Nisi treba jer te nisam iskreno ni primjetila možda ka u vidu komarca.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ženke komaraca jedino ubadaju čovjeka malo uzmi knjigu u ruke.Iz biologije.
A mene više JBT zaobiđi da ne bi bilo da ona spika o psihopatama se ne odnosi upravo na tebe.
A ono nije strašno kad izneseš nešto u VR naravno da računaš i neki psihopata da ti se nakači.
Sve je to izazov.
Savršeno ti odgovara taj termin,nažalost da je samo to,no...jbg.
...
.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Last edited by avet; Today at 07:38.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vojo Preradulović. Moj brat po pJesmi.
Svaki dan je dobar za upiranje.
@starwalker
Nešto za sinoć ostade u vazduhu..human interaction has been reduced to data and online noise rečenica iz T2.
Nemam strah od AI.Dehumanizacija je počela odavno sada samo ide ka svom piku do Pekićeve 1999.Čitala sam je u GSP-u da mi prođe vrijeme.
A što se ljudi tiče da li ti neko odgovara ili ne odgovara u odnosu na dijeljenje mišljenja odnos prema tvom kako reče intimno iznešenom nečem i bla, bla, bla nema toga kod mene.Kod mene je kao u saobraćaju.Dio su ambijenta.Interakcija je uvijek nešto što može da donese.Dobro ili loše na kraju storije sve je dobro, zapravo.A kad velim dio ambijenta nekad se neko izdvoji..ne po nečem šablonskom naprotiv izvan šablonskom.Detalj koji ambijent čini posebnim.![]()
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Plaza bez signala postoji li kod nas?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Postoji Ratkova, desni dio...
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Pitam se kad se sjetih Pekića koje li je knjige pisao u zarobljeništvu.
Ka Solženjicin.
Last edited by Bluemoon; Today at 14:13.
Kad god se izglasa novi zakon...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Čovječe.
E to je bio pisac.A ova knjiga 1999. kad @starwalker pomenu šta ako AI..forum..hahaha meni su misli neke ili dio mene ostao sa Arnom.Nije bitno što pišemo bitno je gdje su nam energetski misle se ovaplotile.Šta AI može da otme?Ljušturu?
![]()
Ima jedna epizoda black mirrora o serverima i svijesti.
Veca je sansa da ai dobije no neki da povrate ljudskost. Sto pomenu ljusturu:
Ghost in the shell, ako nisi, nekad ugrabi. 3 filma i 2 sezone
![]()
Last edited by Mylene; Today at 15:14.
Mislim da sam temu iscrpila u podforum religije i filosofije.Zna star.Pokušavam da vjerujem da ono profilisanje nas ovdje od strane tog alata na osnovu postova je bila čista zajebancija.
Hvala na predlogu ali došlo je do zasićenja.Kod mene.Na tu temu.
Sve što vidim je alat korporacije da ostvari enorman broj budućih potrošača ulazeći u svijest jer nikad dosta.Moja preporuka tebi je knjiga koju sam tamo ostavila.Davno je napisana još pojavom medija i TV-a.
Hebe mi se ko je kriv za taj rat ali ovo se fakat desilo i da mi godinama moramo da šaljemo svog predstavnika na proslavu između ostalog i ovakvog nečega je u najmanju ruku sramno. Možemo li ikad poltroni da ne budemo i da iskuliramo obje strane?
https://www.instagram.com/stories/fi...l0MWlzdms0aQ==
Sent from my 17PM using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; Today at 15:42.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks