio presao za duzinu pola bolida, i Masa je trebao da ga pushti. Pfff

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

Massa izgurao Alonsa i trebao da ga pusti :lolblue::lolblue::lolblue:
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    Kimi je magarenko koji samo yebava majku bolidu, $edne i vozi, a bolid mora da izdrzi. Ne interesuje ga tehnika, finese, cuvanje. Isto ka Montoja. Zato je Mclaren prosle godine bio onoliko "nepouzdan". A ove nikakvih problema, bez ovo sto je Masa izgurao Alonsa, a Alonso ga je vec bio presao za duzinu pola bolida, i Masa je trebao da ga pushti. Pfff
    ja navijam za mclaren ali je ovo da ga massa pusti bilo previse.alonso je na konferenciji za stampu rekao da je sve bilo cisto,kao sto i jeste....yebi ga ali tako je...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nakon bruke u maleziju Felipe je osvojio
    2 pol pozicije,
    2 najbrza kruga i
    2 ubjedljive pobjede

odnosno 100% ucinak

nije to slucajno..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kimi je ima velike sanse da postane najveci maler F-1.Jedna stvar mi je cudna na zadnje dvije trke a to je taktika Ferarija i Meklarena za svoje prve vozace.Na prosloj trci Kimi i Alonso su na startu bili tezi od klupskih kolega sto je sasvim suprotna strategija od onoga sto se desava na stazi.Vidljivo je da u trenutnom odnosu snaga bolida,na startu laksi bolidi do prvog odlaska u boks dosta lako prave razliku od desetak i vise sekundi koja je do kraja trke nedostizna.To je pokazala i prosla trka kao i ova poslednja.Meklaren se pokusao ispraviti sa Alonsom koji je bio laksi od ostalih ali mu je izlijetanje sa staze pokvarilo planove.Sa Ferarijem to nije bio slucaj,vec je Masa i u ovu trku usao laksi od Kimija,moja pretpostavka po svemu vidjenom dok je Kimi jos bio u trci.
    Da li se Masa favorizuje ili neko minira Kimija?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo da znate da se sa svim drugim mjestima lagano moze osvojiti titula. dovoljno je da konkurenti recimo 2-3 puta budu iza tebe i jos recimo 1-2 puta da ih strefi maler, k'o sad alonsa. ovaj hamilton se ne sali, kunem se!
    Liberty and justice

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by f1-nando View Post
    ja navijam za mclaren ali je ovo da ga massa pusti bilo previse.alonso je na konferenciji za stampu rekao da je sve bilo cisto
    evo sta je rekao
    think the stewards are a little bit up and down. They investigated me last year in Monza when I was half a kilometre in front of the other car and maybe this year they don’t investigate too much these things. I think the incident is one for which everyone can have his own opinion. If you look at my car, at my side-pod and the rear side of the car, it is completely touched. I think that shows everybody who arrived first into the corner. I was more than half a car in front.
    da ne nagadjamo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

yeben je alonso lik. zna i on da baca zaoke i to kako...
    Liberty and justice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

poslije yebanja nema kajanja......ali bice bolje u monaku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    evo sta je rekao

da ne nagadjamo
    Alonso je zaboravio da je prosle godine na zvanicnim kvalifikacijama blokirao Massu kada je ovaj bio u posljednjem letecem krugu. Moze on biti i 100 metara ispred nekoga, ali je u Monci 100 metara, kao da si tik ispred nekoga na drugoj stazi! I sasvim je normalno da popije kaznu zbog toga. Ljudi su davno izmislili retrovizore.

A što se Kimija tiče tj. kvara na njegovom F2007, otišao mu je kabal od alternatora. Nije jedino poznato da li je došlo do kratkog spoja ili neke vrste fizičkog oštećenja istog! :!: Znači, nije on uticao na to da dođe do te vrste kvara. Mada se slažem da voli da forsira... Što jes', jes'...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

,,forsira,, meni to zvuci glupo.normalno da se u f1 mora forsirat ako oces da prodjes nekoga.sta trba da radi drugo da vozi na 12000 obrtaja i cuva se....mislim da te price nemaju pokrice.f1 je napravljena da se vozi najvise sto moze vozac.mozda je kimi moze vise nego neki drugi vozac pa auto ne izdrzi.... ......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

treba da uzmete u obzir da i alonso i raikkonen su presli sa michelina na bs i da treba dosta vremena da se prilagode jer je velika razlika u tim gumama..

s druge strane i massa i hamilton su vozili sampionate na bs gume i odlicno poznaju njihove karakteristike

e sad..da li ste stvarno mislili da ce kimi biti bolji od masse u ovoj sezoni?? mozda, hoce ali tek u drugi dio sezone..ali sumnjam..massa zna praviti glupe greske..ali, njegovi krugovi su veoma konstantni i sa malom vremenskom razlikom..sa takvom sposobnoscu idealan je za testiranje i razvoj bolida..a s obzirom da je broj dana za testiranje ogranicen timovi sve vise koriste trkacke a ne test vozace..sve je to prilican plus za njega u odnosu na kimija

mislim da ce ove godine kimi pobjedjivati..ali da je massa taj koji ce biti ferrarijev konj za trku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mihael View Post
    treba da uzmete u obzir da i alonso i raikkonen su presli sa michelina na bs i da treba dosta vremena da se prilagode jer je velika razlika u tim gumama..

s druge strane i massa i hamilton su vozili sampionate na bs gume i odlicno poznaju njihove karakteristike

e sad..da li ste stvarno mislili da ce kimi biti bolji od masse u ovoj sezoni?? mozda, hoce ali tek u drugi dio sezone..ali sumnjam..massa zna praviti glupe greske..ali, njegovi krugovi su veoma konstantni i sa malom vremenskom razlikom..sa takvom sposobnoscu idealan je za testiranje i razvoj bolida..a s obzirom da je broj dana za testiranje ogranicen timovi sve vise koriste trkacke a ne test vozace..sve je to prilican plus za njega u odnosu na kimija

mislim da ce ove godine kimi pobjedjivati..ali da je massa taj koji ce biti ferrarijev konj za trku
    u pravu si da je massa idealn za test voznje.kimi je ipak pravi racer

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Wink Tja!?

Quote Originally Posted by f1-nando View Post
    ,,forsira,, meni to zvuci glupo.normalno da se u f1 mora forsirat ako oces da prodjes nekoga.sta trba da radi drugo da vozi na 12000 obrtaja i cuva se....mislim da te price nemaju pokrice.f1 je napravljena da se vozi najvise sto moze vozac.mozda je kimi moze vise nego neki drugi vozac pa auto ne izdrzi.... ......
    Biće da sam ja glupson, ali su onda i ljudi koji su sarađivali, bolje reći radili sa njim: ing. Norbert Haug, ing. Paul Friday, Peter Sauber itd... itd...

Otprilike su rekli da mu je potreban tenk, a ne bolid, da ga malo interesuje rad na bolidu, razvoj istoga i da žele puno sreće Ferrariju što se tog dijela tiče. Tu je Massa mnogo jači od njega (i vidi se da je tu lekciju od Schumija odlično skinuo). A što se Kimija kao racera tiče tu se slažem sa tobom - malo tako kvalitetnih vozača i sa tako borbenim mentalitetom. :yipiiii:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

u modernom svijetu F1 kakva je ova danas, gdje gomila glupih pravila sputavaju pravo trkanje i gdje vozac razmislja samo o toj trci a ne vec o sljedecoj (cuvajuci motor), ali i gdje elektronska pomagala uveliko pomazu vozaču - nema mjesta ''pravom racer-u'' niti ima pravih racer-a..zato batali tu pricu o kimiju i pravom racer-u..

kimi je izvanredno talentovan..ali to bi mu bilo dovoljno da osvaja titule prije 20-25 godina..danas to nije dovoljno

Page 218 of 652 FirstFirst ... 118168208214215216217218219220221222228268318 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks