Dobar je put,
od Bukumirskog jezera 10min autom.
Bio sam prije 4-5 godina bas tu 5-6 dana ostao, baš se odmorio...
Posle 5-6h ladovina, uveče može i da se naloži, signal od telefona se juri kod kucića ga više nema nego što ima..
Imam broj i momka koji to izdaje odličan tip.
Last edited by METZ; 22-07-26 at 10:16.
Tako je
Obavezno preko Kuča, to je kao da ćeš na Bukumirsko jezero.
Edit: Ajde ovo obavezno možda prećerah, ja sam bio prije 4-5god.
Tada je bilo puno bolje nego preko Veruše.
Last edited by METZ; 22-07-26 at 10:30.
Ja bih svakako preko Kuča jer imam u planu i njega da obiđem.Još odavno.
https://share.google/f6yHFA0mgVASOfCGp
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
I sad je, ja sam isao za 1. maj preko Veruse i put do Veruse je nikakav, vracali smo se preko Kuca i to je skroz ok. Naravno, trebas imati u vidu da je to gore sve kamenjar i odrona ima bas masu, pogotovo ovako kad je kisurina padala + vjetar
I šta na kraju od ovih ponuđenih ruta s tim da mi je kvalitet puta najbitniji?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izgleda sjebase muziku na Lovcen ...to je bila goruca tema na jedino mjesto dje ljudi,mladi stranci bas dozive crnu goru... a zato kamperi i sranja sto ostavljaju po NP svudje to nikome nista...
Promovisu bioskop sa slusalicama na zabljak posjeta 10 ljudi i to preko veze ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Što znam pravilo je takvo.Evo vidiš da nikako voz da nam krene dok zeleni ne procjene koja brzina uznemirava pelikane.
Sprdnja, bas steta
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Je li bio ko skorije do Crnog jezera, kakva je situacija sa parkingom? Načuo sam da je kod Soa rampa neka, naplaćuje se 3 eura sat...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Trebalo je da odemo na Verušu no ja naglo kad smo kretali reko neću preko onog odvratnog auto puta što veliš da skrenemo put starog puta.
Čovječe kakva priroda gotovo da sam zaboravila.Niđe auto bilo nije gotovo.E zato je autoput kul ubuduće da idem starim putem.
Inače moram jedan detalj jer smo našli štek baš u divljini šta rade ođe ljudi s ovim.
Na Verušu ste išli kanjonom?? Vi ste svuda krenuli osim na Varušu![]()
Nisam znao da su asfaltirali do Bukumirskog. Stavili neke klupice. Još po nešto. Lijepo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
![]()
Last edited by extravaganca; Yesterday at 21:55.
Ne no sam odustala od Veruše.Po raspoloženju sam mu u trenutku viđela da je najb0lje put Morače i da skrenemo neđe s puta i da je to solidno sasvim.
Jer do Veruše bi prodimio.Bukvalno skrenusmo starim putem put Kolašina i nađosmo neki štek.Za Verušu i Kuče bi ipak odvojila veći vremenski razmak i za to Bukumirsko.
A kanjon je inače prelijep to htjedoh reći zaboravih ga otkad je auto puta.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 22:12.
Aaaaaaaaa to je već nešto drugo![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Podgorica Verusa 40minuta , bas nikakva drama nije put . Od Veruse do Bukumirskog josh 20-30min , ima mozda 1km makadama malo preko Mokre ostalo je sve asfalt i sve se moze sa sasvim normalnim autom .
Ja sam prosli vikend bio i iskulirao iz najjace . Dnevna temp 25c (iz PG krenuli sa 38c) , oko 8h uvece vec trenerka je bila obavezna a spavanje pod jorgan debeli ...
Zao mi je sto nisam mogao duze da ostanem da se malo naspavam
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks