Inače od tih starih filmova krenula sam jedno veče da gledam fajt klab.I kad je došla ona scena đe u avionu sve za jednokratnu upotrebu pa i prijatelji, i kad mu je rekao ti si mi najzanimljiviji prijatelj za jednokratnu upotrebu jednostavno nisam mogla nešto da nastavim a toliko sam puta taj film gledala a daj momenat sam tek u tom trenutku primjetila.
Jebeš Holivud.
Tako sam se i ja u trainspotting razocarao nakon slicne pauze jer sam sceo da se obnovim za Transpotting 2. Bolje da nisam gledao.
No mi se i ukus promijenio, Snatch mi je bio u top 10 filmova, nedavno sam obnovio njega i Lock Stock & Two Smoking Barells i moram priznati da je Lock Stock za klasu bolji.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ne volim da gledam ponovo. Rijetko sto ponovim, tako da se slazem. Crtani 5cm per second je izuzetak koji mi je prvi put bio nesto najtuznije ikad, a drugi put sam ga dozivio potpuno drugacije jer sam promijenio pogled rastanke
Meni se vise svidjao Lock Stock, bas je raw.
Ne znam da li vam se desavalo, aviator mi je 10g bio na listu, toliko mi se ogadio taj naslov da nisam htio da ga gledam. I eve tualno ga upalim i svidi mi se. Trainspotting nikad ne odgledah, saving private ryan isto. Koje bisere nijeste gledali?![]()
Nijednog Pirata, nijednog Bonda, nijedan Ratovi Zvezda
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Volim da ponovim ali sa vremenskim odmakom. Izuzev možda Nolana, Tenet sam gledao 2 noći zaredom.
Moć velikih filmova (ili velikih režisera) je u tome da svaki put uočiš nešto novo i uzdigneš to iskustvo na viši nivo ili doživiš priču na drugačiji način. Nešto što sam gledao sa 20 doživio sam skroz drugačije sa 30 i 40. Neki naslovi se ponovo gledaju zbog atmosfere u smislu nije važna destinacija, važno je putovanje. E sad nekad to bude wow iskustvo a nekad se pomalo razočaramo jer nam je ostalo u boljem sjećanju.
Ima tu zvučnih naslova zbog kojih biste me streljali.. Eo izdvojiću The Lord of the Rings, nikad me nije privlačio Tolkienov svijet i kako stvari stoji tako će i ostati![]()
S druge strane ima filmova gdje mi se još nije poklopio pravi tajming, raspoloženje i godišnje doba da bih se prepustio i zaronio. U tom smislu čekam već 26 godina za Gladiatora.
Sličnu situaciju sam imao i s Donnie Darkom al početkom godine mi se super uklopio kao uvertira za Stranger Things. Tako da, nikad se ne zna kad će iskočiti pravi trenutak. Ne volim da gledam na silu samo zbog gledanja već da osjetim to što gledam.
Last edited by starwalker; Yesterday at 14:01.
The more things change, the more they stay the same.
Nisam ni ja nikad bio ljubitelj LOTR.
Inace, ponovio sam na forumu par puta, prije 10 godina mozda, nije isto gledati Donnie Darko theatrical verision i ono sto je poslije bilo Directors cut (koji je uglavnom na torentima). Pogotovo ko prvi ot gleda - nikako directors cut
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Iskreno meni je da gledam iznova neki holivudski film (u suštini mi je svaki bio svojevrsni treš) ili recimo Bergmana kao da bi iznova čitala Bornov identitet od Ladlama (tada po nagovoru nekoga s kim sam bila u vezi inače treš) ili Kafkin Proces.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
LOTR je cinematic masterpiece, koji će teško ikad biti prevaziđen.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Tu mi je Star Wars vrijedan, ovo ostalo i ne.
Sto se tice Lotr - jeretici![]()
Volim i ja kad mi je trenutak da upalim. Ima jos filmova koji cekaju pravo vrijeme. Obicno sam imao otpor prema crnobijelima, a uvijek budu najbolji.
Odgledah Odiseju. Dobar film, ali nisam preodusevljen
O svakako. A onda Metropolis, Citizen Kane, Third man, Casablanca.. too many to count![]()
Još jedan film đe mi je dovoljna samo jedna scena.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks