Kad su se dogovorili da od ovog ne bude nista, javaljju se ovi sateliti kako ce glasat se smijeni madic, i poslij eprd birackim tijelom..eto mi smo htjeli ali nijesu htjeli drugi, a mi smo jasno rekli da smo protiv....prdi mare evo ti svatovi
Ne znam ko je toliko glup da pada na ove priče. Isto kao onaj Bošnjo Hadžić iz pes-a sto je prdnjavio prije neki dan.
Mogu oni i da idu do 40 poslanika da izigravaju nesto kao da osudjuju to sto koLenica uradi,ali sigurno ga neće smijenit. Da im je stalo toliko do ovoga ne bi bili u vladu s mandom ni albanci ni bosnjaci. Dobro svima,pomirenje ljudi
Kad su se dogovorili da od ovog ne bude nista, javaljju se ovi sateliti kako ce glasat se smijeni madic, i poslij eprd birackim tijelom..eto mi smo htjeli ali nijesu htjeli drugi, a mi smo jasno rekli da smo protiv....prdi mare evo ti svatovi
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
To je to. Mada su mislim i gradjani većinom provalili sve ove prevarante,ali se ujedno i pomirili da odje nikakvog (makar ne značajnog) boljitka neće bit makar u skorije vrijeme. Uhljebi se uhljebili i ne sjekira ih to
Odgovor gradjana na “provalili prevarante” moze da bude neizlazak na izbore, umjesto glasanja za manje zlo. Pa dok se ne iskristalise ko kosi a ko vodu nosi, niko ne moze da dobije. Mali korak ka odumiranju smeca, ali barem nesto.
- Ladan ko taština duša -
Ukrali auto na zabjelo... naravno sistem kamera radara kontrola zakazao opet... preko drustvenih mreza auto pronadjen u tivat...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Izaće na izbore i opet ce glasat jedne te iste. Ovaj narod je najveća ološ koja postoji na kugli zemaljskoj. Nesto pominju Island, taj narod gore ima samosvijest, zemlja koja je nekad bila najsiromašnija u evropi sad ih ova bagra od eu moli da udju ali neće.
A što ovog tipa pokušavaju da smaknu svako malo?
Fiskalni racuni , sezona zavrsena... isto kao onog pored stana ministra unutrasnjih...
Da su birači kaznili URA promjenu partnera i koalicije, mislim da nisu.
Na izborima 2023 je dobila isto poslanika kao i 2020, mada je tesko procijenti koliko je njeno a koliko ljaljasa.
Nego, stigla je druga kazna. Izgubljen je koalicioni kapacitet jer je Dritan zayebao svakoga sem SPC.
Obalio je Zdravka i prevario te partnere, pa prevario DPS sa temeljnim, pa vozio najdužu tehničku vladu što je mogao.
Pa je zayebao i DF i ljaljase kad je potpisa Lekića za mandatara pa ispalio prilikom formiranja Vlade i samo kupovao vrijeme da on bude premijer.
Posle toga niko ne može da mu ista vjeruje.
A pošto je URA realno one man show Dritana, tako se ne vjeruje ni partiji.
Jedino je sve crkvu ispoštova.
Da i gurao Otvoreni Balkan, Vučićev projekat. Ni njega nije zayeba.
Zanimljivo…
Edit: ispratih da se Dritan posvadio i sa Vijestima i Ivanovićem koji su ga stvorili još od Pozitivne i namještenih glasanja u Piramidi.
Jedino nista loše nijad nije o Vučiću reka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; Today at 09:39.
Tko leti, vrijedi...
Malo bi se tu šta promijenilo. Narod je sve manje zainteresovan za glasanje sto se vidi po procentima izlaznosti na izborima posle 2020 godine.
A realno i nema nikakve nade da će se nešto promijenit,makar ja nemam.
Apstinirao sam skoro 10 godina,do tog 30og avgusta,ali slaba vajda i od tog izlaska.
Jedino sto bi odje (da je sreće) bilo dobro je kad bi se izbori ponavljali na manju izlaznost od 50%,pa da narod pokaže svima šta mislimo o njima. Ali nismo mi te sreće,može izaći 30%(ako se nije sto promijenilo) i izbori će bit sasvim regularni.
Politika je postala biznis mnogima,zato se i bave njom i zamlaćuju narod. Ima naravno i druga strana koja je kroz tu politiku dobila posao i neće se bunit naravno. Do jedne ure vjerovatno,kad bude morao da se smanjuje broj zaposlenih,a to bi moglo biti posle izbora sledeće godine
Last edited by AdO_pG; Today at 10:36.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Tko leti, vrijedi...
Ne zajbeaj Gagarine. Markovic se zalagao za potpisivanje temeljnog ugovora kad su vidjeli da im je potonje. Neka, no i da je DPS potpisao tada i dalje bi bili na vlasti, onaj manji dio procrnogorskih glasaca DPS-a realno i ne interesuje sta im partija radi jer su tu iskljucivo radi interesa. Jedino bi ih SDP smarao po drustvenim mrezama, koji svakako ne bi bio sa njima. To je to. Pala muva na medjeda.
A Dritan im je bukvalno odradio posao, nisu mogli bolje proci od lika koji misli da sve on mora da rijesi. Jos samo da niko ne spominje kada i ko je upisao sta u katastar, a realno niko ni ne spominje.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Last edited by Bluemoon; Today at 17:27.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Htio Milo u bulju... tj buljaricu blazu da ostavi
Jeste nekih 20-tak puta.
Evo ti jedan primjer
Odgovarajući na pitanje znači li sve ovo da se Vučić “vratio” na memorandumsku politiku Slobodana Miloševića preko koje želi “anektirati” Crnu Goru i koliko je to opasno za cijelu regiju i o kojim se geostrateškim igrama tu radi Đukanović je odgovorio:
“Da, s tim što on smatra da je nadmašio Miloševića i da je u stanju ostvariti sve ono što Miloševiću nije pošlo za rukom. Zato smatram da su mir i stabilnost regiona u opasnosti, kao i ‘90-ih. Jer je na djelu ista ideja. I isti stupidno lažni alibi – zaštita ugroženih prava Srba u regionu. Mislim da je krajnje vrijeme za buđenje svih zdravih snaga u regionu, ali i međunarodne zajednice, EU i Amerike prije svih. Dok ne bude kasno“.
Bolje ti idu recenzije kafana u HN od ive politike.
Last edited by Gagarin; Today at 18:22.
Tko leti, vrijedi...
A kako smeta peric jado moj
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks