E moram večeras u NK.
Ne mogu da se sjetim kad sam ih zadnji put slušala brutalni su.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Svaki dan je dobar za upiranje.
E moram večeras u NK.
Ne mogu da se sjetim kad sam ih zadnji put slušala brutalni su.
Jutros se budim, tijelo mi bridi, glava bi htjela na trening, ali okle raspadam se te produžih još uru u krevet. Skuvah sebi najljepšu moguću duplu kafu, sjedoh na terasu, mir, tišina, svi spavaju, vjetar svira po lišću, ptičice nešto razgovaraju. Nahranih tigrove. Nema vlage, ljepota.
Lijepo je kad si magare, ali je isto tako lijepo kad sam sebe od sebe čuvaš.
Dim sum.
Kakav IVECO kamion viđeh.Mačka.
Kakav crni FAP.
Ja maštam o Iveco kombiju, onaj lijepi sa duplim tockovima pozadi, da ga preuredim u kamper. Vespu pozadi zakacim i bicikl. I odvezem se u nepoznatom pravcu.
γνῶθι σαὐτόν
Saznao sam za Biljanu Dragaš Nefertiti.
Sta je ovo yebo te lebac...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ko nema stav da mu se stavi!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako je čudno, prije deset dana u društvu jedan kolega mi reče "sam ližem svoje rane", u kontekstu naravno i ja ga pitam koja je to pjesma, on veli Partibrejkersi i ja prokomentarišem kako mi je mozak izgorio pa se ne sjećam ničega više.. kad jutros se budim a u glavi mi pjesma tj. stihovi "ono što pokušavam sad..." Svašta
Sent from my 2409BRN2CY using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Koliko debilane oko pomračenja Sunca.
Last edited by Bluemoon; 12-08-26 at 23:42.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Koliko hajpa, koliko hajpa..
Jel čoek manje bezobrazan ako sam sebe razmatra koliko je bezobrazan, ima li tih gradacija? Mada mi je lakše da prebacim na drugu stranu da je bezobrazna, realno.
Dim sum.
A ima i toga...![]()
Dim sum.
@MeDo_JE imaš ovu igru?Neki Česi igrali u parku dok sam čekala bus izgleda mi zanimljivo ne mogu sad naći onu tvoju temu.
Има ли лакшег профилисања човјека на први поглед но кад видиш како око врата носи кајлу од 30 златних жилета?
Last edited by avet; Yesterday at 17:22.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ima. Član Demokrata.
Neznanje, samopouzdanje i bahaćenje. Crvena kravata polako ide u opcione detalje.
Kakav rak drustva na Oci Podgorice... pa jos se javljaju sluzbenici Opstine kao gradjani hahahhah tumor za odsjeci!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks