Evo trčim da primjetim kako se meni auto osjeća na 100 na sat a upravo jedan iz Srbije što vozi kamion i prevozi šleper Knjaz Miloša put Kotora naručuje drugo pivo.Vi ljudi živite u neke paralelne univerzume ili ste okrenuti samo sebi i sopstvenom autu nema druge.A kakve tek priče prosipa đe su ga odanle nalazili.
Lako li je palamidit
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ne smiju na Konik...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Čeka ih banda zvana Tripletin gang...
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Mogu li ljudi ukapirati da ograničenje brzine se ne određuje spram idealnih uslova na putu već da obuhvata i najgori slučaj? Da to što je negdje uključenje automatski povlači ograničenje na 50km/h jer neko može da se uključuje pa da se ima vremena za reakciju? Da treba da se drži odstojanje od vozila ispred i da se ne pravi kolona ako se ne planira obilaziti? Da se ne kreće u preticanje ako nema čistog prolaza? Da se ne bode u telefon dok se vozi? Da se kamion skloni sa strane ako vidi iza sebe 10 auta? Da se ne ubrzava kad neko pokušava da vas obiđe? Mogu ovako do sjutra. Brzina je samo jedan dio problema. Saobraćajna kultura je kod nas ravna nuli i proći će još podosta dok se stvari ne dovedu u red ali se od nečega mora krenuti.
I ono o čemu se po meni ne vodi dovoljno računa su obuke vozača. Sramotno je da je obuka i polaganje za B kategoriju hiljadu eura a da se i dalje obučavaju vozači da polože ispit a ne da nauče da voze.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Ja na autoput vozim 90.Čitam ja među redove što mi možeš, Bodleru.
Piči ti na autoput koliko te volja na neku lijevu traku meni je devedeset sasvim dovoljna maksima nisam nešto oduševljena preko toga.
A inače nešto autoputeve nešto ne volim okolni ambijent je dizaster.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 20:36.
Ima i autoputeva koji nisu platije sa 100 ogranicenjem. Tebi? Nista![]()
Nemam pojma znam pošto sam imala stan u siti kvart pa otišla iz onog rugla od kvarta da je u trenutku čelebić naplaćivao parking ispod zemlje neđe cca 7000 hiljada euraa parking oko zgrada izručio parking servisu.Ništa preselih se da imam plac i kuću i sopstveni parking i ne kružim naokolo đe ću se parkirat a i da njemu dajem te pare đe isti kvart pretvorio u javnu kuću što je javna tajna.Javna kuća bukvalno.
![]()
Pišu kazne ljudima što su stali u trake koje nikad niko nije prošao.
Ajde pored kapitala.
Ajde bulevarima
Ali da pišu kazne ljudima što su stali pored Školijere i gore do semafore dje je cijelo život bio parking i tako slična mjesta pored Mimija kod Sat Kule dje je 200god. bilo taksi stajalište i kola parkirana...
Jesu ti je napisali jesu...
I ja se slazem da ne treba pisati nego avaj u dobrotu nema toliko mjesta pa se mora ovako
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ne mozemo, ja se ne mogu vezati od poste/pijace do starog grada u bd, dje cu 20kmh max da se vozim. Ovolike kazne za pojas a samo onolike za bahatu voznju ce direktno ugrozavas druge je sprdnja. Ako je pojas 100 onda bi bahata trebalo min 5-10000.
A sto se tice ogranicenja, neka ih podignu sad kad su i kazne digli. Ne moramo se vuci 40-50 svako malo izmedju gradova. Dje je bilo 60 moze 80, dje je bilo 80 moze 100. E onda slobodno neka stave 300 kamera, radara, i podignu 1000 dronova.
Sent from my phone
Pa ako su digli kazne, stanje puteva, sposobnost vozaca i kultura je ostala ista.
Sto se pojasa tice, ja vezem pojas kad treba da izbacim auto iz garaze da ga operem. Preslo mi u naviku, vrata, POWER, pojas, saltanje u D.
Last edited by TAKUMI; Today at 01:18.
Prema tome, šta da ti kažem?
Postoje baze podataka, i za parking i za vožnju ne treba mnogo ljudi.
Malo prekoračio sa rentom u Francusku, samo mi stigla poruka skinuo mi rent a car pare. Njemu policija.
Dakle, sva auta su u bazi, napravi se prekšaj u vožnji ili nepropisno parkiranje, uveže se baza registracija, sa bazom računa u bankama i samo se skinu pare. Stigne poruka sa sve slikom i gotovo.
Svi milionski gradovi odavno tako funcionišu. Neće izvoditi hiljade komunalnih policajaca da pišu kazne.
Mada, kad krenu kazne da budu gotovo pa izvjesne, smanji se broj potrebnih policajaca.
Tko leti, vrijedi...
Problem odje je sto se gleda u Srbiju... kako srbo kupi novi dreger tako dodje kod nas... kako srbo kupi kameru ta kamera i ekipa dodje kod nas... kako kupise dronove eto ih i kod nas...
Albanija prije minimum 3 godine koristili su dronove za kazne... Albanija takodje prije 3 godine imao si problem sa granicom ako imas kaznu...
E sad dogodine u Srbiji pa kako srbo bude kupio nesto novo to ce biti i kod nas...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ali se zato u Albaniju vozi kao na divlji zapad
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Na kojoj dionici đe 60 može 80?Ne znam jel do mene ali obično je 60 đe ulaziš u krivinu aj uđi u krivinu sa 80 još obično ti na krivini ovaj s druge strane istu presječe.Ozbiljno ne znam na ovako male puteve čemu tolika potreba za dozanjem maksimalnog ograničenja i đe?
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
There are currently 154 users browsing this thread. (0 members and 154 guests)
Bookmarks