kazu hiv dobio tripletu
nothing comes from violence and nothing ever could
Tripleta se ukazao Gospi.
E koliko ga dozivate.... takoreći, vabite...
A nije no nam je tema dosadna kad ga nema
Slicno se meni desilo sa jednom bjelopoljkom, mi u auto i ona na mene, a tu neudobno, ne mogu se namjestit, a ona se jako nabija naprijed - nazad. Jes bilo neugodno jer je bila bas gruba, manijak zenski, vristala je iz sveg mozga. I sjutradan ja da svrsim kad mi izadje krv sa spermom. Ja guglam simptome kad tamo sve najgore. Ja kod izabranog i objasnih mu situaciju kad mi on dade spermogram da odradim i testove na STD. Sve je bilo uredno. Njoj isto rekoh da odradi testove na STD, malo seljacki je napadoh jer me google isprepadao, i naljuti mi se ona, a ispostovala me i odradila i bila je cista.
Uglavnom, goozo, ako zelis dijete sa plavim/zelenim ocima, znas to ti je ciniti
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Posle sam posao kod urologa da ga pitam za misljene sto se to desilo i on se samo nasmijao i rekao "da si mene pitao nista od tih testova ne bi radio, to se cesto desava nakon grubljeg sexa jer se dolje ispomjeraju ti nervi". Ili tako nesto..
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A kako cemo plave na plave pa povuce sto crno i onda opet neki testovi
Čoek kome nije lijeno slikat svoj spermogram na forum, u rijetkim trenucima kad ne yebe. Ne pitaj goozo no grabi priliku.
Vidis da su ovo novi meomenti, oce coek da plodi
To ti pričam, prilika se za perčin fata.
Ajmo mi Bugi na pivo, da ostavimo ovo dvoje mladih.
Blu, za pivo s tobom mi trebaju visinske pripreme, ja padam posle desetog![]()
Jos sam ti sad promijenio frizuru, nakon 10 godina nosenja iste. Dosao sam do izrazaja, nisam vise zalizani seljak no sam je spustio dolje i neurednom je drzim sa sea solt i svi mi vele da izgledam mladje 5 godina
Pa ti vidji
Ima li kakvih milf tripleta, dok su muzevi na posa'...
Ima
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks