Sibni mi VIN.
Prema tome, šta da ti kažem?
Meni lično, novi ES izglela moderno i tehnološki napredno, ali uživo ne ostavlja baš onaj premium utisak koji se oćekuje od Lexusa. Materijali i završna obrada djeluju pomalo jeftino, posebno u poređenju sa prethodnom generacijom. Lično, prije bih izabrao dobro očuvan polovni ES sa 150.000km, nego potpuno novi model, mislim da luksuz nije samo u dizajnu i tehnologiji, već i u osjećaju kvaliteta pod prstima...
![]()
21. idem u Keln iskljucivo da ga pipnem i provozam.
Neki revijuveri kazu da je kvalitetan do bola, neki tu i tamo, ti kazes ne valja…pa da vidimo.
Onda, na slikama izgleda preruzno. Ovi sto su ga vidjeli uzivo kazu da je brutales. Ako se vozi kao Lexus, ako je osjecaj kao u Lexusa onda sigurno ide kapara.
Last edited by TAKUMI; Today at 08:52.
Pa upravo to, svako ima neki svoj utisak...Meni lično nije ostavio taj premium utisak, ali to ne znači da ne valja ili da je auto loš...
Ja sigurno necu dati 80000 za auto koji je losiji od prethodnika, a istina je da je bas tesko biti bolji, ovaj sto imam sad je bogotac.
Ti si potpuno u pravu, ova unutrasnjost je bez premca, sad ih jebe ova minimalisticka filozofija.
Ovaj stariji ima samo jednu manu koja je pocela da mi smeta - sjedi se prenisko, kao da je Celica ili tako nesto. 200 cm, 110 kg, mehanicarska ledja i nisko sjediste ne idu zajedno.
Ovaj novi bi isao bijeli sa krem kozom (i da ofarbam ove lajsne i ovu gadost ispod farova u boji vozila) ili crna sa bijelom kozom.
Počeli Teslu da kopiraju, ružan do bola
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Inace dogovorio sam se bio da ga provozam u BG, ali povratna 240 eura sa AM, a sa AS 265. Pa jesu li normalni?
Nista sad, kasno je za BG. Vec sa se dogovorio sa švabom Bekirovskiem.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks