Mozes
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
ma neki sablon za klap sarke, mislio sam da ce mi valjat jer imam od wolfcrafta nesto drugo, pa da sa tim sablonom centriram ovu burgiju...alat neki uglavnom, okinuo onu plastiku da izvadim da probam taj sablon...ne umije ti niko objasnit sto trazis, dade mi ovaj momak evo ti ovo za to i cao, i nastavak jedan za sarafljenje pod uglom od 90 stepeni, ali ispade da nije od 90 no neki drugi ugaoa sprdnja svudje bez majke
na ovo drugo sam bacio plastiku imam samo ovo za sarafljenje i karton neki sto je dosao u ono plasticno
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Last edited by zoster; 25-08-26 at 19:07.
Đe pisati žalbu na red ovih iz limenke?
Pas mater
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Koju platforumu koristite za primnjae novca iz inostranstfa jer PayPal to uvesti neće kod nas skorije ?
Last edited by mexiko; 27-08-26 at 14:44.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ne rsdi se o čekanju u redu
Dođem u 15 do 10 (10-10.30h je pauza) dao izjavu prije nedelju dana da sam saobraćajnu izgubio (izgubili je ovi što sam bio prvi put na tehnički), ispred mene jedan čivjek koji se zadržao 2, 3 minuta. Dolazim na red, sijedam, prilazi još neka radnica (šefica neka pretpostavljam) i moli me da sačekam minut kako bi nešto riješile, prolazi tu 5,6 minuta ja uredno sjedim i čekam, završiše to, traži mi radnica broj tablica, nalazi moj predmet i samo mi kaže sačekajte do pola 11 sad je pauza. Molim rekoh itd itd rasprava, plus još nije bilo tačno 10 sati. Još ranije je sjeo na stolicu pored mene neki čovjek (preko reda) i rekao joj da je došao po preporuci te i te i ona ladno uzima njegove papire i na moje negodovanje kaže samo da pogledam. Žao mi je samo što nije bilo muško pa bih ja to drugačije završio, ovako nisma mogao, već sam se samo okrenuo i izašao da joj haos ne bih napravio. Pola sata sam se tresao nisam mogao da se smirim od nervoze. E vala moram bar neđe primjedbu napisati. Naravno da nisam trebao sebi dozvoliti toliku nervozu zbog ovoga, ali me ovakve stvari izbače iz takta nevjerovatno.
Vala je mogla toliko sacekat pa produzit tu pauzu za toliko, sto jes jes, da se ne lazemo. Sa druge strane...nema tih para za koje bi tamo radio, eto si vidio koja je guzva onamo, i to svaki uboga radni dan....a ljepse je kopat brate i krse lomit no tamo radit, tako da je donekle razumijem. Potpuno te razumijem da si se iznervirao, i ja bih...samo..polako. Zakonski rok za resavanje zahtjeva za produzenje registracije ti 30 dana....da se ne nacekas nedje![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Sve znam zato sam i većinom lagan sa ljudima koji rade tamo. Kad su normalni. Ali ova je bila bezobrazna i kad sam prvi put bio tamo (nije htjela da mi da hemijsku da napišem žalbu, a isto tako nisam mogao koristi onu koja je zakačena na pultu kako ne bih druge zadržavao, kako ona reče, iako nikog nije bilo iza mene) , a danas je već prećerala. Jer je našla predmet i trebalo joj je još dva minuta da mi izda papir. Ajde da sam tad došao na red, pa bih razjmio, jbg, pauza, ali sam došao na red 10 minuta prije.
A prvo ću da uzmem papir pa onda idemo dalje sa žalbama![]()
Što je najbolje izabrati u opremu za kafane a da nije tehno bar ozbiljno deru u cijene.
A da se ne kaska u kvalitet
I dodatno razlika Horeca i Cungu osim u cijenama?
https://cungu.com/me/all-products/ho...TKumzb8GTMcuuI
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 27-08-26 at 21:23.
Ja koliko znam tamo nema zvanicne pauze, nego se izmedju sebe dogovaraju kad ce ko na pauzu po pola sata . Ako je ona otisla bila je neka druga za neki drugi salter . A kad bi znao za koju platu rade onda ne bi se toliko nervirao
Послато са 2510ERA8BG помоћу Тапатока
Ne, ne. Na tom šalteru je ona sama i ima naznačeno vrijeme pauze od 10 - 10.30h. Zna li ona za koju ja platu radim i jesam li možda uzeo pauzu kako bih završio to što moram? Siguran sam da se ne bi tako ponašala da ima svoju firmu i radi za sebe. A ni kod privatnika joj ne bi moglo biti. Ali onamo kao može. Bezobrazluk!
Ima li neko nekog, ko bi postavio izolaciju ispod postojećeg krova, vunu I folije, izmedju greda drvenih, da pripremi za gips, eventualno i gips ako postavlja?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks