Tako sto kuvana glava uleti u makazice ne razmisljajuci o nicemu sem da preuzme primat na stazi. Balkan, zemlja kontrasta![]()
Kako naplacuju kazne kad stranac napravi prekrsaj?
Prije je kod presretaca moglo
da se plati kazna odmah sa karticom,
izgleda da to obicne patrole ne posjeduju.
Uglavnom zaustavise me zbog prekoracenja,
i vele nemam pravo da
vozim auto na CG table sa stranom vozackom ako nemam
ugovor o renta car-u.
Rekoh u redu nema problema pisite kaznu, kaze
sef,mozes da ides i pazi ubuduce![]()
Last edited by kEDOWN; 10-08-26 at 16:40.
To je najveca glupost, cus ne smijes da vozis sa stranom vozackom.
E da, zbog ovakvih budala se gine, mislim na ove sto voze polako…
https://www.instagram.com/reel/Db1UB...F6MXRmcGcyYw==
Prema tome, šta da ti kažem?
Povecati ogranicenja brzine za +95 km/h i onda ce svi biti u zakonu, i ovi sto sad voze 60 ce ici 130 a ovi sto voze bolje od Fandja ce ici do ogranicenja i eto rjesenja, svi zadovoljni
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ali ako ih postave na svakih 5km onda će ti muka biti da samo ubrzava i usporavaš.
Zamisli da ih imaš 15 komada na relaciji NK - PG ili PG - BR.
Budžet se sam dopunjava![]()
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Parkiran motor kod duhovnog centra i dobi kaznu... cush sa srecom da nece to i ove japije sa biciklima krenuti da kaznjavaju sto ih ostavljaju dje stignu, po ulaza ,ispred prodavnica...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Onda da svi motoristi parkiramo motor na jedno parking mjesto. Pa kad zablokiramo grad sa motorima pitaće se što bi ovo?
![]()
Ovi se krecu po ogranicenju, i po tebi, da je ovaj sa BMWom naisao sekundu ranije i da je vozac ni kriv ni duzan stradao (a mozda i porodica), ne bi uhapsili vozaca kamiona nego bi uhapsili ove sto se krecu po ogranicenju, je li tako, mogzgovicu?
Ne naravno, i strada se zbog tebe i slicnih tebi.
Ako se kolona krece sporo (ispod ogranicenja), lupam imas 10ak auta ispred, postoji razlog zasto, vjerovano prvi ne stopa kolonu iz meraka nego ima neki problem, mozda mu je pukla guma i ceka neko prosirenje, mozda ima kvar, svi znamo da jedan mali kvar na novije motore ukljuci safe mode i auto ne moze nikudj...i onda ne krenes da pretices kao budala nego cekas i pretices kada vidis da je pregledno, da tvojim preticanjem neces ugroziti druge vozace, i pretices po 2 auta. Ja npr. kada ima kamion ili neko sporije vozilo ispred, cekam sve ispred da ga zaobilaze pa onda i ja. Ne postoji dan kad sjednem za volan da nisam naoruzan strpljenjem do grla. Ako nisi strpljiv, onda si za psihijatra.
Last edited by TAKUMI; 10-08-26 at 19:19.
https://www.facebook.com/share/v/1JXGyd9khX/
Hahhaha evo pgcg tablice nepropisno parkirani njima ne smijete da pisete komunalne kazne hahaha i jos zamutili snimak zbog kolega sa drzavne sise...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
U prevodu ovaj ako rokne nastaće i genocid i ekocid ne znam.jesu ga učili to kad je polagap serfifikat da vozi ovo vozilo.![]()
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Zakon propo, dan prvi.
Dakle komandir komunalne jutros reče da raspolažu sa osobljem koje broji 30 zaposlenih. Neka svih 30 radi samo saobraćaj to je 15 po smjeni. I neka svi idu samostalno bez pratnje.
Ljudi pišu 1 kaznu na sat.
130 kazni se podjeli sa 15 komunalnih policajaca to je 8.66 po policajcu. Za 8h revnosnog rada to je 1 kazna po policajcu i ima 30 minuta pauze da se uklopi.
E đe mi živimo greote.Od sedam do 15 časova izdala 130 prekršajnih naloga, a kazna za nesavjesne vozače iznosi 100 eura
Last edited by hercules; 10-08-26 at 19:57.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ma zbog, mene i slicnih meni koji se drze pravila narod gine, blokira se grad, postavljaju se stubici i ograde...
There are currently 69 users browsing this thread. (0 members and 69 guests)
Bookmarks