Zna li ko posavjetovati ubogu neznalicu,kad crkne abs modul koja je opcija najbolja : kupiti polovni originalni , reparirati postojeci ili kupiti novi(neoriginalni) ? I koje su cijene (sa rukama) otprilike u sva slucaja? Nissan qashqai+2 2010god Hvala.
Polovni original.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ima li đe setova za kočiona kliješta da se uzmu, klip i zaptivke ?
Ima sve, samo daj podatke o autu i koji ti set treba.
Polovni djelovi Vuksanovic, 069995361. Imaju 1+ Qashqaiaiaaiaiqaaiaaaa.
Abs modul da crkne treba da ides neko logikom...
Napajanje 12volti na dva mesta preko 15amperi osiguraca i preko 40amperi osiguraca,abs pumpa ima relej ili dva razdvojena relej pumpe abs i relej modula koji napaja solenoide u bloku,prekidac kocnice ima 10amperi i 4pina konektor a sve to valjan dijagnosticar proveri...itd itd...
4 sensora abs...itd itd
Ako ima neko iskustva da pomogne. Znameniti električari ne mogu da me prime bez da čekam 15 dana. Mislio sam da je do struje nešto ali nije.
Znači upali auto i posle 1 sekunde se ugasi. Prethodnih dana bi uspio da ga upalim, više ne može.
Zna li neko trik da ga makar upalim opet, ili preporuka đe da popravim
Video: https://streamable.com/xmq64j
ovo treba prikljuciti na dijagnostiku pa vidjeti koje su greske, dje se nalazis?
Izbacalo je ranije kao no communication na par modula, ali to je izgledalo samo kao uzrok nečeg drugog, jer kad bih prethodnih dana upalio sve bi greške makao do sjutra ujutru. Blok 9
Ovo je problem sa CAN komunikacijom..
Pogotovo ove greske na tablu i gasenje odma...Na vw je imobilajzer u instrument tablu, upali i ne prodje "rukovanje" i ugasi odma...1.5sekunda traje i gasi gorivo
Jesi imao problem s kljucem ili tablom ranije?
Last edited by Laz; Today at 16:21.
Nisam, radio sam novi keyless ključ prije 2-3 mjeseca. Rašović mi je đuture rekao da nije do ključa
mozemo da nagadjamo samo ovako...jedino ako ko id forumasa dodje do tebe da ti ocita greske
ja nemam za vw dijagnostiku
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks