budite zahvalni sto ste sposobni
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja sam zahvalan đedu i tati. Sposobnosti su uvjek tu neđe samo ih treba iščačkati.
Edit: da mi se,kukavici, usudit još i pločice u kupatilo postavit pa da bude zaokružen projekat "renoviraj sam".
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; Today at 07:50.
a nisu, nisu... imas sigurno u okolini primjera
U okolini primjera kolko oćeš, ali sam do prije koju godinu i ja bio jedan od tih primjera. A onda...kriza srednjih godina,đeca razvila krila, novac i vrijeme počneš da usmjeravaš tamo đe si mislio da nikad nećeš, đe te mnogi kritikuju "što ćeš tamo", "tamo" nema majstora ni za lijek ili ako ih ima treba da si Bezos da ispratiš finansijski njihove prohtjeve, onda počneš ono malo što inače znaš i što si naučio, a posle prelaziš na druge radove koje nikad nisi ni sanjao da ćeš ih se prifatit... opušteno, sa mišlju da će i to nekad neko renovirat pa kako ispane. I ono ispane tako da počneš da dobijaš ponude "bi li ti kod mene ovo, platio bih ti".
Samo treba imat štek lokaciju i bježat odavde koliko posao dozvoljava. E zbog tog šteka rekoh da sam zahvalan precima, jer je nekad neki od njih ipak doša sa naramkom na golu ledinu
Last edited by joni; Today at 08:03.
Stek lokaciju sam namirisao, vec isao da vidim, Gornja Brezna, dako se to poklopi aaaaaa
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Svaka cast, joni, pricam o ovima sto ih ni rodjena djeca ne mogu pomjerit s mjesta.
Velika je privilegija naslijediti nešto na tacni što je predak decenijama gradio. Zato osjećam i veliku odgvornost da to ne propadne iako nisam blizu.
Već neko vrijeme gledam tutorijale rekonstrukcija kupatila i kapiram da bih to mogao jer mi idu ti radovi rukama. Imam već iza sebe uspješna krečenja, gletovanja/malterisanja, mijenjanje česmi i ventila.. sklapanje namještaja, sitnih elektro popravki.. U suštini jako mentalno opuštajući poslovi ako ih radiš za sebe. Bude baš dobar osjećaj na kraju dana kad vidiš rezultat.
Ova druga varijanta da daš kluč majstoru i da ga ne gledaš u pravilu bude (skupi) promašaj.
The more things change, the more they stay the same.
Proletio mi je septembar (omiljeni mjesec) nenormalno brzo a nisam tradicionalno zavrtio ovu stvar. Mada mi je vrijeme prelijepo pa ću računati da su ovo septembarski produžeci
Dugo sam bila opsjednuta slovom R. Sad to mjesto preuzima L.
O čemu se radi, pojma nemam.
1. i 2. nisu ;D
Nebitno, neka nešto ostane i misterija u ovom životu![]()
Zato sam uz 1. i 2. i stavio smajli
prihvatam izvinjenje
nije mi dosta obaveza pa sam uzela da preperem robu
Sačekaj onaj sjever drugi, roba ne sto miriše posle njega no ka' na Bjelasicu da si je širila.
a ne mogu da cekam, subjektivni osjecaj da je sve nesto na cekanju i tako svakako nikad kraja.
a i zadovoljna sam sad ovim omeksivacem sto sam ga otkrila, uh
https://www.mil-pop.com/proizvodi?se...domo+omeksivac
sad sam ti na belom, al vidim da ga nema odje, svijetlo plavi pa plavi, ove druge nisam probala
^
Javite se kad otkantate omekšivače i otkrijete deterdžente bez mirisa i boje. Next level iskustvo![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks