Prvi put se vozih gradskim jer sam ostavila auto u NK i definitivno ću auto redukovati u upotrebu.Banja.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ukočiš se, pa te zabole leđa, i na kraju budeš isprskan![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Prvi put se vozih gradskim jer sam ostavila auto u NK i definitivno ću auto redukovati u upotrebu.Banja.
Samo da oće dva tri mjeseca aktivno kažnjavati, novčano na licu mjesta bez prava prigovora, one te se parkiraju duž ulica na poznatim trasama u fazonu "samo 5 min da nešto završim", auto se kroz Pg ne bi morao paliti bez za neke konkretne rabote.
Dim sum.
@Bluemoon nastavi sa rimom danas ide ti
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by extravaganca; Yesterday at 14:51.
Nešto kontam, pa reko' da izdušim... Kako su meni simpatični forumaši koji prvo čitaju forum, malo se upoznaju sa forumašima i temama, pa onda krenu da postuju. Ja sam odmah u vatru uletjela. Jedva sam umjela da se registrujem, da rečem.
Ne, ozbiljno, zaslužuju svako poštovanje.
Ja sam dugo vremena čitala tematski što bi treba na razne forume.Jedino sam se uključila i to kasnije na onaj o pićima jer mi je trebao specifičan odgovor.Na forum o roditeljstvu sam se odmah uključila bila sam u škripcu sa nekim savjetima a i solidarnost neke zajednice u sličnim situacijama mi je značila.Putničke forume isto.
Ođe sam mislim najviše zbog one situacije rata u UKR prvo sam čitala i čitala, pa sam te članove gledala i na drugim frontovima.
Pa sam ušla u istoriju foruma kroz članove njigove interakcije da ga samog kao mjesto upoznam.
Tako da nit se divim nit se ne divim bilo kome ko ima ovakav ili onakav pristup moj je recimo takav.
nicky za cigare se ne bih složila u mom slučaju.ili da kompletno batalim ili da se ne zajebavam sa tim ah evo dostigla sam stepen uživanja.![]()
Zasto bi batalila ako zapalis jednom u 10 dana![]()
Što nakon deset dana ako zapalim prvo što bi osjetila je vrtoglavica sad mi se desi ta blaga vrtoglavica i kad je nekoliko sati.Drugo što bi mi ta prva dok opet upadam u još jednu da bi povećala dozu nikotina odvratna.Isto je sa alkoholom.I jedno i drugo su prosto ZLO.
Izuzetak je možda čaša vina ili dobrog konjaka.Ali bez cigare alkohol ne mogu da zamislim.Čak cigarete nakon duvana su mi odvratne.
Nije to nešto što je čovjeku prirodno to su jebeni otrovi.Eto iskrena sam što mislim na temu.Ako ostavim ostavljam u potpunosti sad sam u krugu začaranosti lažni endorfin i lažno olakšanje.Sa tim sranjima ne moš biti zen.
NAUČNO OTKRIĆE O POSTANKU MUŠKARCA
Evo konačno dokaza.
Nisu prvo nastali muškarci.
Prvo je nastao… Q****.
Milionima godina plutao je po moru, bez cilja, bez svrhe i bez mozga.
Onda je more jednog dana reklo:
“Ma nosi ga više odavde!”
I izbacilo ga na obalu.
Bog ga pogleda, uzdahnu i reče:
“Dobro… da mu dam još ruke, noge i glavu. Možda se popravi.”
I tako nastade Adam.
Jedini problem je što je izgleda zaboravio da promeni hijerarhiju komandovanja.
Pa je i dalje glavni ostao onaj prvi deo.
A Eva?
Ne, ne…
Eva nije nastala od Adama.
To je najveća podvala u istoriji.
Da je nastala od Adama, i ona bi imala *****.
Eva je bila sasvim drugo biće.
Šetala je plažom, skupljala školjke, uživala u zalasku sunca…
Kad odjednom…
Na obali ugleda nešto što je more upravo izbacilo.
Pogleda ga.
Pa pogleda nebo.
Pa reče:
“Bože… šta je sad ovo?”
A Bog samo slegnu ramenima:
“Ne pitaj. Ni more ga više nije htelo.”
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ovo onaj crv što ga jedu u Aziji.Ko zna možda je zdraviji od ovog mesa što uvozimo.
Dje nadje ovu sliku brate moj...a pih
Kako cu sad da odtreniram...sve ću pojedem,i vratilo i razboj,posle najbolje limunade na svijetu!
...
Lijepa i ukusno obučena cura sad na Meteo rtcg.
...
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks