Teško je dobit 4 zaredom.
Nijesmo mi: Španija, Njemačka, Francuska...
I ovo je kapa vjerujte.
Samo neka ćeraju dalje ovako.
Glup crveni jbg.
A Đukanović bi mi bio peti špic, bukvalno.
Sent from my 17PM using Tapatalk
Teško je dobit 4 zaredom.
Nijesmo mi: Španija, Njemačka, Francuska...
I ovo je kapa vjerujte.
Samo neka ćeraju dalje ovako.
Glup crveni jbg.
S lica mjesta je djelovalo uzasno bez ikakve ideje... Jankovic koji se svadja s svim i samim sobom,adzic koji igra krilo
Da smo se mi skupili ispred zgrade vise bi imalo smisla nego ovo... Def tezak ritam ovih 10 dana ali opet ovo se moralo dobit
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Budimo realni, uzeli smo bodove đe nijesmo očekivali, obje u goste
Doma smo jedva na mišiće dobili Kipar.
Naredni meč je najbitniji da se ne izgubi...
Saglasan, dobro je sve ovo. Treba nam još utakmica da ova ekipa sazri do kraja, pa da se možemo takmičit s jačima. Večeras za početak nismo primili gol, a imaju svašta naučit iz ovoga i Mirko i ekipa. Mirkova je postavka provaljena, za sledeće utakmice moraće nešto novo da smisli jer ovako kako su nam Jermeni neutralisali napad - tako će i svako sledeći.
https://www.cdm.me/sport/fudbal/vuci...zeno-smo-prvi/
O kakvom prvom mjestu ovaj prica, zna li nam trener da ako drugi favoriti iz C grupe dobiju da smo mi bivsi? U najbitnijoj utakmici kod kuce su bili najgori, tu se vidi karakter koji imas ili nemas. Do sad smo zavisili od sebe, sad od drugih. Ali ova faca sa slike mi se cini da ne kapira to, veli "prvi smo u grupi", hahaha
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
https://www.cdm.me/sport/fudbal/savi...prezadovoljni/
I Savic veli "moramo biti prezadovoljni". Zbog ovakvog luzerskog mentaliteta nikad necemo poci na veliko takmicenje. Alo druze, u grupi ti je Jermenija, Kipar, Letonija, velesile
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Koliko ja vidim, treba sva tri lidera C grupa da pobijede danas da bi mi pali kao najgori prvoplasirani i to samo po gol razlici (ako Finska, Island i Slovačka večeras dobiju, u gostima sve tri igraju i ako se kojim čudom desi, svi ćemo imati po 10 bodova)
Ja napisah prije neki dan sto će bit kad se kiksa… Ali opet slažem se da se nekad mora kiksat,pa i protiv ovako slabih protivnika. Milo mi je sto se narod vratio na stadion,ali mora se izgurat ovo do kraja,šteta bi bilo da se prospe
Niko im ne bi "a" rekao da su ranije kiksali, jednostavno ne bi bila prevelika ocekivanja, ali kod kuce protiv mrtvih Jermena da ne ides na sve ili nista i da se zadovoljavas bodom kad znas da ako drugi favoriti dobiju da si najgori prvi - put u propast
Realno je da 5-6 reprezentacija riješi EP kroz kvalifikacije a ne kroz Ligu nacija tako da u suštini mislim da je vrlo moguće da i 3 prvoplasirane C uđu u baraž
oce li mi ko pojasnit sad kad zavrsimo ove dvije utakmice prije nove godine sto se dogadja? tipa ako ostanemo prvi u grupi. sto je liga B, ko je tu i sa kim se moze desit da igramo?
f6
Sve ekipe nivoa Crne Gore iz prethodnih godina. Jermenija cak imala bolji period od nas.
I onda u 4 meca s ekipama koje su nam bile realni protivnik prethodnih godina mi uzmemo 10 od 12 bodova, jos promovisuci mlade igrace.
Đukanovic onaj iz mađarske lige? Gledo sam par meceva njegovog tima, masu lopti dobija ali nekako mi djeluje kao da nije zasluzio startno mjesto. Svakako nisam ga nikad smatrao nekim ekstra talentom, vazda mi je veci talenat bio Mijovic. Pozabija one golove u Svedskoj, pomisli covjek napreduje...
Ali bojim se da ce to bit ko sto rece nekad Kurtis Alekzander: "Mozda nisam ja dobar igrac, nego sam samo imao dobru sezonu?"
Svaki konkurentski tim ce imati bolju gol razliku jer svaka grupa ima jednu raspalu ekipu.
Nasa nema.
Dosta ljudi mi je glavu otvaralo da imamo lake protivnike.
Imamo, to je C liga nacija, naravno da su laki.
Ali laki u usporedbi sa jakim evropskim timovima, mi realno nismo imali srece u zrijebu. Da makar dva meca odmorimo i nabudzimo statistiku protiv npr. San Marina i sl.
Cemu defetizam? Ovaj nas domaci teren vec godinama nije domaci teren. Em teren los em nikad krcat. Velika je razlika izmedju 10 i 12k. Plus nije akustican. Vele pravili bi novu tribinu, pa da prima 18K, to bi bio stadion po mjeri.
Pa da zjapi prazan?
Evo šta kaže Šofranac:
Veceras je razocaranje jer je nevjerovatno da su bas svi bili istroseni u istoj noci i da nije bilo bukvalno vazduha da se ovo dobije, protiv Jermenije koja je potpuno nadigrana i obezglavljena na Kipru. Sjajna podrska i sjajan aplauz na kraju kao nagrada za ovih 10 bodova, ali stadion treba da je uvijek ovakav a ne jednom u 7 godina, publika treba da vuce ekipu, a ne ekipa publiku. Bicemo mi prvi u ovoj grupi i to glatko, ima od toga benefita, ali u sustini jedino bitno je put do Eura. Ako ne budemo prvi u cijeloj C diviziji sanse da uopste budemo u barazu padaju sa 70% na 20%, eto ovako plasticno. Onda postoji naravno zrijeb u Belfastu 6.decembra i da budemo drugi u kvalifikacijama, ali govoreci samo o putu kroz Ligu Nacija padaju na 20%. Zato sjutra vece da vidimo sta ce uraditi Slovacka (u Moldaviji), Island (u Estoniji) i Finska (u Budimpesti protiv Bjelorusije), jer ako svi dobiju svi ce nas i preskociti na osnovu gol razlike, i to je onda manje i od 20%. Cijena ovog remija. Vidimo se 12.novembra i da opet bude puno.
To je svakako suština, mada nije čudno što je ekipa bila istrošena - svaka od pobjeda koje smo napravili su bile s velikom potrošnjom, borba do zadnjeg minuta. To nisu bile lagane utakmice, i došlo je sinoć na naplatu. I greška je bila Vučinićeva što je Viktor igrao u prvo umjesto Jovete, ali šta je tu je. Sve zajedno je ovo enormni napredak kada se sjetimo prošlog ciklusa, i veznog reda sa Bakićem i Jovovićem.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Dobićemo mrtvu Letoniju to sigurno a Kipar ako izvučemo bod super mada ako se do tog meča sve riješi u grupi pitanje je koliko će Kipar biti motivisan
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks