Ne moze iz plava i gusinja, moze samo ili jedno ili drugo. Ne moze gusinje da se utopi u plav nikako kad ima svjetliju istoriju i tradiciju od plava.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Eto ti, pa kaze da joj je majka iz plava i gusinja
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne moze iz plava i gusinja, moze samo ili jedno ili drugo. Ne moze gusinje da se utopi u plav nikako kad ima svjetliju istoriju i tradiciju od plava.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ништа само јој кажеш, мала шпрекен дојч само, да те замолим.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ona rece tako, mozda su joj majki pomijesani, ili to ne moze
Tripi zanemari ove spamove no nam daj toga sadržaja sočnog ....
![]()
Odradila jedna Bjelopoljka testove, negativna na sve, i onda dogovorismo da se nadjemo u Kolasin na brzaka jer nisam imao kad da ostajem.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A ova klinka (23) bas ne moze da ga primi kako treba, mucenje, i nece bez kondoma sto mi je smor ali je neiskusna i onda mi je merak da je iskvarim. Sinoc Bjelopoljka, danas Podgoricanka
E ovo je ono šta se većina nas pretplaćenih na topicu želi da vidi...
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Testovi pod ruke pa put Kolašina...
Ko plaća testove,no yebeš plaćanje,kako ide ubjedjivanje neke normalne cure da mora odradit testove...???
Jer ove koje i nisu baš normalne će skočit oči da ti iskopaju na sami pomen testova...
...
Bilo je i onih koje odbiju testove, uvrijede se coce sto im to trazimono u smislu "licim li ti ja na k". A rekoh, to ti ne zavisi od broja partnera, dovoljan je jedan da te nagrdi. A onda ide prica "vjerujem ja tebi, no ne vjerujem tvom bivsem momku, ko zna s kim je bio prije tebe, je li te varao, a vecina momaka varaju". Normalne djevojke to razumiju i bez problema odrade, ove malo primitivnije se bune
A imaš li ti neki test?
Traže li tebi?
Living on the EDGE side
Hahaha. Ne traze jer racunaju da cim se cimam toliko da sam cist. Ali kad traze imam papir s pecatom. A ako neka trazi da idemo zajedno, i tu zelju ispunim
Al da vidite pricu podgoricanki "mene je sramota da me vidi ko tamo". Pakao, tu bas treba dobatlr pristup
Last edited by Tripleta; 25-07-26 at 18:17.
Оне изгледа све срећне да једном у животу можда добију одличну осјену на испиту.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nije on samo ispitivač.
On je i predavač teorije i instruktor prakse.
Living on the EDGE side
Sa koliko zenskih si spavao tripleta, koji je broj?
Pazi ovo ako je neka od ovih imala odnos 10 dana prije tebe s nekim i odradi test danas:
Hlamidija, Mikoplazma i Ureaplazma: Delimično validno. Ako se radi isključivo najsavremeniji i skupi PCR bris, on može otkriti ove bakterije nakon 10 dana. Međutim, ako se radi klasičan (jeftiniji) kulturalni bris, on može biti lažno negativan jer se bakterije još nisu dovoljno namnožile.
Sifilis i HIV: Potpuno nevalidno. Nijedan test na svetu ne može da detektuje HIV ili sifilis nakon samo 10 dana od odnosa. Za HIV je potrebno najmanje 28 dana (kombinovani laboratorijski test), a za sifilis 3 do 6 nedelja.
Hepatitis B i C: Potpuno nevalidno. Ovi virusi se u krvi mogu uočiti tek nakon 6 do 12 nedelja od rizičnog kontakta
Današnji negativan rezultat ne garantuje da je devojka potpuno čista, jer odnos od pre 10 dana još uvek "visi u vazduhu" za viruse i pojedine bakterije.
Pričao sam mu to i prije,ali...on ima neku svoju teoriju.
...
Tacno cete ga urec
Znam ja sve to, strucno se naziva "period prozora" ali tu idu razna ubjedjivanja da nisu imale nikog po godinu, dvije, sve su mene cekale
Znam da lazu ali oko podgoricanki ce najmanje glava da vas boli. Problem su ove sa strane
Last edited by Tripleta; 25-07-26 at 22:47.
To su onda sigurno neke jako attractive women![]()
...
Jesu bgm, ali misle da ako lupe tako dug period da ce ispasti postenije. Kao da sam ja tele pa vjerujem u sve sto mi se kaze
Znači život na ivici...
Samo u neke rizike ulaziš ka budala u kredit...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks