Evo najbolje što se može sa ovog snimka
Izgube se tablice zbog kompresije na Facebook.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Osim ovoga vola sto pretice, meni je nejasan vozac koji drzi brzinu, kao da hoce da se sudari sa ovim retardom sto pretice.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Pitanje, da li se ovaj vozac vratio i uhvatio ovog bolesnika?
Prema tome, šta da ti kažem?
Gledam klip vise puta, i nesto ne vidim da se vozac pretrgao da prikoci malo vise, s obzirom da vidi da mu ubica dolazi u susret.
Ili nije mislio da ce bit ovako blizak susret.
Ovoga svakako danas policija treba da privede, sav materijal je dostupan.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ne razumijete vi. Ta magistrala je dovoljno siroka da svudje moze troje da se provuce i udesi se desvaju samo jer se p**** od vozaca ne uniju pomherit malo u stranu da glavni baja prodje. A i ovaj je vrhunski vozac, ko je vama kriv pa ne umijete da se trkate.
Ajde bogoti. Cus.
Ovakvi voze i Moma Koprivicu na posoa svako jutro. Uvjezbali su nas vise da se pomjeramo desno. Ko je vama kriv sto ne umijete da vozite?
Last edited by hercules; 26-07-26 at 12:23.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Da mu je u susret bio neki kamion ili nesto sad bi mu na pokajanje bili
Ja nista ne bih imao protiv toga.
Od 1.905 vozača koji su u prošloj godini od strane saobraćajnih policajaca testirani na prisustvo psihoaktivnih supstanci (PAS) i droga, njih 965 je bilo pozitivno, pokazuju podaci iz izvještaja o sprovođenju Strategije za droge, prenosi Dan.
![]()
znaci svako drugo vozi barem naduvano??
to objasnjava dosta stvari![]()
Da ne vjeruješ.
Vidjeh i snimak dje čovjek pretiče u tunel kod Sutomora a u susret mu dolazi kamion.
https://www.facebook.com/share/r/1ELFDfPd3R/
Miroslav nastavlja pjesmu kao Wallace Hartley sa ekipom.
Rimski trg dozvoljeno parkiranje na trg
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dozvoljeno je još od starog Rima daleke 2020![]()
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
rimski parking
daleko je iz garaze ili sa parkinga onoga da se ide do ulaza u zgradu... zure ljudi, rade, ne leze ko oni prije njih![]()
Jesu oni ovo stvarno krenuli sa ovim snimanjem dronovima? Ja sam mislio da je neka zajebancija ono u Baru kad je bilo al mi u zadnjih 2-3 dana izadje bar 10 razlicitih klipova, mozda i nas ogrijalo sunce konacno....
Odsad pretičem preko pune samo kad je kakav kijamet od vremena.
Jesu li te uhvatili jesu?
Dronom se ne moze mjeriti brzina vozila da ja znam. Makar ne ovim sto oni imaju ciji je daljinski RC N3. U slucaju preticanja kolone, ili preko pune - moze se koristiti kao dokaz na sudu, ako ne potpisete, samo ako je snimljeno. S obzirom da od prekrsaja do poziva na sudu umije da potraje, a kolikim teletabisima su se dokazali do sad (kao npr sto je sipanje adblue u rez za gorivo), vjerujem da nemaju nikakvih resursa snimanja na sate materijala, pa prebacanje na neki drajv i ponovo eksportovanje sudiji.
Ne moze DJI Fly ali specijalizovani dronovi imaju tu mogucnost.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks