Last edited by avet; 14-08-26 at 07:37.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Може. Неће те нико ништа питат. Јуче био један мали бродић са фамилијом и усидрили на крај плаже, ђе је некад била нудистичка. Прострли пешкире и нико ништа.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ako prati ko zanima me kako je npr. kod hrvata albanaca... jesu li i kod njih 90% plaže pod ležaljkama? Grčka isto...
Ovo kod nas mogu do 50% a svaka je od 70 do 90%.
U grcku je 99% plazi divlje
70% plaze na Kamenovu je zauzeto lezaljkama. Osim toga moras platiti parking za cijeli dan od 8 eura.
Potez Igalo - Skver sinoc oko 20:00 / 20:45 svaki restoran (osim Mimoze i onog malo *ranja pored Jazza) prakticno skoro pa 100% full. ^^
Meni čak nije ni odbojno no ga nisam ni primjetila a toliko puta sam tuda prošla.Možda je do mene zakačim se za dva tri mjesta.Budu mi rutina i toeto.Kladim se da mimo sezone i ne radi.
Mada dodah na spisak ono uzgajalište u Kamenare zadnji put kad sam bila.E sad stvarno bi da prođe i ovaj haos i oko sezone i ovo sa požarima što se nažalost desilo ipak volim kad je Novi ili polu prazan ili gotovo prazan da u njemu uživam.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Što će narod kad je 101% plaže pod ležaljkama.
Pa nadju 1m2 pa postave peškir da se imaju dje okupati a da ne plaćaju ležaljke.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ni-kupaca-nema
To je nadleznost i nerad komunalne i cistoce jer ti peskiri i suncobrani su smece na plazi i moraju da se uklone
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jutros setam turu prije posla i bas razmisljam o ovome. Skoro gdje god ima iole slobodnog mjesta (a recimo na kraju Igala ima veliki dio plaze ostavljen slobodan) sve vec zauzeto u 6:00/6:30, naravno ostavljeno jos dan ranije...
Ne shvatam zasto fino svakog jutra komunalna ne odradi svoj posao i svo to ****** pobaca u smece! Kapiram da ljudi ponekad ostave peskire u toku dana da odu nesto popiti i pojesti, sve ok, ali da su pojedine plaze u potpunosti "permanentno pre-booked" je cisti bezobrazluk.
Kome komunalna pise kaznu...zakupcu plaze zbog nereda jel tako dodje po zakonu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Today at 10:34.
Morao sam googlati "PLAVU TROJKU' jer nemam pojma gdje je to.Nije ta plaza, vec velika plaza preko puta parka Igalo, imaju stvarno dobar dio plaze ostavljen bez lezaljki/suncobrana, na kome je da to "odrzava" ne znam ali je krcato praznih peskira vec ujutro u 6 (za koje vjerujem da su ostavljeni preko noci). Slikam sledeci put situaciju kada mi tura setnje bude u tom pravcu.
![]()
Ne dotice me licno, tamo se ne kupam ali ovo se desava i na mnogim drugim plazama (ne u ovom obimu).
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks