Neko raspoložen za porciju musake od prvoklasne junetine uz šarene vitamine?
![]()
Neko raspoložen za porciju musake od prvoklasne junetine uz šarene vitamine?
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Kad se potrefi da ti je utorak neradni, pa odeš na plažu ranije... i vrneš se ranije, pa ti ostane taman dovoljno vremena da zgotoviš nešto na brzinu a guzici drago, jer zaisto nije lako ić na plažu, plivati, sunčat se... to pola života iz tebe iźede.
https://ibb.co/tPT2RXXQ
Dim sum.
Bedak je što mi ponestaje ovog paradajza moram sjutra da ga obnovim.
Ali je pri kraju sezone.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Domaci
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Na kamionsku od jedne žene uzeh fantastičan paradajz i odličan krastavac, džabe nešto.
Sent from my 17PM using Tapatalk
Ovaj jes takva je sorta.
Mislim prvi put sam ga ove godine i probala dobila sam od nekoga iz bašte za sebe samo uzgaja, rekoh gore cijela mi je kuća mirisala na njega.A ukusan je baš, mesnat ja inače odavno i izbjegavam i paradajz i krastavce zbog marketa.Nešto sam sadila jedne godine dobar je rasad jedne u Gintaš ali čeri je u pitanju.
E sad bojim se ovaj ne bi uspio kod mene Zeta je u pitanju.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Prije neki dan si rekla da je onaj moj beba naspram tvog![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ni jedan nije ispod 400g.
Jony se odmetnuo neđe bez dometa
E kakvu pileću supu skuvah moje među top fajv omiljeno jelo.
Stvarno mi nije jasno čast izuzecima što restorani u nas neće da se bakću oko toga.Ljeti su mi čorbe preteške ali preteške.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Today at 20:34.
Ja je obožavam. Mogao bih uz svaki ručak da je pojedem. Popijem. Posrčem. Kako god
Isto još baba mi iz Vojvodine kad je spremi u Semberiju na vikendicu đe mi je đed imao i šumu i imanje i tu nije ni vikendica no prelijepa kućica.Ova odavde već je slabo kad spremala pileću supu uglavnom nešto jače jaretina i to.No eto pitah u kuhinju u lovac imaju u jelovnik i goveđu i pileću ali to ti je varijanta iz kesice.Jedino onaj good food na stari mi je na nivou sa pilećom supom da znam i uzmem nju i fokaćo uz maslinovo.E sad ne znam kako bi ćuretina išla u supu jedan Rus prodaje domaću ćuretinu pa se pitam?Svakako planiram da je uzmem, uz to masu toga što pravi od kozijeg mlijeka.
Ja znam i iz šerpe![]()
E vidiš to bi rekla i ona moja baba iz Vojvodine tačno sam tremu imala kad nas sjedne za sto.
A ja đe god pribor ne moram da koristim ne koristim ga...nož je izuzetak.To mi je omiljeni alat u kuhinji kašike vuljuške wac the point.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks