E JBG ja bila slobodna on vrebao odavno i ugradio sistem kap po kap reko aj proći će ga da idemo dalje ali ne.Pet godina gledam ova ona ajde jadan što je problem on opet ova ovakva ona onakva.I da se nije desilo gledao bi da se desi.U suštini jedan od rijetkih koje baš ne želim da izgubim kao druga a zbog ove jebene zajebancije ma fak.
I onda se pojavi @starwalker i veli pa jeste vi ste sve nenormalne nemoj da promjenim onaj scenario pa zovnem Bugija na Ožujsko a ti tamo u moku da čekaš.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 03-08-26 at 15:06.
Hahahha ajde ne zasmijavaj me.Imam osjećaj da zarobih momka kojem svi živi vele kad ćeš se ženit.I još sve to toliko krijemo da kad čujem od zajedničkih drugova debil nema žensko nema vezu jel njega iko ikad sa ženskom vidio.Vrhunac je bio lad me upoznao sa ocem ovaj veli ima li ovaj moj neku nama ništa ne priča.Mislim se čovječe kad bi znao kap bi te strefila.
Ne može @NHM imati budućnost u bilo kakvoj vezi muškarac u CG čak i da je meni do toga sa nekom koja ima brak i djecu u karton.
A ja s druge strane mogu što me volja.
Last edited by Bluemoon; 03-08-26 at 16:04.
Ako sam dobro shvatio nije ni friend zoned, ni family zoned, ni relationship, vec friends with benefits?
Samo što je Blu u ovoj verziji Crni.
Last edited by NHM; 03-08-26 at 16:21.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Comrade it is
Kompletno ali kompletno đe ni trunke seksipila ne vidim u muškarca.Sav u standard sav u društvene norme mašte bez senzibilitet nula racionalan do bola tradicionalan do srži mogu ja i bez toga u krevet.
Enivej.
Ste... Ss-- ste..
Ka.. ka--
FoRRr-- uU..umm
Best comrades + besplatan kurs anatomije![]()
Ahahhaha anatomija mu je savršena.
Apolon.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
"Neka si poša - znam da sam te tukla"![]()
Znaš da sam te tukla. Ne mijenjaj tekst!
On ovo da pročita što sam napisala reka bi pa jes.Nemam.Ni komplekse nema nikakve.
A jes i ovo da je po anatomiji Apolon.
Ali najbitnije od svega što mene zadržava je što sjutra a u to sam se uvjerila sto puta pola dana pola noći da na nekog mogu da se oslonim je on.I ne samo to no da mi nokad u život nož u leđa zario ne bi.Nikad nikome zlo pomislio nikad nije.
Ali ovo gore nema zna on to.Njemu je ljepše bez toga uostalom.
Last edited by Bluemoon; 03-08-26 at 18:07.
Ček, syebala si 'bratski' odnos neobaveznim sexom i sad se grizeš da si čoeka zaključala i uskratila mu familijarnu budućnost? S druge strane lik fura tajno društveno neprihvatljivu vezu ( tj. nema m00da da obznani okolini vezu s 'raspuštenicom'). Iz čega se nameće samo jedno, ko je tu koga zapravo iskoristio?![]()
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks