Page 35 of 225 FirstFirst ... 253132333435363738394585135 ... LastLast
Results 851 to 875 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Budvanska rivijera - Šibenik: Povijesni uspjeh Šibenčana

U utakmici neizvjesnoj do samoga kraja Šibenik je u Budvi uspio sačuvati prednost iz prve utakmice, te se plasirati u finale Kupa LEN-a. Prvo je to finale Šibenika u koje su se plasirali prvenstveno zahvaljući večeras super raspoloženom šesterostrukom strijelcu Mati Zeljku ...

U bučnoj atmosferi na plivalištu Dragana Trifunovića, pred oko 1 500 gledatelja domaćini su prvi poveli golom iskusnog Veljka Uskokovića iz peterca. U toj se prvoj četvrtini igralo gol za gol, Budvanska rivijera bi povela, a Šibenik stizao prednost (golovima Samodola, Petkovića i Zeljka). U tom je razdoblju Šibenik imao stopostotnu realizaciju igrača više (tri od tri). Na kraju je prva četvrtina završila rezultatom 3:3.
    U drugoj je četvrtini Šibenik golom Luke Lončara stigao do svog prvog vodstva (4:3). Nakon toga Budvanska rivijera postiže tri gola za redom (Kordić, Milanović, Nikolić). Šibenik u igru vraća Mate Zeljak, još jednim golom sa igračem više. U drugoj je četvrtini Šibenik imao nešto lošiju realizaciju igrača više, obrana sa igračem manjem nije najbolje funkcionirala i to je osnovni razlog zašto su domaćini na kraju ove četvrtine imali prednost od dva gola razlike (8:6).
    I treću četvrtinu bolje su otvorili Crnogorci. Igrača više iskoristio je Milanović i doveo svoju momčad do tri pogotka prednosti. Šibenske nade o finalu bile su u tom trenutku jako male. Drugo obostrano isključenje dok je Šibenik bio u napadu izazvalo je pravi gnjev trenera Šibenika Ivice Tucka koji je zbog prigovora sucima zaradio i žuti karton. Šibenčane je u igru sa dva uzastopna pogotka vratio večeras super raspoloženi Zeljak (9:8). Konačan rezultat treće četvrtine svojim je golom postavio Predanović (10:8).
    Četvrtu četvrtinu Šibenik je otvorio sa dva pogotka u mreži raspoloženog Todorovića (do tada jedanaest obrana) – strijelci Sukno i Zeljak. Na drugoj strani i šibenski vratar Luka Petričević počeo je braniti udarce crnogorskih igrača. No, veteran Uskoković još je jednom (svojim trećim pogotkom) doveo svoju momčad u vodstvo. Šibenik je uzvratio preko Zeljka za izjednačenje, odnosno preko Vlatka Burića koji je postigao posljednji dvanaesti gol (12:11).
    Do kraja utakmice odvijala se prava drama. Prvo je šibenski vratar Petričević obranio jedan pokušaj domaćina, a na isti način uzvratio je i Todorović obranom udarca Antonia Petkovića dvije minute prije kraja susreta. Uskoković je uspio poravnati rezultat na 12:12, ali više od toga nije išlo. Do kraja utakmice ostalo je dvadeset i sedam sekundi, Šibenik je imao napad, te je rutinski sačuvao loptu i stigao do povijesnog uspjeha.
    Prva i treća četvrtina (3:3, 2:2) završile su neodlučeno, Budvanska rivijera je dobila drugu četvrtinu (5:3), dok je Šibenik posljednju dobio sa 2:4. To je Šibeniku bilo dovoljno, te su se sa ovim neriješenim rezultatom plasirali u finale Kupa LEN-a. Razumljivo je stoga bilo veliko veselje svih igrača i stručnog stožera Šibenika, kao i pedesetak navijača pristiglih iz Šibenika.
    Kup LEN (polufinale), uzvratna utakmica: Budvanska rivijera - Šibenik 12:12 (3:3, 5:3, 2:2, 2:4)

http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=344004

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jebiga........al mi nije trener jasan nikako.......20 sec do kraja oni imaju loptu i nece da trazi time out da bi bio peterac za njih.......bar bi imali neku sansu......sve ili nista a ne ovako......sta je mislio da ce im uzet loptu .......jos mu golman vice da trazi i on nista........pogubio se u finisu........jebiga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a to bi bio potez očajnika da se ide na peterac, trebalo je utakmicu ranije prelomiti i čuvati onog lika što je dao skoro svaki gol kad su imali igrača više, Zeljak čini mi se da se zove.
    Još jedna pobeda i titula...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    jebiga........al mi nije trener jasan nikako.......20 sec do kraja oni imaju loptu i nece da trazi time out da bi bio peterac za njih.......bar bi imali neku sansu......sve ili nista a ne ovako......sta je mislio da ce im uzet loptu .......jos mu golman vice da trazi i on nista........pogubio se u finisu........jebiga
    To sa petercem je bila jedina (iako minimalna) sansa za Budvu, nije vaterpolo kosarka da se lopta moze protivniku otet iz ruke, ne znam kako je trener mislio osvojit loptu u tih zadnjih 20-ak sekundi......

Sibenik je dobra momcad, uostalom ako se ne varam prije koji dan su uspjeli pobjediti Juga, koji je aktualni evroprvak i zasigurno trenutno najbolja vaterpolo momcad na svijetu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A sto ces....veliki strucnjak....

Budva veze s odbranom nije imala.U napad su se oslanjali na Uskokovica...Trajkovic zakazao, od ostalih se i nije moglo ocekivati nesto extra...Nije mi jasno kako su dozvolili da im onaj Zeljak uvali 6 komada!?!
    ...Mogli su bolje proc...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nikakvo postavljanje u odbrani sa igračem manje, gosti su uvijek igrali po istom šablonu na Zeljaka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by viper® View Post
    A sto ces....veliki strucnjak....

Budva veze s odbranom nije imala.U napad su se oslanjali na Uskokovica...Trajkovic zakazao, od ostalih se i nije moglo ocekivati nesto extra...Nije mi jasno kako su dozvolili da im onaj Zeljak uvali 6 komada!?!
    ...Mogli su bolje proc...
    Zato shto nemoze, Mijanowic cuwat centra, to im je kiks veliki
    Shto u swaki napad moraju izgubit jednoga igracha, kad se odigra na njihowog centra, moraju dobit iskljucenje..!
    Bongiorno Italia bongiorno Maria
    Cogli occhi pieni di malinconia

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

izvučeni parovi 1/4 finala Lige Šampiona. Partizan igra sa italijanskim gigantom Posilipom iz Napulja. Prvi meč se igra 9. maja u Napulju, a revanš je 28. maja u Beogradu.

U ostalim mečevima četvrtfinala sastaju se:

Breša – Pro Reko
    Olimpijakos – Honved
    Vašaš – Jug

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jug osvaja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post
    To sa petercem je bila jedina (iako minimalna) sansa za Budvu, nije vaterpolo kosarka da se lopta moze protivniku otet iz ruke, ne znam kako je trener mislio osvojit loptu u tih zadnjih 20-ak sekundi......

Sibenik je dobra momcad, uostalom ako se ne varam prije koji dan su uspjeli pobjediti Juga, koji je aktualni evroprvak i zasigurno trenutno najbolja vaterpolo momcad na svijetu
    Varaš se. U zadnjoj utakmici u Šibeniku je Jug dobio 13:11

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _rodjeno_gospoche_ View Post
    izvučeni parovi 1/4 finala Lige Šampiona. Partizan igra sa italijanskim gigantom Posilipom iz Napulja. Prvi meč se igra 9. maja u Napulju, a revanš je 28. maja u Beogradu.

U ostalim mečevima četvrtfinala sastaju se:

Breša – Pro Reko
    Olimpijakos – Honved
    Vašaš – Jug
    ovom prilikom bi zelio da cestitam vaterpolistima partizana prolaz u 1/4 finale lige sampiona
    bravo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Varaš se. U zadnjoj utakmici u Šibeniku je Jug dobio 13:11
    Onda su dobili Mladost 11:10, znam da su "mrkli" jednog od te dvojice vodecih ekipa...

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

B.Rivijera - Primorac 9 - 8 (((:
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zasluzeno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bucjko View Post
    niko od bestija da se javi i kaze -
    bolji ste.
    Nisam bio u mogucnosti da se javim, a da kazem da ste bolji to docekat neces!
    Leka majmun je zasticen kao bijeli medjed. Udarao je i preko vode, sto sudija, (Porobicev sestric) naravno nije vidio. Zasto je Draskovic udario Vrbicu, sto mislis? Nisi bio i sigurno da ne znas ali nema veze, Primorcu se ne moze zamjeriti na prikazanoj zelji i borbenosti,ali jbg DPS klan je cudo pa cak i u vaterpolu. Idemo dalje, momcima svaka cast, a vi se sladite "zasluzenom pobjedom"!!!

PS:Чланска ДПС-а је закон !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cestitam Budvi na zasluzenoj pobjedi, mi smo igrali bez kaznjenog Draskovica, sto se odrazilo na nasu igru. Zamislite cuda, sudije su bile izuzetno korektne. Bravo sudijama ))

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Nisam bio u mogucnosti da se javim, a da kazem da ste bolji to docekat neces!
    Leka majmun je zasticen kao bijeli medjed. Udarao je i preko vode, sto sudija, (Porobicev sestric) naravno nije vidio. Zasto je Draskovic udario Vrbicu, sto mislis? Nisi bio i sigurno da ne znas ali nema veze, Primorcu se ne moze zamjeriti na prikazanoj zelji i borbenosti,ali jbg DPS klan je cudo pa cak i u vaterpolu. Idemo dalje, momcima svaka cast, a vi se sladite "zasluzenom pobjedom"!!!

PS:Чланска ДПС-а је закон !!!
    kolko moze neko da se prosere to je strasno........primorac je sam sebe pobjedio a ti mozes samo da blejis jer ne gledas objektivno jer si fanatik....mislim znas i ti sam to al neces da priznas.....a sto ne pomenes da je sudija brguljan drasku brguljanu stric?gledao sam samo prvu cetvrinu tako da ne znam kakvo je bilo sudjenje al ako ti kazes da je bilo ok onda su sigurno dobro drzali ruku primorcu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kolko moze neko da se prosere to je strasno........primorac je sam sebe pobjedio a ti mozes samo da blejis jer ne gledas objektivno jer si fanatik....mislim znas i ti sam to al neces da priznas.....a sto ne pomenes da je sudija brguljan drasku brguljanu stric?gledao sam samo prvu cetvrinu tako da ne znam kakvo je bilo sudjenje al ako ti kazes da je bilo ok onda su sigurno dobro drzali ruku primorcu
    Kao prvo za koga navijas jadran ili Budvu? Kao drugo reko sam da je Budva zasluzeno pobjedila,bila je bolja i nije imala pomoc sudija kao neki.Kao trece igrali smo bez kaznjenog Draskovica,sto se i osjetilo.Kao cetvrto Mario Brguljan je stric Draska Brguljana i ne kontaktiraju medjusobno bas zbog toga sto je vazda "objektivno" sudio, ako ne vjerujes pitaj Maria.Kao peto fanatik sam i nikad necu uzet clansku DPS-a pa makar ispali iz lige.Ako si navijac jadrana: Kao prvo nisi gledao nego samo prvu cetvrtinu,znaci nisi ni kvalifikovan da dajes komentar.Kao drugo Leka majmun je sportski odigrao, nema sto. Kao trece Pero Porobic (inace selektor CG reprezentacije) ne dozvoljava medjusobno udaranje reprezentativaca,jer se kvari duh reprezentacije.Drasko i Vjeko nikoga ni jednom nisu udarili iz tog razloga, dok se Leka majmun ponasao kao zasticeni BIJELI MEDJED i udarao sve na koje je naiso i naravno prolazio nekaznjen od strane Perovog sestrica.Kao cetvrto i najtuznije, policija je stala u zastitu DPS klana i dozvolila sebi da vadi pendrake radi prozivki Leke majmuna.(Nisam vidio ali jedan stariji covjek mi je reko da je jedan policajac vadio i pistolj)Mozes a i nemoras da mi vjerujes jer mi puca k.... i za tvoj jadran i za tvoju Budvu i za tvoga Sveta i za tvoga Bora, ali bi bio na tvojoj strani kad bi se policija ponasala prema tebi onako kako se ponasala prema meni u petak pazi ovo na nas bazen!!!

PS:"Pozdravi mi Sveta ili Bora, ne znam koji ti je idol !!!"
    Last edited by PERPER; 02-05-07 at 15:51.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kao prvo za koga navijas jadran ili Budvu? Kao drugo reko sam da je Budva zasluzeno pobjedila,bila je bolja i nije imala pomoc sudija kao neki.Kao trece igrali smo bez kaznjenog Draskovica,sto se i osjetilo.Kao cecetvrto Mario Brguljan je stric Draska Brguljana i ne kontaktiraju medjusobno bas zbog toga sto je vazda "objektivno" sudio, ako ne vjerujes pitaj Maria.Kao peto fanatik sam i nikad necu uzet clansku DPS-a pa makar ispali iz lige.

PS:"Pozdravi mi Sveta ili Bora, ne znam koji ti je idol !!!"
    iz kotora sa i navijam za primorac......al za razliku od tebe obican sam navijac i gledam realno stvari......ti si mi idol hahaha......primorac je sam sebe pobjedio......paskovic promasio peterac.....radic primio drugi gol sto ne bi golman pjetlica......igrac vise 5:0 alooooooo 5:0.......a mozemo i o sudjenju ako ti ovo nije dovoljno........

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo je katastrofa sto se odje radi...Trebalo bi izbrisat zadnjih 1500 postova.

Salis li se ti kad kazes da se osjetio nedostatak Draskovica?...Po meni se najvise osjeca nedostatak Macica!
    ...Inace kvalitet vaterpola u CG je 0...svega par kvalitetnih igraca, koji ako ne odu na ljeto propadaju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

iz kotora sa i navijam za primorac......al za razliku od tebe obican sam navijac i gledam realno stvari......ti si mi idol hahaha......primorac je sam sebe pobjedio......paskovic promasio peterac.....radic primio drugi gol sto ne bi golman pjetlica......igrac vise 5:0 alooooooo 5:0.......a mozemo i o sudjenju ako ti ovo nije dovoljno........
    Samo nastavi da navijas za Primorac i bas bih volio da mi kazes nesto o sudjenju u zadnjih nekoliko godina,ali naravno da spomenes Mira Radjenovica, ako znas ko je Miro Radjenovic?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo je katastrofa sto se odje radi...Trebalo bi izbrisat zadnjih 1500 postova.

Salis li se ti kad kazes da se osjetio nedostatak Draskovica?...Po meni se najvise osjeca nedostatak Macica!
    ...Inace kvalitet vaterpola u CG je 0...svega par kvalitetnih igraca, koji ako ne odu na ljeto propadaju...
    Nedostatak Draskovica se osjetio zato sto je on klasicni sidrun i bez njega je samo improvizacija igre na sidruna, a moras priznati da je igra bez sidruna 70% poraz.Slazem se s tobom u vezi Maca i kvaliteta vaterpola !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nedostatak Draskovica se osjetio zato sto je on klasicni sidrun i bez njega je samo improvizacija igre na sidruna, a moras priznati da je igra bez sidruna 70% poraz.Slazem se s tobom u vezi Maca i kvaliteta vaterpola !!!
    U pravu si, ma da tu je Milas i jos par "sjajnih" igraca koji su mogli da ga zamjene...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U pravu si, ma da tu je Milas i jos par "sjajnih" igraca koji su mogli da ga zamjene...

Milas je neiskusan, a i ti "sjajni" nisu klasicni sidruni tako da je Draskovic ipak nedostajao kolko-tolko

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dogodine cemo imat mnogo jacu ligu ako su bude Risan takmicio. ...Uh da mi je to...

Page 35 of 225 FirstFirst ... 253132333435363738394585135 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)