Gledam, gledam
U Iva Vizina nije nista odrađeno
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Koliko realno može da vrijedi kvadrat u bloku 5, zgrada odmah iza one prve zgrade prekoputa hrama? Na 30 metara od Bazara. U pitanju je jednosoban stan od 43 kvadrata koji nije za život prije nego što se u njemu u potpunosti sve ne promijeni. Ali baš sve. Biće uskoro dostupan na tržištu, još uvijek je dio ostavinskog postupka pa će uskoro biti završena procedura prebacicvanja na jedno 13-14 nasljednika.
43x3000 kad se sredi ovako ne vjerujem ispod 2500
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Po 2000€ plafon, jedino ako neki kupac nije majstor koji sve zna sam da radi i ima kompletan alat za sve moguće radove
Od bravarije, keramike, parketa, ugradnih stvari jer je to po meni neophodno za stan od 43m2, da ne spomimjem, sanitarije, tehniku, namještaj i sve ostalo.
Kupljen neki stan u familiji 25godina star, odlično očuvan, racunao sam da je potrebno oko 12h€ uložiti da to sve izgleda lijepo, davno je ulaganje preslo 20h€ sa stiskanjem i treba još par hiljada, znači pješke se moglo uložiti 30h€ da se nije štedjelo.
Od notara do useljenja.
2000 je u golubovce a ne u blok 5)))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne cujem da su ti sto zive u Bloku V nesto presrecni, sem ako nije full renoviranje radjeno, i stana, i ulaza.
Skoro nidje fasade, samo malter, katastrofa za grijanje/hladjenje. Vlaga uzas. Uzas prasina od strane ceste/saobracaja (nedovoljno zelenila da istu zaustavi). Lose odrzavani (neodrzavani) ulazi. Zelenilo u katastrofalnom stanju, zapusteno, ne sadi se novo i tako.
Jeste lokacija 'dobra', ali je sve ostalo lose, dok se ne ulozi dosta novca.
Prodavale su neke agencije stanove u Bloku V/VI za 2500 EUR/m2, u ruiniranom stanju. I dalje ih prodaju, nema vise blesavih.
Sto bi neko kupio ruinu za 2500 EUR/2m, kad moze da kupi nov stan, i da ne trosi vrijeme i pare na renoviranje.
Sto se kvaliteta stare gradnje tice, i po 'blokovima' viri armatura na sve strane, tako da nisam siguran kakav je kvalitet generalno.
Last edited by techlinkit; Today at 17:45.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks