Mahovina može da preživi u svemiru tako da vanzemaljci sigurno više liče na neki oblik života kao.što je mahovina nego na čovjeka.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Mahovina može da preživi u svemiru tako da vanzemaljci sigurno više liče na neki oblik života kao.što je mahovina nego na čovjeka.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
AARO je formiran da ispita sve te stvari, videe, tm je dobio sva ovlascenja, pristupe...
S obzirom sto sad crveni klaun izbaca u javnost reklo bi se da su nasli da je MUST BE ALIENS.
Kad ono veliko TRT.
Cak je i Sean Kirkpatrick nedje rekao da je bio uzbudjen i da je mislio da je dobio alate da napokon dozna istinu o UFO, ali na kraju se razocarao kad je shvatio da je to sve sarena laza.
U izvjestaju koji je podnio ima stvari koje nisu dostupne javnosti, a to su dje su naveli da su utvrdili da dio vlade namjerno plasira lazne UFO price, namjerno kreira lazne programe. Kao neki program za koji se bezmozgovici cesto fataju je da je vlada testirala rad nekih motora na tehnologiji koja ne postoji zvanicno i sl., a to bila samo lazna spika da to ti bezmozgovici otkriju.
Ako je Sean Kirkpatrik lazov i prevarant, kako ga agresivno bezmozgovici isprozivase i caka napadase, prijetise, jer oni zive od toga, onda nije valjda isti slucaj sa ovim likom iz AARO?
Pa suština svih tih priča je obični PsyOp Pentagona.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Naravno. Em zbog PDF fajlova, em zbog rata gdje bi da malo testiraju tajne tehnologije, pa nek bude da su aliens.
Posto Bisbi ni pod razno nece odgledat video, on ne ide dalje od Balkan UFO, tu je njemu izvor istine...
Ovaj gospodin iz videa je imao ovlascenja da provjeri sto god mu padne na pamet, zatrazi svjedocenja, dokumenta...
Na kraju je istakao stvari za koje za sad nisu nasli objasnjenje - crni trouglovi i vatrene kugle.
Za obje pojave pretpostavlja da su ljudski proizvod zbog nacina na koji se ponasaju.
A da US vlada je izradila letjelice koje kad obican covjek vidi misli da su iz Star Wars fransize, izradila je.
On je svojim ocima vidio ih.
Sto ne znaci da su nesto pretjerano efikasne i korisne za upotrebu...
Jeste ali Pentagonov PsYOp o vanzemaljcima je usmjeren na Amere kao ciljnu grupu.Tako da mi je nejasno što pali kod stanovništva drugih zemalja kao u ovom slučaju Bizbija.Mislim tamo murija ima masu prijava da su viđeli NLO.Ođe to da prijavi rekli bi makse avetinjo s razlogom.Tamo znaju da njihova Vlada koristi taj PsyOp i iskulira.
Last edited by Bluemoon; Today at 14:46.
A neću ni ja odgledati video baj d vej taj nesretnik se bori sa posljedicama manipulacije Pentagona meni je posve jasno da je to njihova jebena manipulacija i PsyOp providno je.A bizbi neće odgledati jer njemu je sve to zabava oteo bi mu zabavu.Možda ne treba.
On rece izbaca Pentagon snimke.
Slazem se. Izbacaju snimke ptica hahahaha
Evo mu snimak od minut. Pametno bi bilo da odgleda, da se ne bruci vise.
Prijatelju moj, koliko si imao iz fizike? I znas li sto je paralaks?
I jesi li se ikad zapitao zasto se tebi dogadjaju UFO vidjenja, a ne nekom inteligentnom i obrazovanom?
No hate, ali ako za ocigledno jato ptica koje snimljeno termalnom kamerom mislis da su ufo samo zato jer ti je crveni klaun to rekao, onda stvarno do tebe je, nije do nas.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks