opet nezvanicno...navodno se kod ruskih zgrada cula pucnjava...nekoliko hitaca...isto topla 3...
I u ovoj vrsti takmicenja se takodje dodjeljuju medalje i pehari, kao i u tom sto pi pominjes. Razlika je drasticna isto kao n aprimjer u karateu sto imas kate, borba sa zamisljenim protivnikom i relanu borbu. Tako i ovjde imas razliku, pucanje u metu iz mjesta, sa svim mogucim pomagalima koja su dozvoljena za taj sport i IPSC u kom se takmicari krecu i simuliraju relane uslove, zato se i zove prakticno pucanje. Ako si pucao nekad iz oruzja u metu (mada mi se ne cini) znas da je pucanje iz vazdusnog oruzja, malokalibarskog i oruzjem vecih kalibara, .38, .44, 9mm, 10mm znas ili bi znao da je nacin pucanja veoma razlicit. I jos nesto isto imas i takmicenje u gadjanu glinenih golubova, dvije discipline. I ti ljudi ne vjezbaju da bi ubijali ptice, niti su vecina njih lovci.
Ovo sto penu za saobracaj si u pravu, ali tendencija kretena koji voze 100+ km/h i preticu dje stignu, vjerovatno simuliraju WRC, Dakar rely, nascar..i slicne stvari i ubiju ljude ni krive ni duzne. Nobel je izmislio dinamit kojim se danas ubijaju ljudi sirom svijeta, opet da nije njega, ne bi se moglo bez cuda izgraditi toliko puteva, pruga, brana za hidrocentrale, iskopati rudnika....uvjek posto je dvije strane medalje. Uvjek postoje nus pojave, kao kod ljekova....
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
I jos jedna nezvanica i obecavam necu vise...navodno je uhapsen u Mojdezu...
Previše je mučan dogadjaj da bi me mogao ubijedit da je onoj spodobi sa fotografije ( ja ni sam sebi ne bih vjerovao jer što kaže onaj pisac "puška koja se pominje na početku knjige će opalit do kraja knjige jer se u protivnom ne bi ni pominjala") poželjno dat pušku u ruke . Već sam nedje pominjao da mi je i samo ime Mihailo toliko nešto problematično da bih ga zakonom zabranio .
deuscroix
Razumijem te u potpunosti, tri zivota ugasena...dva mlada momak od njih trojice...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
E ne znam kako je misio to pjeske da izvede uz onu stranu
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
E onda bolje zna geografiju od svih nas
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
SumnjamBice prije da ne zna, ako je bluemoon u pravu.Sve putem, autom da ides, do Krusevica ti je ka uz nos
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Razumijem tvoju potrebi za humorom no lik koji se vozi taxijem nakon ubostva i.to očito nije sam u svemu pitaj ove u policiju kako je i došao dotle.Znači ladno je išao putem PG do HN isto završio u Mojdež ako je tačno što @osvajaci pg veli jedino mi.na um pada da je gledao koji.gramičmi da izabere neprimjetan.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 23:36.
Ja ipak mislim da ti razumijes malo sto. Ne znam odakle ti ideja da imam potrebu za humorm..iz malog mozga? Ajde napravi teze, korak o korak od kad se sve desilo do sad, mozda ti malo analitike nesto pomogne. Ali ti si ekspert za svaku temu, tako da opusteno...![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Coek moze da pogine od noza, motke, automobila ali gledaj da to ne budu tvoj noz, motka, automobil. Pucanje pogibije se daleko vise umnozava kada osim motke samo treba da povuces obarac i tako desetak puta u desetak sekundi na sve strane i daljine. Motka nema taj kapacitet.
Ovom psihopati i pijanduri lagano je omogucen pristup bojevom oruzju i municiji.
I za domicilno stanovnistvo bi trebale jake potvrde, a dje nekom strancu da tek tako das oruzje u ruke. Sramotno.
Znaci kad se zaposljavas treba uvjerenje da nisi osudjivan, da se protiv tebe ne vodi postupak, zdravstveno, preporuka iz prethodne firme, diplome, drzavni ispit.
Ali kad pozelis oruzje i municiju samo izvuces pare i eto mu ga.
Ovaj ubica je osim ovoga mogao i da se proseta Podgoricom ili obliznjim mjestima i da napravi masakar. Eto nije.
Или се преко Мојдежа иде на границу? И како?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Relax man.
I cinizam je neka vrsta humora samo kod tebe u pokušaju.Biće da niko iz Mojdeža nije išao tuda put druge države da izbjegne Hrvatsku.Dako imam i ja da velim sem tebe veličanstveni a volje nemam s tobom da se svađam.Iako mi tu prosipaš cinizam toliko mozga imam da ga namirišem.
Ne razumijem se u sve ali ti se u sve razumiješ evo to orden prvog reda razumevanja.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 23:45.
A ko zna dje je krenuo. Vi o njemu kao da je najcistiji.
Đe god je krenuo očito da mu se u CG nakon ovoga nije ostajalo inače bi samoga sebe upuca.No ajd da ne drvimo nadam se da je lik u aps.
Pogresna info je za Mojdez...nekog narkomana su uhapsili...trenutno helikopter pretrazuje Sutorinu ... smrad je definitivno isplanirao direkt eu....
Helikopter leta tuda...![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Pa i to je uzivo registrovanje samo preko tjelesne toplote. Samo da ne zapuca na helikopter.
Last edited by biljaneta; Today at 00:06.
Polinezija gospodo.
There are currently 21 users browsing this thread. (5 members and 16 guests)
Bookmarks