Oni koji pristanu, znači da još nijesu podigli cijene![]()
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Da li bi frizeri pristali da rade za fiksnu mjesečnu platu od 2000€ ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oni koji pristanu, znači da još nijesu podigli cijene![]()
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Nisam frizer, samo koristim njihove usluge jednom mjesečno. Iz te perspektive taj iznos za cg. standard je ništa.
E sad, niko ne mora da se šiša svakih 7 dana, tu nema nikakvih higijenskih benefita, dapače prečesto šišanje ima negativan uticaj na vlasi i kožu glave. No, ako neko ima tu naviku, nek se ne žali na cijene jer to ipak treba biti stvar luksuza a ne realne potrebe.
The more things change, the more they stay the same.
Najjaci poslovi su ta vrsta zanata oko higijene i ljepote
Gledam nokti za zene 30e , danas neka 5 zena zavrsi i to na vrh gasa 150e
Mada u svaku bransu se odvajaju ljudi koji ulazu u svoje znanje a posebno oni kooji imaju i talenta .
U moj komsiluk ima frizer (inace sisa evo 15godina) koji zna samo jednu musku frizuruti mu objasnis kako hoces i sta hoces i on te opet na kraju osisa na tu jednu koju zna
I sto je najjace i on je digao na 13e i ima posla koliko hoces
Ps. Mislim da smo mi muskarci prelagani u odnosu na zene![]()
Nokti , frizure , sminke , pedikiri manikiri klinci palci
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Daleko bilo da kucaju racune tek bi bilo skupo.
Ođe vecina ne vidi šumu od drveća.
Gore napisah, dijete i ja se šišamo dva puta mjesečno, jedinica sa strane, a gore trojka i to plaćamo (4x13€) 52€ mjesečno. On nas ošiša za 15 min obojicu.
Struju sam platio 40€ a frizeru dajem 52€. To je moj ugao gledanja i to sam napisao.
Đe neće u hemisku napravit neki salon za praksu da se uče na nas i da pogase ovu elitu od frizera…
Vidi ja odje Rege pokret u buducnosti... svi na dredove...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks