E ne vala, ni Petrović Đukanović da je bio.
Ajde i te službenice dobiju doziva odozgo ali kako te likove nije blam to mi nikad jasno biti neće.Baš bi me blam bilo da upadam ljudima preko reda i da me s pravom gledaju ka đubre.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
A bio je tu još dio kad smo gospodina Đurišića i zaposlene lijepo uputili da, ako se već toliko poštuju, to rade prije nego što se šalter otvori a ne dok mi čekamo s brojevima.
Dobar govornik glasno prica...obicno su to monolozi... takve situacije su idealne za glasan govor , za jednu besjedu dje sve stranke dobro cuju...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ima li kakva profesionalna ekipa za tretiranje osinjaka? Da je provjerena. Na nezgodno su mjesto ima ih dosta, i tesko mogu vidjeti dje je tacno osinjak. A nisam siguran da bi to sto sam ja zamislio rijesilo problem
Imas hemije za uzet u poljoprivredne, pa ako ga ne vidis, pumpu zavuces i dobro isprskas. Mi smo se ka djeca igrali sa tim, ponekad i dobili po koji ubod, a sad se vec profesionalci traze
Edit: ako ste ih trepljeli cijelo ljeto,jos mjesec dana mozete izdurat, posle toga ih nema.
Ako nemozes d ap ridjes, satvi bocu od litar ipo ili dva, napuni jedno tercinu soka na razbijanje idodaj malo vode i ako mozs, zakic blizu tog osinjaka ostalo ce one same uradit
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ima li nekog da vozi iz Vojvodine?
Trebao bi mi jedan laptop odozgo da se donese.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
u ovo doba godine ti u zamku treba meso svjeze/przeno
vec uvelike nema polena, sad vec uvelike jure proteine kao pocetkom sezone i agresivnije su
Trazi neki od ova dva spreja, imaju jak mlaz i 2-3m dometa... em si daleko, em moze da prsne fino do pod krov, za gredu i slicno
Ili sto rece Dutchy - vecina osinjaka ce umrijeti tokom zime, samo rijetki/veci prezive
![]()
Na drugo mjesto sam micao vise puta i opet su pravile, pa sam napunio malo pur pjene ispod okapne lajsne od prozora, bila je neka mala supljina. Isprva su pur pjenu jele haosposlije odustale. Ovo drugo mjesto je ispod vjetar lajsne ispod krova, nezgodno mi je prici. Stavljah teglu s malo meda, nista. Okolo su svuda vocke. Kasno sam i vidio, dok jedno jutro ne udjoh u kuhinju, deset ih je bilo jer ne spustih komarnik. I onda obigravao okolo dok nisam vidio dje su. Stavih malo voca na terasu, kao lude nalijecu. Mozda ti nije losa ideja da se strpim jos 20 dana. A mogu i ovo sa sokom probati, ne kosta me nista
Dje da provucem ocevo auto na tehnicki..ima plin. Gasovi su mu na plin dobri..na benzin su losi. Podgorica je u pitanju.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks