pa zvanicno bestije ne postoje tako da zvanicno ni vi necete doc![]()
pazi sad
pitas me nesto, ja ti odgovorim, procitas to,i ti pocnes tu nesto da mi se *****s... u cemu je problem?
samo se sa cattarom moze normalno pricat od svih bestija....
Uf, nije dobro da me ti falish.![]()
Mene su zvali na brod, i ako sredim vizu 25-og idem... Necu gledat' kako davimo novljane, al' **** ga...
Info. za Gojkovica je da ce ruski vaterpolo savez ogranichit' broj stranaca, ako nekom ne uspiju dat' ruski pasosh Gojkovic ce bit' vishak. Shanse za to da se vrati nisu bash male, al' josh nishta se ne zna.
@ PERPER
Mi cemo se tek chut'...![]()
P r i m o r a c
znaci, niko od svih nas ne ide na tekmu...![]()
ma nema ti nista od toga da se vlado vrati...on je potpiso ugovor na vise godina nece sigurno doc za dzabe...gore je jedan od najboljih igraca a i ko ce ti igrat ovu ligu...jedino kad si bi se ta regionalna liga napravila...
Ovo za Gojkovica je info. iz novina, koja je bila ponovljena i na TV-u. Ne bi' ja Gojkovica pushtao, a zadrzavao ostale NEruse, ali ako je njemu najmanji ugovor onda je stvar jasna. Vlado je vec dokazao koliko voli Jadran, lani je bio u timu kad su mnogi otishli, tako da...
P r i m o r a c
aj pocni da pises o sportu na ovom dijelu foruma a ne o politici
Last edited by DIDI; 23-04-07 at 23:23.
Ja sam cuo da Srbija nece igrati svjetsku ligu u najacem sastavu,(bez starijih igraca) jos za vrijeme svjetskog, al' cisto sumljam,pokusace sigurno preko svjetske otic u Peking!
Ko zna, mozda je i bolje da igraju u podmladjenom sastavu!
Novljani, ne falite se da Leka (majmun) pregovara sa Jugom?
A i vi ste mi neki...
U svakom sluchaju, pravi klub za njega!
P r i m o r a c
ma ne vjerujem da ce poc tamo...
didi, jbte, samo mene opominjes.
stalno me provocira i vazda sam ja taj koji se bavi politikom.
kazem da necu o tome, on opet.
aj malopazi i na druge..
Eto,dodje derbi i prodje,a niko slova da napise.Jadran dobio 6-5.Koliko cuh na tv bilo je nekih incidenata.Jel` bio ko?
Sjutra Budvanska !
Bice organizovano navijanje
Can`t wait![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
REVANŠ POLUFINALA LEN KUPA - VATERPOLISTI BUDVANSKE RIVIJERE VEČERAS OD 20.15 ČASOVA DOČEKUJU ŠIBENIK
Hladne glave i vrelog srca za dva razlike
Budva - Došao je dan odluke i dan velikih nada predstavnika Crne Gore i Hrvatske, Budvanske rivijere i Šibenika da mogu ostvariti najveći uspjeh u dosadašnjoj klupskoj istoriji. Domaćin vjeruje da će u paklu bazena u Budvi ostvariti trijumf od dva ili više razlike, koji bi ih odveo u finale, gosti da mogu sačuvati minimalnu prednost iz prvog meča u Šibeniku, kada su slavili sa 12:11. Ogroman ulog koji je prisutan, makar prema atmosferi na pres konferenciji upriličenoj dan pred utakmicu, igračima i stručnom rukovodstvu oba tima ne predstavlja teg na nogama nego im daje krila da ostvare istorijski uspjeh.
Prvo i najvažnije je da smo kompletni i spremni na sve izazove koje donosi sjutrašnji susret. Svjesni smo da će odlučivati nijanse, ali i da je prednost makar i od jednog gola značajan kapital koji ima naš protivnik. Uz pomoć publike i uz dobru igru mojih igrača, očekujem plasman u finale - rekao je trener Budvanske rivijere Zoran Maslovar.
Ništa manji optimisti nijesu i u taboru hrvatske ekipe.
Ovo je za nas istorijska utakmica, jer naš klub nije nikad igrao finale nekog evropskog takmičenja - rekao je trener Šibenika Ivica Tucak. - Ekipa je sada u puno boljem statusu od onog pred prvi susret i sa nestrpljenjem očekujemo utakmicu. Vjerujemo da će, u duelu ekipa jednake vrijednosti, veća mirnoća i koncentracija donijeti prevagu - završio je Tucak.
U ime domaćeg kluba predsjednik Aleksandar Tičić je rekao da je susret sa Hrvatima velika šansa, ali i obaveza jer je Budvanska rivijera jedini crnogorski klub koji se još uvijek takmiči u Evropi.
Ubijeđen sam u naš plasman u finale - rekao je Tičić.
Na upriličenoj konferenciji za novinare u ime igrača bili su prisutni Milan Vukčević i Balša Nikolić.
- Sparingovali smo sa Jadranom i Primorcem i to nam je pomoglo u podizanju forme. Smatram da su šanse 50:50 - kaže Vukčević.
Dobro smo trenirali posljednje dvije nedjelje. Utakmica nam puno znači i možemo je dobiti samo hladne glave i vrelog srca. To je recept za uspjeh - smatra Nikolić.
Susret Budvanska rivijera - Šibenik počinje u 20.15 minuta. Sude Korižna (Poljska) i Matače (Rumunija).
ŠIBENIK TREĆI U HRVATSKOJ
Šibenik je trenutno trećeplasirani tim na tabeli u prvenstvu države svjetskih prvaka, iza neprikosnovenih Juga i Mladosti. Prije tri dana su u svom bazenu savladali Mladost i tako, nadaju se, najavili prolaz u finale Kupa LEN. U reprezentaciji koja je osvojila svjetsku krunu nije bilo igrača iz ovog kluba, Paškvalin i Petković su otpali sa spiska igrača koji su bili na pripremama za najveću smotru svjetskog vaterpola.
niko od bestija da se javi i kaze -
bolji ste.
:cry: :cry: :cry:
Ispade Budvanska..![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
šteta u finišu su pali a imali su 3 razlike.
Još jedna pobeda i titula...
koji je bio rezultat?
Apsolutno ne podrzavam.
uzas. pa kako izjednacise oca im je.bem? Dje je bio Purko?
Apsolutno ne podrzavam.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks