Kad vec pominjete razne scenarije, pa i muzicke , putovanja ova ili ona , na koje svi mi odemo kad nam je muzički merak,
moram izraziti svoje veliko nezadovoljstvo što cijela država nema jednu jedinu pristojnu koncertnu halu , pa dje god da bi bila,
gdje bi tokom cijele godine se mogli organizovati koncerti svjetskih grupa, ili možda čak neki festival recimo zimski za promjenu
U tom smislu apsolutno znam koliko je recimo teško doći do karata za KIC, ili za bilo koju malu salu tog tipa koja je u stvari ranga doma kulture iz SFRJ ,što KIC i bješe.
Kad je u pitanju ljetnja scena onda se CG u stvari svela na Nikšić, i ako to traje tako u kontinuitetu dvije decenije već , ovo ljeto je samo pojačalo efekat ,
koji će biti još veći i jači do 2030 barem.
Podgorićka muzićka scena se svela na zvezde štranda u svim pojavnim oblicima, a za pohvalu je jedino izolovana autonomna oblast što je u stvari CKZ Ribnica , i nova sala Muzičkog centra ,ali za
baš periferan broj publike.
Da ne bježe skoro južnog brata a našeg Martinović Rikija ,ne bi se po čem imali sjećati godine ove
Kad smo već kod svjetskih starova prije 12-13 godina u Budvi bježe besplatan koncert kod starog grada velike zvjezde na kome je bilo ukupno 100 ljudi,
a ćovjek je 4 dana prije toga nastupao u Vegasu u rasprodatoj sali jednog hotela od ćetri i po hiljade mjesta gdje su karte bile ukrv.
Srećom blizu nam Hrvatska , te sam prošlo ljeto hodočastio u par dana Split, Hvar i Pulska Arena i bio na 3 fantastična koncerta
Ali koncertna hala , može i višenamjenska je must have , jbt 21 je vijek
Last edited by Dimitris; Yesterday at 23:22.
E blago meni u 6 treba da sam budna a ođe ka idot avetam.
Moj superEgo:
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Sto bi onoj niksicanki u glavu pa zapali pab
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks