Bolje da si slaninu ostavio no što si mjaukao svojim ljudskim muškim glasom.Nije ni čudo što su se prepale.
A da na vrata ostaviš kakvu klopu da nanjuše? Samo da ne dolete iz komšiluka...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Bolje da si slaninu ostavio no što si mjaukao svojim ljudskim muškim glasom.Nije ni čudo što su se prepale.
Znači ne 10, nego 12 dana su bile bez vode i hrane a ispod tog krova je ljeti 40+ °C gore. Izađoše stidljivo potrčaše i ladno skok sa 2,5 m visine. nastaviše da trče po dvorištu. Da su čapile tu hranu i vrnule se unutra mogle bi prezimit, garant.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
E kako bi ga smota snijeg i kiša tuda. Poplavilo bi dolje pa bi mora i ja da se selim kod njih u potkrovlje
A nema šanse. Ne može ni miš da prođe, ni vjetar skoro da ne vuče kako je pokrovljeno. Evo ih danas se motaju oko vrata kuda su izašle sinoć kad sam ih otvorio,bi da uđu.
Vjeruj, ostalo im je još 6 života.
Edit: plus sam sinoć kaf dam otvorio vrata na lastavicu oko vrata našao rusvaj od kamenčića, sitnih stvari jer su naskakale na vrata.
Last edited by joni; Yesterday at 10:34.
Da ti nije tih mački vidim tačno bi umro tu od dosade, red je da ih usvojiš.![]()
Tacno ce te neka divlja catwomen napasti u tu divljinu...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Prije će sresti nekoga s puškom ka onog lovca bolje da se ne kreće sa krznenom bundom kad je ova mećava.
Vidiš da je počeo i da mjauče.Ahahaha zezam te @joni nasmija me s tim mačkama.
______
Nego pitanje o svemu i svačemu jel ukinuta srednja policijska u Danilovgrad i ima samo kao neka policijska akademija?I jel u MUP klasični može sa SSS uz neke treninge nešto?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks