Tako je. Sjutra je poslednji dan, da vidimo kaci li rucna dobro. Ako ne, moram se naoruzat podacima i da im masem s njima u kancelariju ako ne zele da vrate ostatak para (neka zadrze novac za tehnicki). Onda im ide prijava policiji, mozda nabacim posla i poznanici advokatici
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Hocu ali na drugo mjesto nakon sto se sve dovede u red. Ne smiju oni da me obavezuju da prije prolaska tehnickog sve im isplatim, bas zbog ovih stvari "sta ako ne prodje"
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; Yesterday at 22:38.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Đe će da te pušte iako ručna ne hvata?
Pa tako kaži
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ima li kod nas ikakva instagram stranica prodavnice, webshop bilo sta, da ne moram bit registrovan kao ultra mega giga servis da bi pogledao sta od brendova motornih ulja ima na stanju i koje su cijene?
Osim kastelane na stari, svima su ulja iza pulta![]()
da ne bih smarao prodavca koliko ti je mobil, koliko ti je kastrol, koliko ti je likvi moli
Ja da znam jedino je Miseljic stavio cijene na sajt, ali on prodaje samo Ravenol
Ostali kriju cijene kao zmija noge
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ne padam na propagandu skupih brendova...
Uzeh na Ina pumpu na akciju za 25eura 5l Ina Milenium 5w40 za Daciju...Sipao ga i ranije, nije bilo problema.
Sto je najjace ovo ulje bar po specifijikaciji je rame uz rame sa Shell Helixom i Totalom i tako nekom srednjom klasom...
Mislim da je bolja kupovina od Manola, Repsola i ostalih vodica, pa neka je "domace".
Završiće posao u 95% slučajeva, samo zamjena na 8-10 000km
Jedino motori na kojima je rađen ozbiljniji tuning, tu ipak ne bih štedio i išao bih isključivo na premium ulja.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)
Bookmarks