Last edited by NetworkMaster; Today at 18:30.
Ide meni strašno sve ne brini ti za mene više ja brinem za tebe ako u sve ove idiotluke vjeruješ.Recimo meni povremeno održava dvorište lik sa Kosova Albanac koji se svačega nagleda dok je radio kod Aca Đukanovića.Tako da mi je prosipanje tvoje spike ođe postalo karikatura.Ka što znam kako jedan poziv mjenja sve kad se Vučić i Majlo ođe što dogovore.
Tvoj problem je što nikako da skontaš da je to ista mafija.
Last edited by Bluemoon; Today at 18:28.
Tko leti, vrijedi...
Valjalo bi da se upoznaš i sa onom što je Acu Đukanoviću dijete čuvala.
Pa možda da im pomogneš da osnuju NVO “Ex posluga Aca Đukanovića”.
Ona bivša bebi siterka bi imala okle isfonansirat, jer se kod njega fino nakrala.
Danas je žrtva režima, zlostavljana …
Daj nam detalje svačega što se nagleda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ne ovaj je obični fizički radnik ništa ga nije pokra.
Samo se svačega nagleda.A što je zaradio tamo zaradio je ono..ka i svaki fizički radnik.
Recimo da mu vjerujem više no tebi.
Enivej.
Jel moguće da braniš ođe čast i poštenje familije Đukanović od Mila,preko Aca do Ane?Jesi ti na forum zimbabvea ili male nam Crne Gore?
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Today at 18:48.
Cus navukli, vjerujem da nisu ni mogli vjerovat da ce Dritan to da uradi. No mi se cini da ni DPS nije znao sto ce poslije obaljivanja vlade, jer smo bili par mjeseci u tehnickom mandatu dok nam nije zajahao PES. A onda i svemoguci Milo izgubio na predsjednickim izborima od... pazi sad... Jakova.
Njihov master stratedjist plan doveo ih da su nidje, da su izgubili od Jakova, da su na vlast PES, Mandu, Knezevica i Demokrate.
Genijalci.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks