Jos kad bi naucio da kacis slike dje bi ti kraj bio
Sent from my phone
Danas druga priča
compress multiple images at myimgs.org
Upload gif to myimgs.orgwww.gasstations-nearme.com
I točeni paulaner pšenični iz rashlađene bačvice. Nije ni ovo ljeto vazda najgore doba![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Jos kad bi naucio da kacis slike dje bi ti kraj bio
Sent from my phone
Slike su top!
Žive, bukvalno
Danas riblja čorba i pastrmka sa Veruše.
Pravim strašnu čorbu
Slika bez, nije se imalo kad.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pašta sa morskim plodovima.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Host my photos - myimgs.org
Danas, po specijalnom zahtjevu(slabo volim perad, ali naćera me banda ponekad
), čerkeška piletina (u začine kuvana pileća prsa i bataci pa iscjepkani na najtanje trakice, u kremasti sos od oraha i bijelog luka, začinjeno sa dvije tajne i malo ljutkastog ulja od nekoliko vrsta suve paprike....)
ovo u pozadini
Ima dana kad je lako bit sretan. A i života, no smo preslijepi, prečesto.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Najjači omlet u pjacu pravim, 4 jaja, šunka, trapist, šampinjoni i preko parmezan.
Sent from my 17PM using Tapatalk
E prihvatam izazov, stvarno su više dosadila ova savršena jela, fotke, aranžiranje, rukatice... na muci se poznaju junaci, kad je frka, rabotam ne divanim/kafenišem na pauzu ka po' Crne Gore, nosite li posudice na posao ili vas je sramota? Moj današnji ručak
18+ alert - Al ne gledaj
![]()
Dim sum.
Hahah nasmija me.Ma ja živim haotično skroz.Voljela bi da se unormalnim ali mi ne ide.
Evo sad na tihu vatru kuvam pileću supu to mi je nekako imperativ za ljeto.Ponesem je u termicu na posao i pijem ka čaj a energije mi daje.
Ali neđe bi voljela jedno vrijeme sam i praktikovala sir i maslinovo ulje da grickam.I masline.
Nekad cio dan na posao isto pijem onaj moj kao ajran i to mi energije daje.I naravno rovito jaje mi je imperativ.
No sam njega počela iza ponoći.
Danas sam bukvalno energetski dan počela sa paz sad bečkom šniclom držalo me do šest popodne neđe malo se bacih na kikiriki u kafanu uz pivo.
Nervira me jedino što sam tomi majonez ubacila jer se savršeno slaže sa pontijem aćetom ludim od toga kako mi prija ta bomba.
E inače gledam onaj bijeli luk da fermentišem ako se sjećaš to mi je sljedeća destinacija u izazov.![]()
Imaš potrebu da kombinuješ u kontru od konvencionalnog primjetih, nije mi samo najjasnije jel inat u pitanju ili kreativa?I da, razmišljaš što ti hrana koju unosiš daje obzirom da živiš haotično
Nešto mi majonez nije u volju ima jedno 20 godina, kap ga stavim bukvalno ako neđe u neku salatu treba staviti, više sam senf tip. Aćeto balzamico sam zamjenila uljem od bundeve, jedina mana mu je što su mu fleke brutalneJavi kako prođe to sa lukom, luk najviše volim u marinadi ili ono u foliju pa u rernu ili u komade kad se peče nešto (umočim leb, luk u komadu nađem pa razmažem i stavim ribe/mesa šta li se peklo, uh, najslađe
)
Dim sum.
Ma više što mi organizam nešto ište a drugi me ne zanimaju ionako je moj tanjir.Nit se trudim da impresioniram nekoga a tek da se prilagođavam.
Kad pomenu posa' imam dosta dostava od raznih u domaće navukla sam se sad u koziji sir.Savršena masnoća, onaj šmek što se drugima ne sviđa a meni se sviđa miriše mi na ono što koze brste.
Ali ono za fermentisani bijeli luk sam se baš nameračila posebno što mi je to omiljeno što bi se reklo must have.Bijeli Luk je Car.
E za muskantnu tikvu da se nadovežem kako me obradovao jedan iz Miločana što mu dadoh jednu da je proba i sačuva sjeme ima strašnu bašticu.Veli pravio je u kombinaciji meda sa orasima i oduševio se cijela mu je kuća mirisala.I obavezno sačuvao sjeme.
Emigracija iz Zete u NK ove ljepotice.
Ova konkretno od glave krapa koja ja otkinuta onako široko da uz nju dođe jedno zvono mesa i ubačio jednu filetiranu pastrmku. Sa morskom (valjalo bi da je neka masnija) tek nema greške. Ta nije bila divlja ali bi možda danas mogla da bude. Stvarno je divlja klasa za sebe.
Nego još čekamo da napišeš nešto u vezi bazena![]()
Kupujem
To se ne pita![]()
Meni je ponestalo domaćih jaja dva izvora presušila od ove vrućine koke slabo nose.Ali, znam koga ću još da pitam a tebe niti da pitam niti da ti otkrijem.
A ovako saldo od 2 ujutru izgleda,
dvije pune šolje pileće supe koju obožavam pred spavanje
ujutru rovito jaje (razlog što bez jaja ne mogu must su mi have)
onda sve grickanje koziji sir, maslinovo ulje, paradajz, krastavac i sjemenke razne suncokret u prvom redu.
Apetit nula a ovo me kao zasićuje pojma nemam što da jedem danas.
Samo mi je u glavi što da pijem.![]()
Ovo gore to se ne pita nisi razumjela najbolje![]()
A nemaš ni kad da jedeš koliko piješ
Ja dok pijem mogu cijeli dan da ne jedem.
Klasika
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks