Eo me na Cijevnu, reko šankeru da mi zabrka nešto, nije veli Long Island ali liči...
Sent from my 17PM using Tapatalk
Eo me na Cijevnu, reko šankeru da mi zabrka nešto, nije veli Long Island ali liči...
Sent from my 17PM using Tapatalk
I ja sinoć viljamovku Takovo. Posle 100 godina. A nekad smo je pili raznosili se od nje.![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Goveda bolje reći
Okupih neko društvo, mislim da smo u tom sastavu zadnji put izašli prije 15 godinajoš nisam pio 20 dana, danas ni bazen ne pomaže
Ali bi možda dva piva pomogla kad smo već na ovoj temi![]()
Živjeli![]()
Zvao bih te nego mi žena ne bi vjerovala da te nisam sinoć upoznao![]()
Hahahaha, Blu i njena transformacija od komite do četnika
A kako dođe u spiku sa berlincem? Ti si kralj![]()
Nisam ja no neki Nikšićanin ja samo upijam vajb.Klupa pored.
Nit sam bila komita nit sam sad četnik.No mozgovi sa dvije sive ćelije vide samo što mogu da klasifikuju u njihov kosmos šta da ti rečem.
Ljutila sam se na druga koji me u srednju zva elijan jer niđe ne pripadam sad to vidim ka strašan kompliment.Aj javi kad ti žena nije doma donosim gajbu Podgoričkog kakvo je to njesra naspram Podgoričkog.
Yeah aj em ejlijan aj em ejlijan aj em ligal ejlijan Nikšićanka u PeGe.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Sviđa mi se tvoje raspoloženje poslednjih dana. Samo nastavi
Ahahaha mojoj đeci se baš i ne sviđa moram u njihovom prisustvu sa psom da pričam o reinkarnacijama da ih zasmijavam.Nisu ni đeca više upadoše u jebeni pubertet.
I kroz voz vidim okle jebeni dim u NK brda gore extra, brda gore.A žalije mi je drvo kad izgori no išta.No da ne crnjačim.Ima jedan te reka da smo mi Nikšićani darkeri.More bit da je u pravu.
Last edited by Bluemoon; Today at 13:36.
Što mi reče jedan čiča vozeči se busom u Dubrovnik, đeci samo treba jebat mater.
Prije toga pita ženu imamo li đece, ona kao da...i onda se okreće put mene i kaže mi koji je recept za srećan brak
Neka mračenje čuješ li!
Čiča nema pojma stara.
Vidiš da đecom se treba zajebavat jer kad vide da si ti neozbiljan ka ja što jesam oni se uozbilje.
Ahahahha sad se sjetih kad mi je ćerka rekla daj ponašaj se neko će misliti da smo hipici.A njena drugarica veli kako ti je kul mama.
Staranova škola.
Kreće novi talas
Sve osim mali
Jule sam je poslao sa sve đecom, maloprije je stigla![]()
Mali...u duši mislim, ne mali no dječak.
Ahahaha i ja velim mom najmlađem bratu mali koji ima skoro dva metra za mene će vazda bit mali.
Ajde onda šta da ti rečem dosta si uživa.Čudno mi bješe u suprotnom i da si se razvalio sa Viljamovkom i ekipom doma.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks