Brudet od škarpine - Coolinarika https://www.coolinarika.com/recept/b...7-0242ac12003a
Cus pravio, jeo
Po ure priprema, uru vremena kuvanje.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Ovo nije pauk/dragana. Ovo je njena dalja rodjaka, riba paun/vatrenjaca. Pauk je kod nas odavno a vatrenjaca od prije par godina. Mnogo vise boli(pece) ubod ali i krace traje. Svakako i jedna i druga (pogotovo vatrenjaca) odlicne za ishranu a i ukusne pofino.
Last edited by Bluemoon; 07-08-26 at 20:40.
Herceg Novi.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
U NK redbull 1.39, kao i na izlaz iz PG.
Coca Cola u limenku 0.69e redovna a naleti i na 0.59e na akciju u HDL.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ma naravno, IDEA... Takodje ih izbjegavam (kako ljeti tako zimi) osim sto svratim ponekad radi voca i to je to. Najgori su ubjedljivo, a onda poslije njih Aroma gdje su poceli bas nenormalno da dizu cijene velikom broju artikala u toku ljeta.
Nije ni Voli sto je nekad bio izgleda, poceli su ovog ljeta da dizu cijene poprilicno...![]()
Moraju dizati da nadoknade kad je jul bio loš.
Naravno. Kao i svake godine.:P
E kako nagrdiše dvojica jedan iz NS drugi iz Bečeja ove apartmane Bimbor.Ne vidim da ga ima ni na booking ni na tripadvisor.Vele straćara koju je klošar iz Beograda otvorio.Inače se žale na "klošare" kako ih nazvaše iz Beograda da su pokupovali toliko toga.po Sutomoru jel može bit to istina i da su digli cijene i kafić neki pomenuše.Jel može sve to.bit istina.
Mislim ja tamo samo Karubu posjetim.
Jezivo.
Znaci da je dobra sezona kad fekalije plivaju, guzvae.
Koliko se lebova prodalo prica li se sto?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Po odvozu smeca se racuna kakva je bila sezona
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Ovo još ne viđeh u sred sezone Volvo bi da se malo bućne.Atrakcija.
Ovo je Murter.
Pa on zivi u sibenik, pojma nemam... Svakako mi na video poziv pokazuje plazu i pontu ispred svoje kuce a taj reon poznajem i skoro da nema nikoga... A znalo je nekad da bude kao u Sutomore...
U Zadru sinoc naroda koliko volis, ne znam koliki im je rekord ali sinoc je bilo fulirano.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Haha, pitacu ga da nije bio sto nervozan a i ovaj razgovor se odvijao prije 20taj dana, mozda i to igra ulogu![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks