Last edited by NetworkMaster; Yesterday at 18:30.
Ide meni strašno sve ne brini ti za mene više ja brinem za tebe ako u sve ove idiotluke vjeruješ.Recimo meni povremeno održava dvorište lik sa Kosova Albanac koji se svačega nagleda dok je radio kod Aca Đukanovića.Tako da mi je prosipanje tvoje spike ođe postalo karikatura.Ka što znam kako jedan poziv mjenja sve kad se Vučić i Majlo ođe što dogovore.
Tvoj problem je što nikako da skontaš da je to ista mafija.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 18:28.
Tko leti, vrijedi...
Valjalo bi da se upoznaš i sa onom što je Acu Đukanoviću dijete čuvala.
Pa možda da im pomogneš da osnuju NVO “Ex posluga Aca Đukanovića”.
Ona bivša bebi siterka bi imala okle isfonansirat, jer se kod njega fino nakrala.
Danas je žrtva režima, zlostavljana …
Daj nam detalje svačega što se nagleda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ne ovaj je obični fizički radnik ništa ga nije pokra.
Samo se svačega nagleda.A što je zaradio tamo zaradio je ono..ka i svaki fizički radnik.
Recimo da mu vjerujem više no tebi.
Enivej.
Jel moguće da braniš ođe čast i poštenje familije Đukanović od Mila,preko Aca do Ane?Jesi ti na forum zimbabvea ili male nam Crne Gore?
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 18:48.
Cus navukli, vjerujem da nisu ni mogli vjerovat da ce Dritan to da uradi. No mi se cini da ni DPS nije znao sto ce poslije obaljivanja vlade, jer smo bili par mjeseci u tehnickom mandatu dok nam nije zajahao PES. A onda i svemoguci Milo izgubio na predsjednickim izborima od... pazi sad... Jakova.
Njihov master stratedjist plan doveo ih da su nidje, da su izgubili od Jakova, da su na vlast PES, Mandu, Knezevica i Demokrate.
Genijalci.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Uff. A ko je Djukanovica doveo na vlast? Te mutne 1989. Pa ista ova prica iz teksta sto isti ovaj Djukanovic osudjuje.
Sto se tice Vuckovih mijesanja nekako ih vidim u korist tog istog Djukanovica. Ne bi bilo prvi put. Srecna Nova 1989.
Vidim i da je Svetu lose u Beograd. Ne moze on bez te Budve i crnogorskog zraka.
A znas kako, zamisli da Manda radi sa crnogorskim parlamentom ovo sto Perko radi sa podgorickim. Kritika bi se cula do neba.
Inace ne branim Perku ovu domisljatost sa parlamentom, gradjanima i sebe samim. Svakakvih likova, svakakvih prica, zanimljivo svakako. Direktna demokratija na najdirektniji nacin.
Ja mislim da ovaj Perić tek ima žešći problem sa EGOm i to gori od Dritana ono ka ja sam u fazon eto kandidova sam se u ***** sam se uvuka a iz govana sam se izvuka, jer neću ni sa kim.
Koja mu je kvota.
Sad će i smrdica od Mujovića ovo iskopirat
E baš mi jedna reče da je vazda iša pješke do fakulteta.
Aj da vidimo tvog Perića mudo nakon izbora ka prošli put što ga viđesmo.
Kul je lik ali politika mu baš ne leži ka ni svakom kul liku.
Meni nije jasno što je u istu uša kad zna da i sa nekih nn procenata mora s nekim u koaliciju.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 20:11.
Sustinski smo svi duzni da se bavimo politikom odnosno budemo politicki aktivni. Jer trazili smo demokratiju. Slobodu politickog djelovanja. Svako ko kritikuje Mandu, Mila, Ibra i ostale, a ne radi nista protiv njih - da ne recem sta je.
Zato prodajte kuce, stanove, aute i pravo u politiku. Crna Gora vas zove.
Realnost je da Perić neće preći cenzus a i ako ga pređe da će izać iz politike i to je realnost svidjela se nekome ili ne.
A on to odlično zna, pa se meni postavlja pitanje što je u istu i ulazio.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 20:31.
Realnost je da do juce niko nije ni znao ni cuo za nekog Jakova, Milojka, gotovo sve ministre. Pa vidji ih sad. Sto je Milo bio prije 1989. Jedino se Sveto povukao, a toliko je jos bilo potencijala u njemu.
Realnost u politici zna biti nerealna.
On je za njega bog jer samo je reka svačega sam se tamo nagleda ka o govnetu da priča, a i ja sam izvan tebe da sam mu rekla kapiram da jesi a ne želim ni da znam čega.Jasno da me ne zanima čega se nagleda kod Aca Đukanovića.To samo mazohistu treba da zanima.
I prešli smo na potpuno drugu temu o kosačicama.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 21:45.
Bijelo polje ... fakultet?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks