Interesatno jarcu je potrebna kvadratura kao i robijasu u ZIKS... pozeljno da bude kao u koral
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
E kad je sinoć postavio motorolu uspravno na sto u kafanu poželjeh da je posjedujem.Čega se od svega jutros sjetih.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Interesatno jarcu je potrebna kvadratura kao i robijasu u ZIKS... pozeljno da bude kao u koral
Ahahaha čitam ovo da Jarac mora bit bez stresa.Pa ima logike sve ide u meso.
...
Ne izlazi mi iz glave ona Motorola.
A kako neće kad po vas cijeli dan ođe seru o sprovođenju nekih zakona.Nekad se pitam jel neki stvarno žive u ovoj državi.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 22:21.
Mogla bi sjutra do Bijelog Polja.
Imam tamo strašnog prijatelja muka mi je više od Podgoričana.
..i da mu odnesem neka sjemena iz Zete.
Da vidim kako sve to uspijeva na Sjever.
Koji Q više sa idiotima.
Volim ga energetski nakon njegovog koncerta niko ne ostane ravnodušan kako glas u dušu sav pretoči.
Mislim na Boža Vreću teško je i doći do karte kad on nastupa.Znam.Iz iskustva.
Ako me neko pita za čim bi žalila u životu da si propustila to bi definitivno bio njegov koncert u KIC.
Last edited by Bluemoon; Today at 00:28.
Porodica Prevlukaj Gusinje... ubi grom stado ovaca ... objava na drustvenim mrezama i sakupise se pare za drugo stado...
Sistem jos nema informacija....
U braku oni gornji brzo postanu donji...
Kako je banja ići gradskim prevozom da je organizovan kao u Njemačkoj recimo auto ne bi palila bez prijeke potrebe.
Svijet je, veli, izgubio b o j u.
I zaista kad zastanemo i osmotrimo svijet oko sebe, većina današnjih automobila dolazi u bijeloj, sivoj i crnoj - što po nekoj definiciji uopšte nisu boje. Moderni enterijeri su uglavnom bez karaktera, sve je u 2-3 nijanse, lišeno šara, tekstura, sterilno i beživotno. Trendi garderoba isto, sva djeluje isprano i jeftino. Vani, na ulici, na poslu.. opet te čeka sivilo kako prostora, fasada, tako i uma okoline. Čak ni svjetlo više nema toplu nijansu, svuda se fura cold white..
Da nije sve tako crno, boja nam je ostala ili se čak pojačala na voću i povrću al tu ima 1 zayeb, ništa nema ukus.
The more things change, the more they stay the same.
U to ime dress kod najmrznija riječ na planeti.Jel to fašizam plus komunizam.Neki zam jes.
Ono kad ti oči iskaču iz glave od glavobolje i razmišljaš - kafa ili Kafetin i, naravno, izabereš kafu (jer je niko ne umije napraviti kao ti) i.. ne zezneš se.
Živjela kafa!
Sve bi čini mi se muškarcu mogla oprostit osim lošeg muzičkog ukusa.Ne ukusa no treščinu tešku da sluša.Mozak mi tačno ode u loše dimenzije kad čujem ovaj nju ejdž turbo-folk.
Na Zapadu ništa novo, na Istoku stare priče.
Scenario 1: Prevari te lik i veli... ej, izvini, glupost se desila, stvarno ali najstvarnije nisam mogao to nikako izbjeći ali.. evo da se iskupim vodim te na Radiohead u Beč. Može? Yes, znao sam da si srce.
Scenario 2: Lik ti veli.. draga, ajmo na Đanija i Stoju u Sutomore, biće booogovski provod.. Aooo, što si sad tako bijesna? Mislim stvarno.. sve za tebe činim, nikad ni pomislio da bih te prevario a ti mi ovako vraćaš. Dobro, bar mene pusti ako ti nećeš. Šta? Ako odem da se ne vrećem? Znači, pakao s tobom.![]()
The more things change, the more they stay the same.
Scenario 1. Super nastavi da se krešeš s njom ili nekom drugom.Moj odgovor ne bi bio Yes za Radiohead jer mogu sama i na koncerte i predstave i šta god.
Scenario 2. Super srce Super se provedi sa društvom i dođi mi pun energije samo me ne vuci ka pašče sa sobom đe mi nije mjesto.
Možda sam ja sebični skot?Možda.JBG.
Kampujemo nas nekoliko, prosla ponoc, padaju oci. Malo se i popilo. I cuje se u daljinu neko pucketanje, okrenemo se, vide se lampe, neko prolazi. I pali drug na zvucnik na najjace. Koja scena
Kad bi mi neko reka @starwalker evo da se iskupim kupiću ti to i to vezano i za ove karte, da se iskupim kupiću te nečim materijalnim oćerala bi ga u 3LPM.
Mogu ja Radiohead da slušam i sama neđe čak i bez koncerta ne moram uživo ni da ga gledam i možda čak i većim intezitetom uživam no da sam okružena masom.Lijepo je susresti se srodnim dušama ali srodne duše ne ucjenjuju.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks