Page 835 of 836 FirstFirst ... 335735785825831832833834835836 LastLast
Results 20,851 to 20,875 of 20896

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    1,783
    Thanks Thanks Received 
    1,698
    Thanked in
    1,129 Posts

Quote Originally Posted by Laz View Post
    Moramo malo i razdvojiti pojmove, brza voznja, i nasilnicka-kretenska voznja....Znam da nekad idu zajedno, ali definitivno mogu i odvojeno.

Ja koliko sam vidio, barem u zadnje vrijeme, svi ovi izginuli su zavrsili tako sto je neko preticao gje nije trebao, i sa uzasno losim procjenama...Ne zato sto je neko isao 200.

Po meni je mnogo veci prekrsaj, kad neko ide prema CT, BD,NK itd, ne vozi prebrzo, ali izlazi u ona debilna preticanja kao sto ljudi rade, direktno pred krivinu, preko pune, "na srecu", pokusaju sa autom od 100ks uzbrdo da obidju 3 slepera odjednom itd...

Mnogo je manji problem kad me neko na isprekidanu liniju pretekne, siba 15-20 na sat brze, dodje do sledeceg auta, opet saceka da mu se ukaze bezbjedn prilika za obilaznje i tako nastavi da siba...
    Ili zato sto neko na autoput vozi 150 umjesto 100...Slazem se da treba kazniti, ali je po meni manji prekrsaj nego debilno nesigurna voznja...

Svi se nabiju u branik jedni drugima, pretice se dje nema mjesta za preticanje, pa onda ne moze da se ugura u kolonu, poguraju se na suzavanje sa 3 trake na 2 trake itd...I ono, e ovaj me je pretekao, e sad ce da ga vidi kad ja njega stignem

Ne kazem da ne treba sankcionisat, ali pored brzine imamo i mnogo vecih problema a to je brav mentalitet
    zato u nekim zemljama cak i kad cijela kolona ide 10-20 preko ogranicenja se ne reaguje dok god su svi mirni
    jer, realisticno - sta je opasnije
    magistrala, ogranicenje 60, vozi 10-15 ata u koloni 70-80
    ili
    magistrala, ogranicenje 60, vozie 9-14 auta brzinom 55 (jer na 61 je kazna) i jedan junac koji pokusava sve da ih pretekne??

Quote Originally Posted by TAKUMI View Post
    Sta ja to cujem? Sad ima parkinga i ne moraju se blokirati trake?

avgust je - sad ima svega... vidjecemo za 20 dana kad prorade skole, vrtici i sve

Quote Originally Posted by Milos Darmanovic View Post
    Mogu li ljudi ukapirati da ograničenje brzine se ne određuje spram idealnih uslova na putu već da obuhvata i najgori slučaj? Da to što je negdje uključenje automatski povlači ograničenje na 50km/h jer neko može da se uključuje pa da se ima vremena za reakciju? Da treba da se drži odstojanje od vozila ispred i da se ne pravi kolona ako se ne planira obilaziti? Da se ne kreće u preticanje ako nema čistog prolaza? Da se ne bode u telefon dok se vozi? Da se kamion skloni sa strane ako vidi iza sebe 10 auta? Da se ne ubrzava kad neko pokušava da vas obiđe? Mogu ovako do sjutra. Brzina je samo jedan dio problema. Saobraćajna kultura je kod nas ravna nuli i proći će još podosta dok se stvari ne dovedu u red ali se od nečega mora krenuti.

I ono o čemu se po meni ne vodi dovoljno računa su obuke vozača. Sramotno je da je obuka i polaganje za B kategoriju hiljadu eura a da se i dalje obučavaju vozači da polože ispit a ne da nauče da voze.

Sent from my SM-S916B using Tapatalk
    ogranicenje se stavlja sprem najveceg/najgoreg sto moze proci tuda... znaci dje sleper pod utovarom moze 50, golf 2 moze 65, ali kakav s3/m3 moze 100+... ali ne znaci da treba to da uradi

Quote Originally Posted by TAKUMI View Post
    Pa ako su digli kazne, stanje puteva, sposobnost vozaca i kultura je ostala ista.

Sto se pojasa tice, ja vezem pojas kad treba da izbacim auto iz garaze da ga operem. Preslo mi u naviku, vrata, POWER, pojas, saltanje u D.
    to je zato sto se kultura i sposobnost ne mijenjaju kaznama
    i pasce ako vaspitas na batine da nije stetno, svaki put kad okrenes glavu ce stetu napravit - dzaba ga bijes naknadno

pojas nije i ne treba da bude kazna i dalje tvrdim - to nije bezbjedonosni rizik za ostale ucesnike u saobracaju vec test inteligencije
    nevezivanjem pojasa ugrozavas SAMO sebe
    samo dodati u ZOBS - ko nije bio vezan druga strane i osiguranje NE odgovaraju za povrede/smrt

kod mene u kola se svi moraju vezati ili ja necu da ih vozim... sta ima veze pozadi sam... mene majka i tata pustaju da se ovako vozim (za mladje)... ne mogu smeta mi - imun sam na sve izgovore

kod prijatelja jednog kad sjednem u kola svaki put izvadim onaj otvarac za pivo i vezem se - on svaki put pocrveni od jeda - veli ne vjerujes mi kako vozim, je li?? vjerujem ja tebi, ne vjerujem ostalima
    I was born to be the best, number one and nothing less.

Studio INtarsia

2. The Following User Says Thank You to LuTheDuck For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,064
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    411 Posts

Mene brine ovaj mentalitet ovaca, koji bi sutra pristao i na 2000e kaznu za pojas i prljave farove, jer ako si ispravan sto bi se bunio?
    Kojem debilu je isti nivo kazne za pojas i koriscenje telefona?
    Nenosenje dokumenata, desi se svakome barem jednom u 2 godine, vazda bilo 10-20e sad je 60-150e eeej?? Kakav money grab od zakona.

A dje su olaksice za motore? Da li se neko sjetio mozda da treba podsticat narod da vise motore ljeti po gradovima voze, da rasterete saobracaj i parkinge? Ne naravno, no se snimaju dronom kad preticu kolonu koja ide 5kmh, i kaznjavaju za parking. Treba svaki i najmanji skuter da zauzme po parking mjesto, pa da vidimo kad krene opsti plac.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    24,562
    Thanks Thanks Received 
    10,335
    Thanked in
    7,786 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post
    Ne znam o kojim malim putevima pricas, ja o magistralnim pravcima pg-bd i pg-nk, i autoput. Niko nista ne sjece, moze se i po 100-120 ali nema potrebe.
    Neko mi je davno rekao, kad se odredjuje ogranicenje brzine za neku sekciju, da se pravi za najgore vozilo u najgorem stanju i ko baba da ga vozi. Ako je za ficu nekad to bilo ok, pa majku mu i putevi i kola su u mnogo boljem stanju danas.
    Zato svudje mozes dodati +20kmh bez problema, i svi bi bili zadovoljni, a nesrece bi i dalje pravili oni sto ulijecu i preticu.
    Njih bi satirao od kazni, i siguran sam da bi bilo manje udesa.

Sent from my phone
    Ne bi rekla sem autoputa da su ova dva za tu brzinu.Računaj za Budvu a ti to znaš koliko i krivina imaš znači povećati i na krivinama za 20+? Mislim svakako to bi neko baš stručan morao da odradi nije to nešto kao aj povećajmo.

Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk

5. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,562
    Thanks Thanks Received 
    10,335
    Thanked in
    7,786 Posts

Quote Originally Posted by LuTheDuck View Post
    kod prijatelja jednog kad sjednem u kola svaki put izvadim onaj otvarac za pivo i vezem se - on svaki put pocrveni od jeda - veli ne vjerujes mi kako vozim, je li?? vjerujem ja tebi, ne vjerujem ostalima
    Ja mu tek tad ne bi vjerovala.

7. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,064
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    411 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Ne bi rekla sem autoputa da su ova dva za tu brzinu.Računaj za Budvu a ti to znaš koliko i krivina imaš znači povećati i na krivinama za 20+? Mislim svakako to bi neko baš stručan morao da odradi nije to nešto kao aj povećajmo.

Naravno da neko strucan treba da konacno primjeni tu struku, najlakse i najgluplje je samo oderi po kaznama, to bi i keramicar i pekar znali.
    Ima tu par krivina dje je 30, i treba da ostane tako. I na nekim drugim dje je malo vise.
    Ali evo za pocetak dje god su 3 trake, krivina ili ne tu moze +20. Uvjek ostaje magicna odredba da moras prilagoditi brzinu uslovima puta, sto znaci iako je 80 moras spustiti brzinu po kisi recimo, inace si sam kriv.
    Ja na primjer nikad na punu ne preticem, jednostavno to ne radim, iako mi se desavalo bezbroj puta da se neko vuce 40-50 na punu. I kad dodjemo na 2 trake naglo ubrza preko 80. Ali ja ga preticem sa 100-120 i onda nastavljam laganije. I sta, to je veci problem nego neko sto kida punu dok kuca poruke!?

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    423
    Thanks Thanks Received 
    1,358
    Thanked in
    917 Posts

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
    Rade tako sto spasavaju ljudski zivot, nije uspjeh samo naplatiti pare xd
    Krivo si me shvatio rekao bih. Nemam apsolutno nista protiv tih kamera, naprotiv, podrzavam ih ali ako mislis da pomazu u sprecavanju ludacke voznje igdje osim na tih 200-300 metara prije i poslije kamere grdno se varas ili ne vozis bas cesto po BIH.

Thanks Thanks Given 
    24,562
    Thanks Thanks Received 
    10,335
    Thanked in
    7,786 Posts

A dje su olaksice za motore? Da li se neko sjetio mozda da treba podsticat narod da vise motore ljeti po gradovima voze, da rasterete saobracaj i parkinge?
    Sent from my phone
    Imaš olakšice na biciklo a i zdravije ti je. Šalim se.
    Nego, kad govoriš o rasterećenju najidealnije je unapređenje gradskog prevoza ja sam silom prilika počela da koristim dva dana sad ću gledati što više đe mogu da ga koristim.
    Znači ne razmišljaš o saobraćaju sjediš kuliraš i ne razmišljaš ni o kakvom parkingu a i manje auta na terenu.Kad već pominjemo zemlje iz Evrope tu bi trebalo na njih da se ugledamo, prije svega.

Thanks Thanks Given 
    3,582
    Thanks Thanks Received 
    5,972
    Thanked in
    2,878 Posts

A dje su olaksice za motore? Da li se neko sjetio mozda da treba podsticat narod da vise motore ljeti po gradovima voze, da rasterete saobracaj i parkinge? Ne naravno, no se snimaju dronom kad preticu kolonu koja ide 5kmh, i kaznjavaju za parking.
    Ko sto radi motoristi dodatno nabacaju gnijev naroda na sebe isticanjem specijalnih zahtjeva. Cekamo vozace kabrioleta da se pozale i oni na cekanje po suncu.

Pravnici bi rekli da omogucavanje jednoj grupi stanovnistva nesto na ustrb druge da se radi o diskriminaciji. Ali avaj ko ce o tome jadu radit.

Treba svaki i najmanji skuter da zauzme po parking mjesto, pa da vidimo kad krene opsti plac.
    To se lako rjesava. Ocigledno vecina bajkera [vjerovatno ni 90% sofera] nije cula za dopunske znakove. Npr ovako nesto.

Last edited by hercules; Yesterday at 12:07.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    3,688
    Thanks Thanks Received 
    6,866
    Thanked in
    4,116 Posts

Podgorička saobraćajna policija uhapsila je sedamnaestogodišnjaka koji je vozio 112 kilometara na sat (km/h) u naseljenom mjestu, saopštili su iz Uprave policije.
    Oni su na mreži X objavili da je saobraćajna policija sinoć poslije ponoći zaustavila i kontrolisala tog maloljetnika.

Kako su kazali iz policije, on je vozio 112 km/h u naseljenom mjestu gdje je dozvoljena brzina 50 km/h.
    „Maloljetnik je uhapšen i priveden sudu za prekršaje“, naveli su iz policije.

A roditelje?
    Prema tome, šta da ti kažem?

Thanks Thanks Given 
    7,064
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    411 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Ko sto radi motoristi dodatno nabacaju gnijev naroda na sebe isticanjem specijalnih zahtjeva. Cekamo vozace kabrioleta da se pozale i oni na cekanje po suncu.

Pravnici bi rekli da omogucavanje jednoj grupi stanovnistva nesto na ustrb druge da se radi o diskriminaciji. Ali avaj ko ce o tome jadu radit.

To se lako rjesava. Ocigledno vecina bajkera [vjerovatno ni 90% sofera] nije cula za dopunske znakove. Npr ovako nesto.

Glupo ti je poredjenje jer je kabriolet i dalje auto na 4 tocka, ne moze ni uci ni provuci se ko motor, i ima klimu.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    1,783
    Thanks Thanks Received 
    1,698
    Thanked in
    1,129 Posts

Mene brine ovaj mentalitet ovaca, koji bi sutra pristao i na 2000e kaznu za pojas i prljave farove, jer ako si ispravan sto bi se bunio?
    Kojem debilu je isti nivo kazne za pojas i koriscenje telefona?
    Nenosenje dokumenata, desi se svakome barem jednom u 2 godine, vazda bilo 10-20e sad je 60-150e eeej?? Kakav money grab od zakona.

A dje su olaksice za motore? Da li se neko sjetio mozda da treba podsticat narod da vise motore ljeti po gradovima voze, da rasterete saobracaj i parkinge? Ne naravno, no se snimaju dronom kad preticu kolonu koja ide 5kmh, i kaznjavaju za parking. Treba svaki i najmanji skuter da zauzme po parking mjesto, pa da vidimo kad krene opsti plac.

Sent from my phone
    kazna za 0-10 preko ogranicenja treba da bude simbolicna... jer kad se uvedu kamere sistem ce na 51 ili 52 da ti salje kaznu - svi koji voze, pa i po tempomatu, a kamo li "na osjecaj", znaju da je nemoguce tacno zakucati brzinu da ona ne varira par km gore dolje
    za nenosenje dokumenata isto
    ako nemas osiguranje (ne znam kako??) onda te ne treba kazniti nekolike hiljade - u slucaju udesa garantujes svom imovinom ili zatvorom i cao

za tehnicki neispravna kola - deri
    alkohol - 0.0 tolerancija sto se mene tice

vidi se da se samo uzeo stari zakon (koji vuce korijene iz saveznoga zakona iz pocetka 80tih) i samo sve povecalo po 20-30% - bez koristenja glave i realne analize stanja
    cak nisu usvojili ni zakon, no dopunu/izmjene... tako da i dalje imamo pravila za upravljanje tramvajem u CG
    mogli su fino novi zakon pa da raspisu i upotrebu trotineta i 100 drugih cuda... konsultuju evropu malo i slicno

ali, kao i sve kod nas, nesto se smandrlja i onda ide prica na sva zvona - ko da su uveli nove kazne, a ne povecali iznose za postojece kazne i sad napravno mogu po njima da kaznjavaju?

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Ja mu tek tad ne bi vjerovala.

ada ni ja, no skratim raspravu i prebacim lopticu

mada generalno, ne znam da sam bez mozda 1 mu sjeo u kola posle toga

Studio INtarsia

15. The Following User Says Thank You to LuTheDuck For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,420
    Thanks Thanks Received 
    5,999
    Thanked in
    3,491 Posts

Americka auta u crnoj gori nemaju uradjen tehnicki pregled... neka i preko 10 godina se voze bez twhnickog

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7,064
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    411 Posts

Quote Originally Posted by LuTheDuck View Post
    kazna za 0-10 preko ogranicenja treba da bude simbolicna... jer kad se uvedu kamere sistem ce na 51 ili 52 da ti salje kaznu - svi koji voze, pa i po tempomatu, a kamo li "na osjecaj", znaju da je nemoguce tacno zakucati brzinu da ona ne varira par km gore dolje
    za nenosenje dokumenata isto
    ako nemas osiguranje (ne znam kako??) onda te ne treba kazniti nekolike hiljade - u slucaju udesa garantujes svom imovinom ili zatvorom i cao

za tehnicki neispravna kola - deri
    alkohol - 0.0 tolerancija sto se mene tice

vidi se da se samo uzeo stari zakon (koji vuce korijene iz saveznoga zakona iz pocetka 80tih) i samo sve povecalo po 20-30% - bez koristenja glave i realne analize stanja
    cak nisu usvojili ni zakon, no dopunu/izmjene... tako da i dalje imamo pravila za upravljanje tramvajem u CG
    mogli su fino novi zakon pa da raspisu i upotrebu trotineta i 100 drugih cuda... konsultuju evropu malo i slicno

ali, kao i sve kod nas, nesto se smandrlja i onda ide prica na sva zvona - ko da su uveli nove kazne, a ne povecali iznose za postojece kazne i sad napravno mogu po njima da kaznjavaju?

ada ni ja, no skratim raspravu i prebacim lopticu

mada generalno, ne znam da sam bez mozda 1 mu sjeo u kola posle toga
    Mogli su da prepisu sistem iz HR, imas toleranciju 10% na ogranicenje, plus 10% na mjerenje radara.
    Poenta mojeg nerviranja je sto da bi pokusali da ukrote 5% debila u saobracaju *ebase majku ostalim vozacima.
    Samo malo udubljivanja u konkretne kategorije prekrsaja bi moglo i njih da rijesi trajno, a da nama ostanu koliko toliko normalna pravila i kazne.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    1,783
    Thanks Thanks Received 
    1,698
    Thanked in
    1,129 Posts

Mogli su da prepisu sistem iz HR, imas toleranciju 10% na ogranicenje, plus 10% na mjerenje radara.
    Poenta mojeg nerviranja je sto da bi pokusali da ukrote 5% debila u saobracaju *ebase majku ostalim vozacima.
    Samo malo udubljivanja u konkretne kategorije prekrsaja bi moglo i njih da rijesi trajno, a da nama ostanu koliko toliko normalna pravila i kazne.

Sent from my phone
    sve se slazemo
    i skandinavki model da se uvede za pojedine prekrsaje - ne samo zabrana upravljanja vozilom 3/6m nego i psihijatrijska procjena

suvo podizanje kazni, bezglavo, bez analize uzroka i slicno je glupo
    to rjesenje drzi vodu samo u slucaju da imas 24/7 represivni aparat koji moze da pokrije cijelu drzavu - a nemas

tako da zarad 5-10% najgorih, svima nepotrebno komplikujes...

misle ljudi da je nekom koga uvate za 3grama u nosu mnogo da plati 300e kazne i da ce zato sto ce mozda platiti kaznu ce razmisliti da zovne taksi - smijesno???

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    1,099
    Thanks Thanks Received 
    1,464
    Thanked in
    733 Posts

Sent from my phone
    Nije potpuno tacno, u HR je u naselju nulta tolerancija (30 eura do 10 prekoracenja) a van naselja se tolerise 10 plus nekakva tolerancija radara ali to je metrika. Ovo je po zakonu iako su tolerantni principijelno a narocito u sezoni.
    Opet imas i ono sto te laze sam brzinomjer da ne bi covjek non stop gledao u brojcanik nego u cestu.
    Na autoputu su prilicno tolerantni na brzinu ali ne simpatisu previse onu voznju kako vele "ugrozavanje prometa", siroko postavljeno za sve sto mu moze mirisati na opasnost od nesrece.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,191
    Thanks Thanks Received 
    1,959
    Thanked in
    1,070 Posts

Ne razumijem zasto kaznjavaju motoriste za obilazenje kolone preko pune

21. The Following User Says Thank You to GaD For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    86
    Thanks Thanks Received 
    1,628
    Thanked in
    805 Posts

https://streamable.com/vz5psj

Ovo je potpuno bezbjedno. Što će motor da stoji u kolonu koja ide 20 na sat?

23. The Following User Says Thank You to pauki For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,064
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    411 Posts

Quote Originally Posted by Shaneman View Post
    Nije potpuno tacno, u HR je u naselju nulta tolerancija (30 eura do 10 prekoracenja) a van naselja se tolerise 10 plus nekakva tolerancija radara ali to je metrika. Ovo je po zakonu iako su tolerantni principijelno a narocito u sezoni.
    Opet imas i ono sto te laze sam brzinomjer da ne bi covjek non stop gledao u brojcanik nego u cestu.
    Na autoputu su prilicno tolerantni na brzinu ali ne simpatisu previse onu voznju kako vele "ugrozavanje prometa", siroko postavljeno za sve sto mu moze mirisati na opasnost od nesrece.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Van naselja, dje je 80 mozes otprilike do 95 da vozis, a na satu je to 100. Top sistem.

Sent from my phone

25. The Following User Says Thank You to nikolaf7 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by pauki View Post

Moze to i ovako, moj video
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    3,688
    Thanks Thanks Received 
    6,866
    Thanked in
    4,116 Posts

I sta kaze struka, ko je kriv?
    Prema tome, šta da ti kažem?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Automobil, na snimku izgleda brze ali ovi u desnoj traci su fakticki zaustavljeni bili on je dao full gas (sto se vidi po dimu) iz mjesta, a sto sam se ja provukao izmedju kola prije toga je bilo irelevantno, bilo je mjesta a i brzina je bila mala, stvarno djeluju stvari brze i distance manje na ove kamere.
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    24,562
    Thanks Thanks Received 
    10,335
    Thanked in
    7,786 Posts

Quote Originally Posted by N_L View Post
    Automobil, na snimku izgleda brze ali ovi u desnoj traci su fakticki zaustavljeni bili on je dao full gas (sto se vidi po dimu) iz mjesta, a sto sam se ja provukao izmedju kola prije toga je bilo irelevantno, bilo je mjesta a i brzina je bila mala, stvarno djeluju stvari brze i distance manje na ove kamere.
    Jel ovaj auto uopšte dao žmigavac i gledao u retrovizor motoristu koji se zaletio očito ne da udari u njega nego da pretekne? Ne opravdavam sad motoristu ali ovaj lik u autu nije u vinklo.

Thanks Thanks Given 
    1,191
    Thanks Thanks Received 
    1,959
    Thanked in
    1,070 Posts

Quote Originally Posted by pauki View Post

A kada se desi nesto kako se utvrdjuje krivica?

Thanks Thanks Given 
    3,582
    Thanks Thanks Received 
    5,972
    Thanked in
    2,878 Posts

Glupo ti je poredjenje jer je kabriolet i dalje auto na 4 tocka, ne moze ni uci ni provuci se ko motor, i ima klimu.

Sent from my phone
    Nije glupo ni malo.
    Isto ga pece sunce a klima ne pomaze jer krova bez, ne radi i sl.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    7,064
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    411 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Nije glupo ni malo.
    Isto ga pece sunce a klima ne pomaze jer krova bez, ne radi i sl.
    Na oci mi pada iq dok kucam odgovor, ali ajde...kabriolet ima sklopivi krov, meki ili tvrdi, na dugme cak, kad ga sklopi i pusti klimu isto mu je ko u obicnim kolima.

Diskriminacije nema, jer ne mogu biti ista pravila kako ni za sleper, biciklo i el.trotinet, tako ni za motor i auto.

Quote Originally Posted by N_L View Post
    Ali je tvoja greska, preblizu si mu bio. Moras mnogo sire, i da ocekujes da od svih u toj koloni da su kamikaze kad si na motoru.

Sent from my phone

Page 835 of 836 FirstFirst ... 335735785825831832833834835836 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 29 users browsing this thread. (0 members and 29 guests)