Da odgledamo epizodu i po![]()
Сад ћемо.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Da odgledamo epizodu i po![]()
...
Voljela bih da mogu kao što sam nekad mogla i kao što Blue može, da odspavam par sati i ćao.
S godinama, ako sebi i priuštim takvo što, organizam upamti i vrati s kamatom sljedeći put kad zaspem.
Ostaralo se, svjesna sam toga.
Zasto muciti tako organizam?
Jedini valjan razlog za biti budan tokom noci je putovanje
Mada zadnjih godinu dvije izbjegavam nocne letove jer ne mogu vise brzo da se oporavim od ovih nocnih letova.
Godine
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Trudim se da odspavam uvijek tih 7 sati jer ispod toga se loše osjećam i nisam ni za k tokom dana.
8 mi je neki optimum ali to eventualno vikendom dobacim.
Meni je problem sto me odlazak u wc probudi tokom noci i posle imam problem da nastavim da spavam. Jednostavno mi se razbije san i prijatno. Pijem magnezijum ali nista ne pomaze
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Moraš da se umoriš, gledaj da iskoristiš dan maksimalno ne da seksaš naveče zato i ne možeš zaspati. Uvedi jutarnju šetnju sad je najljepši period za to. Kod 13-og jula onamo po 10 krugova. Pa odes na kafu posle ali nedje u kafić u baštu dje ima sunca. Jer ko se sunca krije bolje da ga nije davno su rekla. Aj uzdravlje
Ne ne problem je sto kad se dignes u wc pogledas tel i vidimo se. Ja sam ga izbacio iz sobe i spavam kao beba. Jos ako imas volje krug na goricu nedje oko 20h spavas u 2230 bez problema
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ne diram telefon bas zbog tih stvari i jer mi utice na psihu ako vidim koliko je satiImam ja aktivnosti dosta, u pokretu sam tokom dana (ne nesto previse) + teretana, ali kao da sam programiran da se budim tokom noci
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Last edited by starwalker; Today at 11:23.
The more things change, the more they stay the same.
Ja se jednom uvece dignem da močam. U nekom polusnu, nemam problem da zaspem odma poslije.
Ne palim svijetlo u wc da me ne razbudjuje, lampica od bojlera osvijetli za toliko
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ni mene ne budi potreba da piskim od kad uvece nije pijem vodu. Inace, mrzim da piskim generalno.
ako je to tema.
nothing comes from violence and nothing ever could
Mnogo mi nešto piškite u toku noći za svoje godine...ili sam ja utripovao da su većina od vas đečina za mene.
A da se vi pokrijete malo bolje preko noći ili napokon prelomite da pidžame obučete,a?
Bar donji dio za početak. I obavezno ga zadignite preko krstaaaa t.j. pupka.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; Today at 16:58.
Imam drugi problem, ne budim se ali zato imam wild snove kao da su scenario iz Uncut gems gdje jurim hodnicima, zgradama, nekakvim prostorima... sumanuto tražeći mjesto da, narodski rečeno, ga izvadam i olakšam se za sve pare. Srećom još nisam našao takav wc inače ne znam šta bilo s madracem![]()
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks