Page 320 of 321 FirstFirst ... 220270310316317318319320321 LastLast
Results 7,976 to 8,000 of 8010

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2026]

Thanks Thanks Given 
    3,212
    Thanks Thanks Received 
    3,255
    Thanked in
    1,581 Posts

pa vjerovatno je počelo tako što je instruktor bio odmah uz njega, ali on je dolazio nekoliko dana dok nije stekao njihovo povjerenje i dovoljno je da se taj momak odmakao par metara od njega...

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Rusi iz ovih njihovih grupa ga ne znaju, pretpostavlja se da je došao zbog festivala i da se takao malo(vidi mu se po slici da je neki narkoman) a reče neko da je bio i na plaži đe se popilo...
    eto nađoše mu neke tablete, očekivano
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    6,246
    Thanks Thanks Received 
    13,997
    Thanked in
    5,313 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2026]

Motiva mora biti čim nije oladio još koga usput, taxistu posebno koji mu je konfiskovao telefon i pasoš. Čak i da mu nije oduzeo ništa i da ga je pustio lagano, taxista je jedina veza izmedju njega i policije, ovaj je morao znati da će ga taxista odmah prijaviti čim vidi portale.

Da ga taxista nije prijavio ovi bi ga tražili po Zagoriču i Veljem brdu, dok bi Rus uveliko prelazio neku divlju granicu...

Sent from my 17PM using Tapatalk

3. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Motiva mora biti čim nije oladio još koga usput, taxistu posebno koji mu je konfiskovao telefon i pasoš. Čak i da mu nije oduzeo ništa i da ga je pustio lagano, taxista je jedina veza izmedju njega i policije, ovaj je morao znati da će ga taxista odmah prijaviti čim vidi portale.

Da ga taxista nije prijavio ovi bi ga tražili po Zagoriču i Veljem brdu, dok bi Rus uveliko prelazio neku divlju granicu...

Sent from my 17PM using Tapatalk
    A pitanje je i kolko ima istine u tome da mu je taksista to uzeo.
    Sve i da je uzeo,ovaj ruski kreten se vjerovatno vodio time ako ga ubijem znace dje sam istog monenta,ako ga ne ubijem imacu jos fore da pobjegnem ili sto li vec.
    Njemu je slika tek nedje izmedju 19-20h izasla,on je u ta doba vjerovatno vec i bio u HN. Taksista ka taksista sumnjam i da je cackao telefon dok ga je vozio dolje,no kad je istovario kretena mozda vidio portale i prijavio.

Sent from my 2406APNFAG using Tapatalk
    Budućnost

Thanks Thanks Given 
    24,721
    Thanks Thanks Received 
    10,499
    Thanked in
    7,913 Posts

Razumijem da su zategnuti odnosi između RF-a i CG ali u ovakvim situacijama trebaju biti u komunikaciji ipak je to njihov državljanin.

Baj d Vej.

"Ruski državljanin Mihail Nikolajevič Šabunjin, osumnjičen za trostruko ubistvo u streljani kod Danilovgrada, često je napuštao Crnu Goru i odlazio u Bosnu i Hercegovinu, a samo tokom pet dana početkom jula granicu je prešao osam puta, piše ruski portal „Moskovski monitor“."

Moglo bi se viđet đe i u koju svrhu je u BiH ovako se šalta znači i sa BiH.Koliko ih još ima.ovakvih.Ne pomenuh Trebinje slučajno.
    Last edited by Bluemoon; Yesterday at 15:40.

Thanks Thanks Given 
    5,181
    Thanks Thanks Received 
    9,364
    Thanked in
    4,533 Posts

Nikad gore nije bilo, niko nije bezbjedan

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...legao-da-spava
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    24,721
    Thanks Thanks Received 
    10,499
    Thanked in
    7,913 Posts

Ovaj je lego da spava nenaoružan a ovaj naoružani je prelazio za pet dana granicu BiH osam puta što je trostruki ubica ko zna što je prenosio ođe i kakvo leglo terorista se ođe ima.O tome na što nam liče granični prelazi bolje o tome brigu da vode.

Thanks Thanks Given 
    5,181
    Thanks Thanks Received 
    9,364
    Thanked in
    4,533 Posts

“Ko je najbolji? DX! Ko je najbolji? DX! Ko je najbolji? DX!”, uzvikivao je muškarac u zelenoj majici, držeći mikrofon, dok je najprije animirao najmanje tridesetak “asistenata”, a potom i publiku u prepunoj sali.

https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/824750/od-aplauza-do-prijava-za-milionsku-prevaru

kakav ego bust 😆
    nothing comes from violence and nothing ever could

9. The Following User Says Thank You to goozica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,900
    Thanked in
    3,966 Posts

Eno Vraneš objavio čitulju Mladiću. I potpisao se kao predsjednik opštine. Recite još koji put da je nsd bolji od dps-a.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    3,212
    Thanks Thanks Received 
    3,255
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    “Ko je najbolji? DX! Ko je najbolji? DX! Ko je najbolji? DX!”, uzvikivao je muškarac u zelenoj majici, držeći mikrofon, dok je najprije animirao najmanje tridesetak “asistenata”, a potom i publiku u prepunoj sali.

https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/824750/od-aplauza-do-prijava-za-milionsku-prevaru

kakav ego bust 
    dok je ovaca biće novaca
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    1,248
    Thanks Thanks Received 
    1,736
    Thanked in
    942 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ajmanje-godinu

Ovom se isplatilo da razvali Utjehu. Neprijatno mu je koliko je dobro prošao.

Thanks Thanks Given 
    3,637
    Thanks Thanks Received 
    4,771
    Thanked in
    2,135 Posts

Ko je najbolji? DX! Ko je najbolji? DX! Ko je najbolji? DX!”, uzvikivao je muškarac u zelenoj majici, držeći mikrofon, dok je najprije animirao najmanje tridesetak “asistenata”, a potom i publiku u prepunoj sali.
    “Slabi smo, hajde još jednom”, govorio je, podstičući prisutne da glasnije odgovore.

Podsjeti me na vremena kad se islo u Neum n aistu foru, samo se uplacivao po 3000 maraka

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ionsku-prevaru
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

14. The Following User Says Thank You to mexiko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,900
    Thanked in
    3,966 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ajmanje-godinu

Ovom se isplatilo da razvali Utjehu. Neprijatno mu je koliko je dobro prošao.
    Čiji ono bješe kadar te je ovo omogućio? Neke partije bolje od dps-a? Slaven Masni grabi koliko može dok može.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    1,742
    Thanks Thanks Received 
    2,814
    Thanked in
    1,286 Posts

Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Ko je najbolji? DX! Ko je najbolji? DX! Ko je najbolji? DX!”, uzvikivao je muškarac u zelenoj majici, držeći mikrofon, dok je najprije animirao najmanje tridesetak “asistenata”, a potom i publiku u prepunoj sali.
    “Slabi smo, hajde još jednom”, govorio je, podstičući prisutne da glasnije odgovore.

Podsjeti me na vremena kad se islo u Neum n aistu foru, samo se uplacivao po 3000 maraka

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ionsku-prevaru
    Kad je ono bio neum popularan, ne mogu se nesto sjetiti?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7,085
    Thanks Thanks Received 
    719
    Thanked in
    414 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Ja ne znam jesam li dobro shvatio da na to streliste može bilo ko da dodje i da plati da puca?
    Znaci njegovo je samo da plati i daju mu oružje i municiju jel?
    Je li to normalno idje u svijetu? Znam da se nedje pisalo na forumu(a to je neko i pomenuo juče mislim) vezano za metkove,da mogu i da ih kući odnesu(krišom ili kako god)

Ni da su devedesete kad je svako imao pištolj sa sobom…
    U Antaliji kad sam bio, u sred malog dupke punog shoping mola streljana, reklame, posteri onog turcina sa olimpijade itd. Svratio da vidim sta ima, nude ti nekoliko pistolja i hekler. Da, automatski HK MP5 sa 50 metaka. Znaci takav ludak mogao bi da osisa 20-30 ljudi u 2 minuta.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    3,637
    Thanks Thanks Received 
    4,771
    Thanked in
    2,135 Posts

Quote Originally Posted by retype_htc View Post
    Kad je ono bio neum popularan, ne mogu se nesto sjetiti?

Nedje pocetkom dvijehiljaditih..ali dosta je poslije toga trajalo, znam dostinu koji su se napunili para i mnoge u crno zavili. Na kraju, nije im to na dobro izaslo, bar pojedinicima. Ali najjace je kad je mene jedan nagovorio da podjem....e da vidite vi to uzivo..... ja sam poslije 10 min izasao i rekao, cekam vas dok zavrsite. Poslije je ovaj i jos jedan bili ljuti na mene sto sam im sabotirao biznis, pa su zbog moje price nekih 4 ili pet odustali...
    Cuveni Gam Collection
    Last edited by mexiko; Yesterday at 20:57.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

19. The Following User Says Thank You to mexiko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,564
    Thanks Thanks Received 
    4,852
    Thanked in
    2,497 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Čiji ono bješe kadar te je ovo omogućio? Neke partije bolje od dps-a? Slaven Masni grabi koliko može dok može.
    Ti bi da se vrati DPS!
    Napadaš Slavena poštenog, koji se 30 godina borio protiv DPS-a!
    Koji je znog borbe protiv DPS-a bankrotirao i osta dužan radnicima, državi, dobavljačima i bankama.
    Mučenik!

Tko leti, vrijedi...

21. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    27,180
    Thanks Thanks Received 
    8,627
    Thanked in
    4,266 Posts

Ne, ne. Ti bi da se vrati DPS. A mi neki bi da nema ni DPS-a ni Slavena, ali jbg, dok je....

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    Last edited by extravaganca; Yesterday at 21:50.

23. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,701
    Thanks Thanks Received 
    6,391
    Thanked in
    2,682 Posts

cista ljubomora forumasa na Slavenov uspjeh i... izgled.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    23
    Thanks Thanks Received 
    668
    Thanked in
    304 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Eno Vraneš objavio čitulju Mladiću. I potpisao se kao predsjednik opštine. Recite još koji put da je nsd bolji od dps-a.
    A kako se drži Marko Kovačević? Je li ga Manda uštopao, pa mora da trpi, i da se jede od muke gledajući Dariovu čitulju...

A evo dokle je došlo, branim ja Mandića od Hrvata!!

Grlić Radman: Neugodno smo iznenađeni izjavom Andrije Mandića

Izjava koja je neprijatno iznenadila Grlića? Mandić izjavio saučešće povodom smrti Ratka Mladića

Saučešće se izjavljuje porodici pokojnika, Grliću, i sva Crna Gora će branit pravo vojvode Mandića da izjavi saučešće kojoj god on oće porodici - pa da će nas taman to spotać' na putu ka EU.

Vojvoda jes provukao "generalu Mladiću" - nije Manda slučajno uvažio pokojnika na taj način, ali pošto je to uradio mangupski, ne možemo mu ništa prigovorit ni ja ni Grlić. Mladić jes bio general, zbog tog radnog mjesta je i bio u Hagu.

E sad, iskreno me zbunjuje stav "Mladić - heroj". Npr, mene tangira što su Vijesti, SDT i ostali napravili narativ - samo su DPS lopovi, iako i drugi kradu. Meni taj DPS treba, jer bez njih nema matematike da se ometlaju sadašnje štetočine - otud bih neđe i razumio otpor Srba prema narativu da su samo Srbi zločinci.

Ali ja ipak ne žalim za sudbinom crnogorčine i partiote Zorana Lazovića - time bih direktno išao na štetu crnogorskih interesa. Kako onda Srbi ne vide da se Mladić morao puštit niz vodu u najhitnijem roku, ne čekati da ga se Hag sjeti - nema toga ko može spakovati Srebrenicu u okvire nekakve legitimne aktivnosti - kad je nešto TOLIKO neodbranjivo - prinese se kao žrtva širim interesima.

Srbi suprotno - prebrojavaju je li tri ili pet ili petnaest hiljada civila Ratko ustpio da dovati, a koji procenat od tog broja je u stvari skinuo puške i uniforme malo prije zarobljavanja - bogami, ako ti je najbolja odbrana za nekoga - pobio je ratne zarobljenike - ne valja rabota.

I malo je to, nego smatraju da je Mladić prihvatljiv kao protivteža i druga strana medalje ni manje ni više nego Antu Gotovini? da su Srbi imali generala koji je za pet dana protutnjao Kosovom i vatio ga pod kontrolu Srbije, OVK se pod njegovim naletom raspala kao kula od karata, a većina Albanaca utekla za Albaniju, pri čemu civilne žrtve nisu organizovano pogubljene prema planu tog generala, i deset puta ih je manje no u Srebrenici - taj hipotetički vojskovođa bi isto bio heroj kao i Ratko što je? To je nekakva kolektivna hipnoza, đe Srbi vide nepravednim da je Mladić osuđen a Gotovina na slobodi.

Da stvar bude gora - kome je Mladić heroj, tome je Srebrenica herojski čin, jer drugih herojskih činova nema - Ratko nije trčao krugove oko neprijatelja na bojnom polju, nije čuven po nekom genijalnom manevru, ili suludom proboju obruča da izvadi već otpisanu opkoljenu jedinicu, ne pamti se njegovo samoubilačko držanje neodrživog položaja, sve dok zadnjeg ranjenika nisu izvukli; ne prepričava se po vojnim akademijama kako je Mladić vodio jedinicu preko terena đe ljudska noga nije kročila, i došao neprijatelju iza leđa - goli mediokritet vojničkog zanata, ako ga mrziš - mrziš ga zbog Srebrenice, ako ga voliš - voliš ga zbog Srebrenice.

Thanks Thanks Given 
    1,248
    Thanks Thanks Received 
    1,736
    Thanked in
    942 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-se-ne-obazire

Stvari koje se ne mogu izbjeći: porez, smrt i Gugi/Čeda devastiraju obalu.

Thanks Thanks Given 
    1,742
    Thanks Thanks Received 
    2,814
    Thanked in
    1,286 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-se-ne-obazire

Stvari koje se ne mogu izbjeći: porez, smrt i Gugi/Čeda devastiraju obalu.
    Kamo lijepe srece da je i cedo napravio ponton. Nego onakvu kataklizmu. ( ne branim gugija da ne pomisli ko )

Thanks Thanks Given 
    6,245
    Thanks Thanks Received 
    6,805
    Thanked in
    3,255 Posts

I kad mnoge druge stvari razdvajaju, zlocinac ih spaja.

https://www.facebook.com/share/r/1DRL3Zmsz6/
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    655
    Thanked in
    305 Posts

https://www.cdm.me/politika/nsd-razu...iticke-udarce/

Ali zbog toga Bošnjačku stranku nećemo proglasiti neprijateljem, niti ćemo Bošnjake ikada tretirati kao političke protivnike zbog toga što je stranka za koju dominantno glasaju imala takav stav u jednom političkom trenutku. Jer pomirenu Crnu Goru, kakvu želimo, ne možemo izgraditi tako što ćemo poslije svakog teškog glasanja ponovo kopati stare rovove. Možemo je izgraditi samo ako naučimo da se razlikujemo bez mržnje, da glasamo različito bez neprijateljstva i da poslije svakog političkog sukoba ponovo razgovaramo o zajedničkoj budućnosti”, ističu iz partije Andrije Mandića.
    Dalaj Manda u fazonu

Thanks Thanks Given 
    656
    Thanks Thanks Received 
    1,723
    Thanked in
    1,086 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    I kad mnoge druge stvari razdvajaju, zlocinac ih spaja.

https://www.facebook.com/share/r/1DRL3Zmsz6/
    Ako je ovo dje mislim da jeste, onda je najmanje sto su mogli da ucine.. nekad prelijepo naselje, danas je postalo takvo da se tinejdzeri izivljavaju nad stanarima, policija dolazi svako malo i ne mogu im nista a roditelji nemocni. Sprdaju se sa starijima. Prosto nijesam vjerovao sto mi prica momak koji zivi tu blizu.

Ne mogu procitati komentare, pise li naselje?
    Last edited by nicky; Today at 13:35.

Thanks Thanks Given 
    6,245
    Thanks Thanks Received 
    6,805
    Thanked in
    3,255 Posts

Quote Originally Posted by nicky View Post
    Ako je ovo dje mislim da jeste, onda je najmanje sto su mogli da ucine.. nekad prelijepo naselje, danas je postalo takvo da se tinejdzeri izivljavaju nad stanarima, policija dolazi svako malo i ne mogu im nista a roditelji nemocni. Sprdaju se sa starijima. Prosto nijesam vjerovao sto mi prica momak koji zivi tu blizu.

Ne mogu procitati komentare, pise li naselje?
    Ставих погрешан линк за мој пост горе:
    https://www.facebook.com/share/p/19LF2pHKKT/

За ово на ЦТ не пише локацију. Само се неки дежурни јављају да кажу како не чуди од психички нестабилних Цетињана.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Page 320 of 321 FirstFirst ... 220270310316317318319320321 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (3 members and 6 guests)

1. biljaneta,
  2. Gagarin