https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ika-i-vitezova
Očekujem još da ga proglase za sveca i da obrnu igricu
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ika-i-vitezova
Očekujem još da ga proglase za sveca i da obrnu igricu
Prema anketi Al Jazeere, 19% Srba u Republici srpskoj smatra da se u Srebrenici desio genocid.
50% Ratka Mladića ga smatra za heroja. (što iako i dalje očajno, je bolji rezultat u odnosu na 2018. kad je to bilo 76%)
Očekivano, Republika srpska je po prirodi stvari u ovome pitanju zatrovanija od okruženja.
Stanje među Srbima u Srbiji, i u Crnoj Gori je nešto bolje nego u RS.
U istraživanju "Stavovi mladih u Srbiji o ratovima devedestih" 2023. godine 28,5% se izjasnilo da imaju izrazito pozitivan ili uglavnom pozitivan stav o Mladiću, dok je 32,5% reklo da ima izrazito negativan ili uglavnom negativan stav.
Preostalih 40% niti pozitivan niti negativan.
Tripleta lupeta gluposti, po običaju.
Last edited by ASC; Today at 14:41.
Volio bih da moje riječi pročitaju i razumiju mladi koji danas žive na prostorima gdje je nekada bila zemlja koja se zvala Jugoslavija. Volio bih da ljudi koji će zajedno živjeti na tim prostorima, kada mene ne bude, ako do njih nekim čudom dođu moje riječi, zastanu i pomisle – nikad više. Nikad više rat, nikad više smrt zbog toga što je neko druge vjere, druge nacije ili drugačijeg uvjerenja, nikad više genocid.
Ne nije ovo Ratko Mladić napisao ali jeste jedan što mu je pomagao.
Polinezija gospodo.
Milan St Protić je u par rečenica dovoljno rekao.
https://www.instagram.com/reel/Dck-Q...c4MTIwNjQ2YQ==
Milan St Protic ima zivahan antikomunisticki stav. Nekrsti, plakao kad je skidao petokraku. Vrijeme je pokazalo da je imao zbog cega da place kad je skidao petokraku.
I jos jedna vrlo bitna stvar. Milan i ostali `Protici` trazili su demokratiju i visestranacje, a u toj igri su ih drugi preigrali. Ne kuka on zbog sela nego zbog sebe.
Polinezija gospodo.
HaHaHaHaHaHaHa ovdje još pišu o Ratku Mladiću.
Može li ono kratko osudjuju li ga svi ili podržavaju?
Preko 20.000 strana pisanog materijala, sa sve fotografijama i video zapisima, ćeš nać u arhive Haškog tribunala o tome. Čak i sa imenima i prezimenima učesnika, pa čak i onog terenski glavnokomandujućeg- kapetana vrs, čoeka sa lažnim imenom, za kojeg su ipak došli i do tačnog identiteta- Vranjanac, pripadnik ondašnje sdb Jugodlavije, a ne vojnik... pa ćeš nać čak i identitete crnogorskih bijelih orlova koji su u to vrijeme ''boravili'' tamo... i identitete velikog broja žrtava...
Ali ipak, UBJEDLJIVO NAJTUŽNIJE OD SVEGA: ovo si sve, u najvećoj mjeri, do desetak godina unazad, mogao nać i na netu, na našem jeziku. A onda je nestalo. Zakopano kao da se nikad desilo nije.
I to nije slučajno.
Isto kao kad neko, neznaven skroz i ko pojma nema o čemu priča, uzme detalj onoga što se može nać na netu-
npr., 42 srpska vojnika koji su položili oružje u Kravice, na Orićevu ofanzivu, ali su strijeljani...
Pa onda to poredi, i time pravda, sistematsko ubistvo blizu 10.000 nenaoružanih civila u Srebrenicu.
To je taj dio koji će nas potrovat, kao karcinom. Ništa drugo.
Zato i ne može tako.
A ti, ako oćeš stvarno istraživat, tragaj tribunal u Hagu, i Komisiju UN za ratne zločine na teritoriji BIH, tamo ćeš većinom nać brutalne, neprerađene, neprečišćene, užasne istine. Potpuno sirove.
Last edited by Buva+gacce; Today at 15:28.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Postoji legenda da je film Vidimo se u Čitulji nakrivio shvaćen da to nisu tragični likovi no heroji kod nekih.Bi njihovim stopama.
E tako ti je i sa ovim samo što sa ovim nema uslova za ovo prvo itekako ima tako da je taj problem zbog ambijenta daleko ozbiljniji.Ako ti kuća gori zbog kriminala a rata nema ni na vidiku logičnije je da gasiš požar koji gori.
Pa kad će se obračunati sa kriminalom?
Kad već pominjemo čitulje.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Pa tako su shvaćeni i Divljina i Alal vera od Džukačkog sindikata.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Najjača scena u Lepa Sela Lepo Gore je kad onoga pitaju a šta si ti po nacionalnosti a on veli ja sam narkoman.
Možda da vidimo koliko je narkomana i dilera korisnije bi nam bilo no da čeprkamo po kostima iz ratova.Jer je to ipak naša REALNOST.
Možda je to ipak opasnija zona za našu đecu u realnosti no ovo.No eto ovo je baš ono ka primat jer političari tako vele mora da i oni šmrču ko će im ga znat.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Today at 16:07.
Uh kako puca nesto...
Nadje agencija ISIL ratnika u Ulcinj... sto je tamo radio
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nije lud Spajke... hibridi ,teroristi.. samo cu reci viva la France!
Vidji posle onog penala sto se palio na Jami... moderan premijer koji posjecuje festivale je pravo osvjezenje... !
Mada ludji je Milatovic njega mjesto ne drzi ... isasavi obezbedjenje
Bilo dobro na Sea Dance mada malo losija organizacija pa iako je dzabe bilo
Last edited by NetworkMaster; Today at 16:26.
neće da može baš nazivanje najvećeg zločinca evrope od 1945. godine nekakvim generalom i ovom sramotom da je on spasio neke živote pa onda postavljanje isječka protića
no fino ili je monstrum koji je klao ljude jer su druge vjere i iz čiste boleštine gadjao Sarajevo ili si za njega. mada mislim da se vidi da mu držiš stranu, al dobro. puna je država ova vas takvih koji bi kolko je noćas ubijali ljude da vam može bit
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks