Mene zanima kako će nas sa stranim tablicama da kazni komunalna za nepropisno parkiranje?
Za radar znam da će te zaustavit prva patrola jer ne mogu mi na strane table poslat na adresu...
Mene zanima kako će nas sa stranim tablicama da kazni komunalna za nepropisno parkiranje?
Za radar znam da će te zaustavit prva patrola jer ne mogu mi na strane table poslat na adresu...
Lijepo, na granici.
edit: a izvini, zaboravih da ti ne ides nidje, samo nam pokazujes strane table
nothing comes from violence and nothing ever could
Treba obojici uvesti i svima sa stranim tablicama ka što je Albanija pa bi bili mirni.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Sta je AL uvela?
Prema tome, šta da ti kažem?
Naplatiše kaznu komšiji na trotinetu, nema naljepnicu... 150€
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
možda toga bez tablica jesu zaustavili, ali mu kaznu napisali nisu. Da jesu, ne bi vas stigao i prestigao tako brzo...
vidjeh juče u City kvartu mečku s klasa v12 biturbo, kod Spaga nijednog auta parkiranog (šok!), on se lagano parkira i odlazi. BiH tablice, lagano.
(nečitko)
ovo i ja čuh, tako sam ga shvatio. Elem, ja sam i s rođene majke preveo auto na sebe, ove šeme s petnaest promjena vlasnika, a svi na ovlaštenje voze, ja to ne razumijem kako može i kako neko to očekuje da radi dovijeka
slažem se, ali i da smanje. Ne znam da li i dalje traje ono privremeno smanjenje sa 5 na 2,5%... Ja sam ga iskoristio, tj. mislio sam da jesam, uhvatili me na glupu caku: s obzirom da je usvajanje toga već bilo najavljeno, završio sam odmah kod notara sve što je trebalo i predao među prvima, samo da bi mi rekli da nemam pravo na 2,5%, jer je datum na ovjerenom ugovoru par dana PRIJE nego što je zakon stupio na snagu, pa bi trebalo da raskidam ugovor, pišem novi, plaćam opet notara... Nije mi se cimalo više oko toga... Naplatili su mi 5%, iako u samoj odluci piše da su naplatili 2,5%, genijalci![]()
(nečitko)
Uočeni radari.
Bulevar Josipa Broza Tita: Postavljen je fiksni dvosmjerni radar na raskrsnici sa Zmaj Jovinim bulevarom (Stari Aerodrom), dionici koja je prepoznata kao kritična?
Ima li istine?
Dionica nije kriticna nego je raskrsnica problem tj treba kruzni no aj sad
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Slažem se za raskrsnicu. Čak je i kontraproduktivno ako se svi budu držali ograničenja od 50 jer će saobraćaj da mili i teče neprekidno u koloni i oni iz Zmaj Jovine nikad da se uključe lijevo osim ako ne iskoče kao gusari na po bulevara. Onamo treba kružni a do tada ili zabraniti skretanje lijevo ili postaviti ležeći koji se može preći sa max 5-10km/h,ka onaj kod Trgovinske
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
minut ćutnje za braću koji će rađe platiti 150€ svaki put, nego da se udave zbog pojasa ako nekad izlete s puta pravo u rijeku il jezero. Izdržite, junaci!
(nečitko)
Ja sad ne znam onaj šta se spušta' 120km/h sa Cetinja put Budve i veli da Crnogorci nikad nisu bili pičke jel živ ili se naljutio nešto što to nije odraz muda.
Last edited by Bluemoon; 04-09-26 at 09:08.
Imate li ovo u auto.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Hvala ti što me se sjećaš... i ja se tebe rado sjećam....da ne pričam već po čemu, znaće svi ostali osim tebe. Samo reci, tako ti ZOBS-a. kako me uporedi sa Prometejem? Na neki izvitopereni način si mi skoro simpatična u svom neznanju, neobrazovanosti i neurotičnosti. Samo da te informišem: Prometej nema veze sa prometom (saobraćajem), to je jedan starogrčki mit, ali nije ni vrijeme ni mjesto da te tome podučavam
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Posebno mjesto u paklu za one koji ne blicaju kad je radar u blizini...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
i za to se placa kazna hehhe
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja blicam ovima sto lete iako nema policije
Ne blicam nikome.
Fetiš mi je da ih ulove.
Zamisli da blicam ovome što mu puca Q što vozi 120km na sat prema Budvi i druge naziva kako već ali on nije ***********.
Last edited by Bluemoon; 04-09-26 at 12:58.
Davno neko reče:
Ovi što ne blicaju posle radara su oni što su u školu samoinicijativno stavljali futrolu uspravno između sebe i druga u klupi kad je pismeni.
Bljak.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks