OK, i sta sa ovim? Zasto se vjecno ceka drasticno duze na ulazu u CG iz HR recimo nego iz SR? Zasto se Vitaljina ne moze dovesti u red a ne da imamo dvije mini kucice i jednog policajca koji "odrzava" obje u vecini slucajeva?
"Shokirani" svi... Shokirani u HR a ono imaju tipa 2-5% vise nego prosle godine. Shokirani u CG a slicna stvar i ovdje... Svi shokirani, isto kao sto smo zimi shokirani kada "nenadano snijeg zatrpa puteve u decembru i januaru", kazu nije to niko ocekivao. Ma bjezi tamo molim te...
PS
Nema podataka za prelaz preko Vitaljine koliko vidim...
To je zastiđe.
Na šta je ličio tek jedne godine kad sam išla preko Njivica ja bukvalno nisam ni znala da je prelaz mislila trafika neka (sa CG strane mislim) dvojica sjede nema ni rampe ništa prođem ovaj za mnom veli kud si krenula reko iskreno kao što jes.Granični prelazi sa Srbijom su daleko bolje regulisani.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 15:22.
Evo već ovog tipa zbog juče kreće.
"Hello. We arrive in Dubrovnik on 19th August for 10 days. We aim to go Durtimor first however our final stay is in Kotor and we have to be at dubrovnik airport by midday. Is this route better for border crossings? HAS ANYONE TRAVELLED THIS SPECIFIC ROUTE MONTENEGRO - BOSNIA - CROATIA ? Or are we best to just stick to Croatia this timetravelling with kids and hire car from Dubrovnik."
Evo ga odslušah u par minuta i njegov govor tijela i njegovu paniku da bar nešto saopšti pa i u nepuni minut.
Ovaj me apsolutno ne zanima kad dođem na bilo koju granicu bitniji je onaj u kućicu sto veli beat da trči jadan taj službenik iz kućice u kućicu.Koga briga za ovoga
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 17:21.
150hiljada vozila i 650hiljada ljudi u 2-3 dana je pakao.
A nas nema ni 500 hiljada.
Ako bi po svakom vozilu nekako izvukli 100 - 200 eura...
Drago mi je zbog tebe što sreće imaš ali me vraćaš na ono kad sam se ubijala jebene vize da dobijem da bi se kretala dok neki tamo je imao više sreće pa se rodio neđe drugo đe mu viza ne treba.
I onda će naravno dežurni pljuvači da vele e pa tako nam i treba bla, bla, bla mislim se nosite se dođavola.Ka da sam ja kriva što sam se rodila ođe i ka da sam ratovala i čuda neka a sadašnja vlast ka ovaj HDZ što je tamo još je tamo.To je mafija sve ratno profiterska.
Nego eto što ti reče držim ti fige da sve prođe kako treba.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 18:25.
I proslo bukvalno bolje nego da je bio februar... Na Vitaljini nigdje nikoga i tamo i nazad, na nasoj granici par auta na putu put Dubrovnika a u povratku nigdje nikoga.
Klasika random *ranje i avgust. Cas nenormalne guzve, cas nista a vikendom zurka da ne moze veca, kao i svake godine prvih par sedmica avgusta. :/
Jer su im racunari na pentijum 4 i dalje... A pri tome nemaju ljudi svi bjeze u penziju jasno vam je zasto
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ahahahah sjetih se kad sam greškom dala na granični ličnu koju sam odjavila ali je naknadno našla umjesto nove.
I oni u zbunu vele imamo li za ovo formular.
Dva sata sam čekala da nađu i dobro 100 eura kazna no ajd ali taj zbun đe nam je za ovo formular.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks