Itekako jeste i to skoro pa svake godine. Zadnjih par godina istini za volju dosta bolje nego < 2019. (otvaranje Vitaljine).
Nista to ne umanjuje problem tho, da je ****** ****** je... Pogotovo jer sutra moram do Dubrovnika ponovo. Samo se molim da sa BIH granicom ne bude uzas kao prije par dana (7-8km kolona u povratku).
Mogli su veliš Ferragosto da pomjere...
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Sezona u punom jeku, jedan trgovinski lanac ne moze da postize, iz direkcije salju radnike na primorje. Rekordni pazari....
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Bugari i rumuni su usli u sengen posle 18 godina, tako da vjerujem da ni mi necemo prije jer nismo nista bolji od njih.
Nikada ovako bilo nije, pogotovo kolona od Čilipa da bude. Cekalo se jeste, ali ovoliko nije. Nagrdio je ovaj Ees sve.
Sent from my iPhone using Tapatalk
mi smo prosle godine zbog biometrije cekali 5 sati, i to smo preko Kobile isli.
Dobra stvar je sto su se mogle ubrat maginje kojih ima na tom prelazu, pa ko nije probao maginje, eto prilike
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Prije nekih pola sata niti jedno jedino auto na Vitaljini.![]()
Ovo me uvijek fasciniralo... Cijeli dan guzve po 3-4-5 sati i onda se u roku od 20ak minuta sve rascisti, pa opet za par sati zurka...
Opet tvoj pokušaj duhovitosti vidiš da čovjek kaže da nije cio dan tako nek prate stanje na terenu ako su otišli turistički nemaju zakazano nešto.Ili nek se skrajnu s puta u kafanu ili neđe da prođu ovi kojima stvarno se žuri ili imaju obaveze.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ma kakvo sklanjanje, 99% su ALB i svima se "zuri", svi su nervozni maksimalno itd. Par puta se desilo da ne dopustaju ljudima da se ukljuce na magistralu jer zablokiraju raskrsnice (npr. sa Prevlake ukljucenje na magistralu), bezobrazluk maksimalni.
Najgori period je uvijek bio pocetak avgusta i onda kraj druge/trece sedmice avgusta.
---
Bas maloprije gledah kamere za Vitaljnu, evo vec opet guzva u nedogled.![]()
Jezivo mogu misliti kako je ovim ljudima u Konavle.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
U pravu si, kada završe u kafanu neka se okupaju u Kupare, pa svrate u Lidli...
Kakva instant rešenja, nema kaše odu u kafanu, buahahaha
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Strava
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sreća pa nema gužve
![]()
Preko 250k vozila je danas na HR autoputevima. Vise nego ranijih godina ali i dalje relativno slicna cifra.
Evo kada je najbolje krenuti na put; danas 250.000 vozila na cestama
Drzite mi fige da ne bude haosa sutra i preko Trebinja.Danas barem nije bilo strasno.
Gledah neki prilog najviše ovih što idu put Albanije i Kosova tačno im takse treba udariti pa bi našli alternativni put.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Блам их авионом путоват јер би рођаци рекли да биће немају пара да купе моћно ауто.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks