Gledaš li u vagu ili u toplomjer?
Ispod 40
Od 40 do 55
Od 55 do 70
Od 70 do 85
Od 85 do 100
Od 100 do 115
Preko 115
Gledaš li u vagu ili u toplomjer?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ukapirah da je bilo trosmisleno, pa obrisah
Sent from my SM-A346B using Tapatalk
Last edited by kimmi; 13-05-26 at 20:42.
124kg, poceo godinu sa 120, rastem dok ne puknem
Ja od 9og februara minus 11
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Meni +5 od polovine februara, ali sam bas uprla. Pretpostavljam da dodjemo na isto u odnosu na +_
-
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja sam na stabilnih 78 zadnjih 3-4 mjeseca.
Jabuka uvece umjesto slatkog, kakav level samokontrole pro max.
Ispade mi na instagram mim Kad porastem koju cu sve hranu da kupim, pa slika slatkisa, sokova.... Sto zapravo kupujem, slika mesa, jaja, voca, povrca...
Nije zabavno, ali je ucinkovito
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Poceo ljeto u junu sa 77-78, u medjuvremenu skinuo jos nekih 4-5kg masti i dodao 1-2kg misicne mase.
Trbusnjake vidim poslije 20 godina
Od oktobra cemo na neki zimski bulk 3-4 kg da poguramo jos koje kilo misicne mase u gornji dio, ako bude moguce
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Last edited by Mojsije; Today at 15:03.
Tako je, ajmo apdejti, da se vidi sto se cinjelo
На коју висину брате, прије но те кренемо грдит. Још мало па ћеш морат гардеробу тражит у дјечију секцију.
Изгледа да си одлучио да живиш 120 година, као жукомани на Окинави.
Ма зезам се, најважније да човјек осјећа да је све на свом мјесту и оптимално. Само напријед.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
U pravu si, jela sam jutros neka jaja na oko i njeguske konasice, provjericu ujutru nakon kake bahahahaha
Oće li ostati išta mesa u vas dvoje
Nisam stala na vagu ne pamtim, niti ću, ali ovo oko apdejta, u stilu dobrog Grua - imam 40 i i dalje me žele iako ne dajem povoda sem što postojim a to realno nije povodda upišem u spomenar i da me spopala lezbijan na partiju, ja je tako ne registrovah no je ovi oko mene namirisaše i oćeraše. E svaša. Iskaču i s netfliksa i u rl.
Dim sum.
Ne druži se više sa ljubomornim paščadima, da ne rečem kučkama.
Ili se druži al nek ne rašćeruju nikog oko tebe.
Što se nas, šake muških forumaških jada tiče,ne bilo ti naređeno samo prenosi utiske i nova iskustva. Ne moraš temu ka Tripi otvarat, samo pokoji post bači. Mi ćemo se već nekako snać kako se zdravo posprdat s tobom.
![]()
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ma šala drugari, sve kako vam prija i odgovara, vaše tijelo vaš hram.
Percepcija ima raznih, meni nešto samo bzv vizuelno kad je u pitanju drugi trougao da su dolje noge kao pritke. Ali opet, nebitna sam![]()
Dim sum.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks