Hahaha, kakvo pitanje:
"ti ili žena TI?"
Đe se ti izgubiš ja ću te tražit'.
Hvala i tebi i @LuTheDuck .
Kupiću ga, pa ha, samo ću viđet je li mu onaj završetak pokretljiv da može ispod kreveta da manevriše. Težina nebitna. Usisavaću ja a ponekad i žena JA
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ne znam jel' bilo kakve price u skorije ali da ne trazim po ovoj (vec pozamasnoj) temi...
Treba mi masina za sudje, ugradna, 60cm.
Ne mora bit' najjeftinija od 200-250e ali ne ni Miele od 2000e.
Tacnije, realni budzet mi je nekih 400e.
Po onome sto sam ja gledao... pri donjoj granici bi bio Candy (by Midea) iako mi se uglavnom cine nekog cudnog dizajna unutra a i ne znam valjaju li cemu. Ima tu jos par brendova u tom cjenovnom rangu ali mislim da mi je od svega toga sto sam gledao solidna ponuda "Whirlpool WIC 3C33 PFE". U vecini prodavnica izgleda da ga vise nema al' izgleda ga ima u Tehnomax-u po "staroj" cijeni od 397e (ako je vjerovat' lageru sa neta). Kazem "staroj" jer su neke druge prodavnice poput Tehnoplusa izgleda podigli cijenu na 431e kad se "nacionalni lager" smanjio.
Ako neko ima iskustva, neka pise.
Ako pak ima kakavu preporuku za nesto bolje u tom cjenovnom rangu, neka pise.
Ovih dana bi trebao da odlucim i uzmem.
Last edited by Fidel Castro; Today at 10:42.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Te stare cene sa neta verovatno su zadnji primerci koji stoje u izlog i nisu prodani pa da ih se rese,veca cena nova ista proverena brzoprodana masina/roba trazena je pa je opet imaju na stanju brzo prodje, valjda zbog inflacije sa drugim cenama.Vidi ima li i Beko imah beko 15 godina pa renovirah kuhinju i sad opet ubacih ugradnu dosla sa kuhinjom zajedno.Imas i sajt ako nisi znao eurotehnikame oni su generalni zastupnici preko 20 godina pa je kod njih nesto i jeftinije tu je moj komsija od njih kupio za 100tinjak eura jeftinije masinu
Last edited by Micko357; Today at 22:08.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks