Sebi kupio vinjak meni donio Pivo i veli ti voliš Pivo.
Najjače na vinjak da udarim.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Sebi kupio vinjak meni donio Pivo i veli ti voliš Pivo.
Najjače na vinjak da udarim.
Opet poćinje...![]()
...
Jel moguće da su da bi napravili kasarnu Masline uzeli zemlju Ivanovićima i još nekima?Kakvo je vojska generalno ZLO.
Ne mislim na vojsku kao vojsku no taj jebeni koncept.
Počinjem da više sumnjam u bilo kakvi odbranu.
@joni sve si bio u pravu.
Hvala ti.
...i dobro he da su onaj kip Tita pomjerili otale sa otete zemlje tu da mi energetski zrači a u Centar neka ga samo da ga ne vrću.
Bolje što ne znam na što misliš, ali prihvatam na neviđeno. Evo mi uši ka Dambu došle.
Što se tiče oduzimanja zemlje,ne znam što da ti rečem. Mome đedu je država "oduzela" 500.000m˛. Nismo im kivni a što jes-jes sad pokušavamo to da vratimo jer nešto sad vrijedi. Tada ništa nije vrijeđelo a đed mi porez nije moga plaćat pa je to prepisa na državu.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
"Šętâte krędenac?
- Šeta'te, šętâ'te..."
Last edited by LjukaTheMantidis; Yesterday at 19:54.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 19:59.
Tačno se podsjetih da se odjavim sa one paklene teme.Eno @Caesar tamo nešto postavi.
Mog sina neće regrutovati kakav god rat da izbije a i sam je rekao da je rat ******.
Zamisli mrtvog ti sina donesu i vele evo medalje ma da se nose u 3LPM.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 20:29.
Samo ljubav i slaganje kuću gradi.
![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Vjerujem ti, i kod mene je slicno. Citao sam neke djelove
Da dodamo jos negativnih efekata
https://youtube.com/shorts/AAQsnrAHy...ZhLjxTYdKJJX-7
Kolko je ovo Tile imao neprijatelja...dok je bio živ,nisu se živi čuli...a dig se Tile...da sve pospremiš!!!
...
Paranoik.Oće to u UDBA-ša.
Nego.Evo našla sam svašta nešto kakav pisac.
Za vrijeme tamnovanja začeo je mnoge ideje koje je poslije razvio u svojim glavnim romanima poput “Vrijeme čuda”, “Hodočašće Arsenija Njegovana” za koji je dobio NIN-ovu nagradu, “Uspenje i sunovrat Ikara Gulbekijana”, “Odbrana i posljednji dani”, “Kako upokojiti vampira”, “Zlatno runo”, “Atlantida”, “Novi Jerusalim”, “Argonauti”, “Pisma iz tuđine”, “Godine koje su pojeli skakavci”, “Bjesnilo”, drame “Kako zabaviti gospodina Martina”, “Na ludom bijelom kamenu”…
Kad će ta tvoja... glava shvatit da rahmetli Tito veze nije imao sa tim slanjima itd.
Ali dobro,ima vremena,ali ne smaraj više,jer kad ga pomeneš moraš lijepo u stavu mirmo!
...
A što ti meni naređuješ?Što ću ja?Ko si ti?Da mi tu naređuješ?
Ahahhaha plač.Da Pekič je bio slobodan u logoru a on je bio zarobljenik sopstvenih službi.
Diktator obični ka i svaki drugi.To što ti nećeš da se otrgneš od indoktrinacije iz tog doba to je tvoj problem ja sam malo bolje istražila ko je on.Bio.Sad je fizički..ono saprofitne bakterije su ga pojele.
A kipovi su ******.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Veli stani i stav mirno.Ahahahaha znači..
...ka da je pukovnik boktemazo.
Stav mirno,i pjevaj druže Tito mi ti se kunemo...
A da je živ,znao bi se red,takvi ka ti ne bi kucali,net bi bio do 21h dozvoljen,i ćao,pa ko voli,a ko ne voli neka se...
...
Da kojim slučajem banu na forum, i jedan i drugi bi trljali ruke.
- Ladan ko taština duša -
Bookmarks