Ja Rogana volim zbog x stvari, ali ga isto tako ima xx losih stvari po pitanju njega. Ne znam sjecas li se kako je poceo da proziva Trampa i da prica kako ga Israel konotrolise itd, i onda Tramp odvoji kao nesto para iz budzet za istrazivanje psihodelicnih droga o kojima Rogan drvi ko mu god dodje, i odjednom ga evo Rogan kod njega, najjaci predsjednik itd.
Sto se Theo Vona tice, on je prilicno emotivno nestabilan, prolazio je kroz teske faze zivota, i ima nekoliko ljudi koje smatra bliskim, Rogan je jedan od njih, ali Rogan je monstrum koji ce za cas prodati Thea, sto je u onoj emisiji uradio, kao i Alex Jonesa sto je, a bili su bas bliski.
A opet, Rogan je sigurno svjestan da ga mogu ugasiti za 10 dana ako ne bude poslusan, pa ga donekle i razumijem, a je li marioneta, jeste i to velika.
Nesto malo nakon onoga, theo je u svom podcastu ovo pricao, bas mi je nekako razocarano zvucao odje, ne bih iskljucio mogucnost da ga je Roganovo ponasanje bas pogodilo
https://www.tiktok.com/@connectwithg...37733907090720
Na ovaj Dana White Contender Series zna da bude baš dobrih tuča, jedna od njih je ona što ranije okačih Rahiki vs Mulumba. Vjerovatno su ove borbe dobre za to što ovi borci svi žele da se dokažu da bi ušli u UFC i onda se rokaju samo tako.
A ovaj lik Fazil se valjda sve nešto ku*cio, prozivao Armana Tsarukyana kako bi njega nokaturia ovo ono, i prije neki dan se borio protiv ovog nekog Brita. I ovaj Brito ga je u treću rundu tako prospe sa divljačkim overhand right-om:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks