Page 713 of 713 FirstFirst ... 213613663703709710711712713
Results 17,801 to 17,807 of 17807

Thread: [Borilačke vještine] Upcoming Events

Thanks Thanks Given 
    961
    Thanks Thanks Received 
    1,112
    Thanked in
    911 Posts

Quote Originally Posted by Solid View Post
    Ono to je Theo Vonu uradio su mračne stvari. Zove lika u emisiju i potuje ga i daje mu prostor i sve super, međutim, onog momenta kad ovaj lik izjavi neto protiv njegovih gospodara, jer ipak je Joe Rogan pas na povocu, agent onih na čijem je platnom spisku, mrtvak na operativnoj vezi, ili nazovi to kako god hoće, onda napada kao zmija. Znači Teo Vonu je sve dozvoljeno, ali onoga momenta kad napadne Roganove gospodare, tu Rogan ne samo da se ne slae, i da ih brani, nego kreće da maksimalno napada na najglibaviji način, tako to kae Teu "Ti si totalno poludio", i to je najjače, ti po reakciji Tea Vona vidi da je ono neto zbunjen i izgubljen, vidi da je moda djelimično i povjerovao u to to mu je Rogan rekao. Mjesto da se potpuno zauzme za to to priča i da mu reče, pui mi bre ku*ac i ti i tvoji Cionisti, on se samo ućutao i podvio rep. Znači Joe Rogan stiče povjerenje kod Teo Vona svojim ponaanjem i druenjem sa njime, ali odmah rtvuje svo to povjerenje kada ovaj počne da proziva i da priča o realnim problemima u njegovoj dravi. A sav taj gaslighting ne bi imao toliku moć da njemu Teo Von ne vjeruje i da ga ne smatra prijateljom. Jer ako ti neko ko ti nije blizak kae da si smeće, da si totalno lud, da te ubjeđuje u lai, tebe to neće pogoditi, moe ti čak biti i smijeno. Ali kada ti to radi neko ko ti je blizak ili koga smatra prijateljom, tada to ima moć nad tobom. I ovaj momenat je definitivno Joe Rogana okarakterisao kao jednu zmiju otrovnicu.
    Ja Rogana volim zbog x stvari, ali ga isto tako ima xx losih stvari po pitanju njega. Ne znam sjecas li se kako je poceo da proziva Trampa i da prica kako ga Israel konotrolise itd, i onda Tramp odvoji kao nesto para iz budzet za istrazivanje psihodelicnih droga o kojima Rogan drvi ko mu god dodje, i odjednom ga evo Rogan kod njega, najjaci predsjednik itd.

Sto se Theo Vona tice, on je prilicno emotivno nestabilan, prolazio je kroz teske faze zivota, i ima nekoliko ljudi koje smatra bliskim, Rogan je jedan od njih, ali Rogan je monstrum koji ce za cas prodati Thea, sto je u onoj emisiji uradio, kao i Alex Jonesa sto je, a bili su bas bliski.

A opet, Rogan je sigurno svjestan da ga mogu ugasiti za 10 dana ako ne bude poslusan, pa ga donekle i razumijem, a je li marioneta, jeste i to velika.

2. The Following User Says Thank You to starovaroshki For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,599
    Thanks Thanks Received 
    1,695
    Thanked in
    1,375 Posts

Quote Originally Posted by starovaroshki View Post
    Ja Rogana volim zbog x stvari, ali ga isto tako ima xx losih stvari po pitanju njega. Ne znam sjecas li se kako je poceo da proziva Trampa i da prica kako ga Israel konotrolise itd, i onda Tramp odvoji kao nesto para iz budzet za istrazivanje psihodelicnih droga o kojima Rogan drvi ko mu god dodje, i odjednom ga evo Rogan kod njega, najjaci predsjednik itd.

Sto se Theo Vona tice, on je prilicno emotivno nestabilan, prolazio je kroz teske faze zivota, i ima nekoliko ljudi koje smatra bliskim, Rogan je jedan od njih, ali Rogan je monstrum koji ce za cas prodati Thea, sto je u onoj emisiji uradio, kao i Alex Jonesa sto je, a bili su bas bliski.

A opet, Rogan je sigurno svjestan da ga mogu ugasiti za 10 dana ako ne bude poslusan, pa ga donekle i razumijem, a je li marioneta, jeste i to velika.
    Pa ja bih razumio Rogana da je on samo branio ove koje napada Theo Von, ali me je razočarao kad je počeo javno proziva i prikazuje Tea kao ludaka i da ga ubjeđuje u to, to su već bolesne stvari.

4. The Following User Says Thank You to Solid For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    961
    Thanks Thanks Received 
    1,112
    Thanked in
    911 Posts

Pa ja bih razumio Rogana da je on samo branio ove koje napada Theo Von, ali me je razočarao kad je počeo javno proziva i prikazuje Tea kao ludaka i da ga ubjeđuje u to, to su već bolesne stvari.
    Nesto malo nakon onoga, theo je u svom podcastu ovo pricao, bas mi je nekako razocarano zvucao odje, ne bih iskljucio mogucnost da ga je Roganovo ponasanje bas pogodilo

https://www.tiktok.com/@connectwithg...37733907090720

6. The Following User Says Thank You to starovaroshki For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,599
    Thanks Thanks Received 
    1,695
    Thanked in
    1,375 Posts

Quote Originally Posted by starovaroshki View Post
    Nesto malo nakon onoga, theo je u svom podcastu ovo pricao, bas mi je nekako razocarano zvucao odje, ne bih iskljucio mogucnost da ga je Roganovo ponasanje bas pogodilo

https://www.tiktok.com/@connectwithg...37733907090720
    Nisam ovo ispratio. A podlegao je pritisku, vjerovatno ga snašli su sa svih strana.

8. The Following User Says Thank You to Solid For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,599
    Thanks Thanks Received 
    1,695
    Thanked in
    1,375 Posts

Na ovaj Dana White Contender Series zna da bude baš dobrih tuča, jedna od njih je ona što ranije okačih Rahiki vs Mulumba. Vjerovatno su ove borbe dobre za to što ovi borci svi žele da se dokažu da bi ušli u UFC i onda se rokaju samo tako.
    A ovaj lik Fazil se valjda sve nešto ku*cio, prozivao Armana Tsarukyana kako bi njega nokaturia ovo ono, i prije neki dan se borio protiv ovog nekog Brita. I ovaj Brito ga je u treću rundu tako prospe sa divljačkim overhand right-om:

10. The Following User Says Thank You to Solid For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    961
    Thanks Thanks Received 
    1,112
    Thanked in
    911 Posts

Na ovaj Dana White Contender Series zna da bude ba dobrih tuča, jedna od njih je ona to ranije okačih Rahiki vs Mulumba. Vjerovatno su ove borbe dobre za to to ovi borci svi ele da se dokau da bi uli u UFC i onda se rokaju samo tako.
    A ovaj lik Fazil se valjda sve neto ku*cio, prozivao Armana Tsarukyana kako bi njega nokaturia ovo ono, i prije neki dan se borio protiv ovog nekog Brita. I ovaj Brito ga je u treću rundu tako prospe sa divljačkim overhand right-om:

Uh kako ga je slozio

12. The Following User Says Thank You to starovaroshki For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,599
    Thanks Thanks Received 
    1,695
    Thanked in
    1,375 Posts

14. The Following User Says Thank You to Solid For This Useful Post:

Page 713 of 713 FirstFirst ... 213613663703709710711712713

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)