Odma da ti recem pojma nemamza cep?
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 18:37.
Naucih i da se zove kapica. Vidi se ko je profi
A ona folija ili kapica obicno ima onu trakicu za lakse skidanje pa misljah da ipak nije noz za to.
Prosle nedjelje ili pretprosle sam sam uxeo neko roze iz frizidera da popijem, samo mi je doslo. Pola boce doduseinace ja skoro nikad ne kupujem vino
Ima to prvo uradi.
Drugi potez je da ti da čep da vidiš da li je okey, (na mirisu) u čašu ti sipa vrlo malo da vidiš da li je opet vino okej i tek ti onda sipa.
Reko ne pijem vino po kafana to bi mi bilo svetogrđe aamo zbog toga.A restorane nešto ne volim.Mislim te vrste đe se vino ekskluzivno služi.Jeza ne tu neka hvata jer nisam dio tog svijeta.
E da, jako je bitan u cio ritual i govor tijela konobara da je idem u detalje.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 18:56.
Inače, gosti u takvim restoranima su baš ono nekako loši prema konobarima u smislu ne onih prostački kafana sa alo alo konobar no ne znam meni nešto još gore.Neprijatno mi bude u oba slučaja zato volim sama da odem u kafanu (i ne samo zato) a vazda nekog sretnem ali za sto mi nikad ne bi sjedio rođeni brat ako je gad prema konobaru.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 19:04.
A to je vec kucno vaspitanje
Vala i konobar je supak ako ne obrne turu... svaki dan mu ostavljas i da se sjeti a mrs
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A nije samo kućno vaspitanje.
Nema to veze sa vaspitanjem.Ima sa zakonom kafane, kao i sa zakonom ulice.
To su nepisani moduli.
Konobari su ti koji drže teren.Ti si došao na teren koji oni drže.Isto ti je i sa ulicom i uličnim kodeksima.
I okey za druge što se mene tiče meni je bitno da sam okey sa nekim ko drži teren.
I da smo od Vi prešli na Ti jer se u suprotnom ne osjećam ugodno ni u toj ulici ni selu ni šta već a tek kafani.
Ma svi imaju popust da daju ... to su fele
U Nk, Zb uđem u kafanu gazda odmah okrene turu. U Pg sjedimo u lokal svakodnevno mjesecima, nikad' gazda turu da posalje....
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
@mika123 Tako i u Pariz isto. Oce to u te metropole![]()
Last edited by zubizaretta; Yesterday at 19:37.
To ti vjerujem.
@NetworkMaster drži se ti podalje od kafane ja da ti rečem.
Ja drug u kafanu ne ulazim da mi iko ture obrće zabolje me no se ispostavi vazda tako što realno i ne volim vjerovao ili ne.
Meni više predstavlja problem što u neke kafane uđem i stvori mi se piće na sto na račun kuće.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 19:40.
Ma pi..sad ste me podsjetili što noćas nisam otišla u kafanu.
Ono druže prestani više da mi obrćeš ture.Jedan, drugi, treći.Ja to jednostavno ne volim možda suštinski nisam odavle.
Konobar... Posaljite pice molim vas ovoj nervoznoj![]()
Konobar... Sto mislis da ce mi zena rec'?![]()
Nisam ti ja mladji 15 god kako si navikla da me hvatas na te forice.
Uzdravlje![]()
Valjda se podrazumijeva da se salimo![]()
Ostavis gazdi 1000 eura mjesecno i da ugostitelj ne obrne turu...
U frku jedan dan sasvim slucajno poginusmo od gazde sa turama i mezom umjesto po sata odradismo smjenu u kafanu neocekivano ...
I onda se zamisli covjek koji q da idemo nedje dje te ko gosta ne cijene...
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks