Pošteni nsd, za razliku od dps-a. Lika nisu izabrali za direktora komunalnog, onemogućio imenovanje onoga koji jeste izabran, sve se to ustanovi u postupku nadležnih organa i niko neće da ga tuži.
https://www.vijesti.me/v/825471?utm_..._share_counter
γνῶθι σαὐτόν
Neđe pročitah komentar za Slavena Masnog Radunovića - Brano Gvozdenović sa Temua. Prije će bit da je Brano Gvozdenović Slaven sa Temua. Samo mu je trebalo dati šansu...
https://novski.me/cirovic-raskinuti-...obitno-stanje/
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Славенова фаца је паметноме доста.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Veci je problem u unifikovanosti zloupotrebe vlasti. Znaci ne u zitu kukolji nego polje kukolja sa ponekim zitom.
SSSR je u nekim republikama/autonomijama znao angazovati obrazovane Ruse/Ukrajince/Bjeloruse jer se od lokalnog stanovnistva korumpirana vlast na osnovu klanovsko - rodovskih veza podrazumijevala.
Last edited by biljaneta; Yesterday at 19:47.
ima veli saznanja.... da je SD clan bio u manastir....jos pustaju kriminalca i kavackog ubicu da prica preko video bima. Poseban trust mozgova
Nadjose li tunel? Da nije to trap za krtolu? Jel mljekar pogrijesio sa informacijama?
Policija dosad je imala uspjeha samo sa informacijama preko gradjana a bogme preko saobracajnih kazni taj dotok informacija ce da presusi...
Zadnja akcija policije je bila 90%uspjeha info iz zajednice ...
Dvije akcije na cetinje ... fail
Posle toga maltretiranje obicnih gradjana ...
Cetinjani imaju tu dozu iskrenosti da ce ti reci u oci sto misle a govoriti sto mislis u danasnj drustvo nije dobro!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Izgleda da se narod sprda i šalje svakakve nebulozne informacije za one nagrade koje se daju.
A Bukvini i Filkovi puleni se primaju, jbg…
Zvali poreskog inspektora kojeg imaju na raspolaganju da po ponoći zapečatio hotel zbog računa od 28€ bez PDV-a.
A ceh napravio gost kojeg je policija izbacila napolje prilikom pretresa lokala.
Valjda ljuti što nemaše tunjela, a oni tradicionalno ispadoše garemad.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Taj restoran je najbezbednije mjesto u crnoj gori! 24h policijska zastita i to unazad oho ho godina
Nije stručni nego državni ispit...
Nama je nedavno propalo 15 oglasa jer se ili niko nije javio ili nije položio/la državni ispit.. A nedostaje nam već 100+ zaposlenih (+ starosni prosjek postojećih zaposlenih blizu 50 godina)
Nekada je bilo da se zapošljavaju lica koja nemaju državni pa im se da rok od godinu dana da ga polože.
Sada, kakve su plate, jaaaako je teško naći nove ljude....
TT
Ada zar nije prosjek 1000 u drzavnu firmu
Prvo, šta je danas 1000€?
Drugo, kod nas ima puno fakultetski obrazovanih službenika koji imaju manje od toga...
Zna se gdje se radi "uhljebljivanje", državne agencije, energo sektor, diplomatija itd itd...
Zadnje uhljebljivanje kod mene u firmi je bio slučaj žene Sveta Marovića i sina jednog ministra iz DPS-a
TT
Није она црна жена крива, ко зна у каквим је душевним мукама.
Крива је багра што је пуштила да прича, знајући у каквом је стању.
Да багри може бити, спаљивали би редом.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Manda je tvoj, a I Pipum dosta vremena.
Da li je Manda koalcioni partner sa partijom koja je tvoja, za koju si glasao? Da.
Onda je Manda tvoj.
Složićemo se da neki glasač SDP dok je ista bila vlast nije moga da kaže “Milo nije moj”.
E pa tako isto i glasači Mandinih partnera.
No, ne sjećam se da te žulja nešto Manda, Pipun ili onaj degen isPljrvalja u slavlju osidjenog masovnog ubicu. Makar ovdje na forumu, koliko sam ispratio, nije ti smetalo.
Ali potrčiš da druge osudiš
Tko leti, vrijedi...
Ivan Brajović i SD su išli samostalno na izbore 2016.
Znači li to da Milo nije glasača SD?
Mislim da, što se tiče Mandića, glasače PES-a malo žulja, ali vlast… jbg…
Slično i ljaljaše
Poslanike ne žulja no će ginut za Koljenicu kad bude rasprava o smjeni.
Dostina više no što bi za Spaića ginuli.
Last edited by Gagarin; Today at 12:31.
Tko leti, vrijedi...
Ja zaista ne znam kako razmišlja glasač DPS/SDP/SD-a...
Ja znam da meni kao Srbinu Mandić i/ili Pipun i slična boranija nisu moji, niti sam ikada pomislio da ih glasam..
No ja pričam kao birač, kad si poslanik onda sve prolazi, pa ne žuljaju očito Manda Ibru ili obratno... Ibra čisto eto proceduralno i to samo radi "svojih" da mu se u kući ne naljute pro forme digne glas ....
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks